Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 29. 22:51

Ági, örülök, hogy elkészült a bicajod, az igencsak jó kis közlekedési eszköz. Hát egy kis csúszás még hagyján, de remélem megérte az árát! Balesetmentes közlekedést kívánok. :x Á és ha ilyen szeles marad az idő oda vagy visszafelé talán még egy vitorla is segítene, tekerned sem kellene :)) :)) :)) .
Paggy, hajrá, csak vége lesz a felújításnak, és utána lehet örvendezni a szép és jó tetőzetnek! :x :ymhug: :flower1: :littlehearth: i-)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 30. 6:31

Kata58 írta:ha ilyen szeles marad az idő oda vagy visszafelé talán még egy vitorla is segítene, tekerned sem kellene :)) :)) :)) .

Kata, majd beadom az igényt itthon, legfeljebb nem előre, hanem hátra visz a szél. =))
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 30. 8:02

f.ági írta:
Kata58 írta:ha ilyen szeles marad az idő oda vagy visszafelé talán még egy vitorla is segítene, tekerned sem kellene :)) :)) :)) .

Kata, majd beadom az igényt itthon, legfeljebb nem előre, hanem hátra visz a szél. =))

Akkor az sem segítene, ha fordítva ülnél fel a bicajra... =)) =)) =)) =)) :ymhug: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 30. 13:02

Kata58 írta:Akkor az sem segítene, ha fordítva ülnél fel a bicajra... =)) =)) =)) =)) :ymhug: :littlehearth:

Kata, a gond az, hogy ha nem a menetiránnyal megeggyezően ülök, akkor szédülök. =)) :))
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 30. 16:58

f.ági írta:
Kata58 írta:Akkor az sem segítene, ha fordítva ülnél fel a bicajra... =)) =)) =)) =)) :ymhug: :littlehearth:

Kata, a gond az, hogy ha nem a menetiránnyal megeggyezően ülök, akkor szédülök. =)) :))

:ymhug: :x :)) :)) :)) :)) :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 30. 17:19

HALIHÓ NORMÁLIS LÉNYEK!Nem véletlenül írom ezt a megszólítás,szóval SZIASZTOK!
Spoiler: mutasd
Nálunk, a házban ,mindenki egymásnak esett,Az egyébként viszonylag barátságos légkör 1 nap alatt tűzfészekké változott a felújítás egyéni értelmezése miatt.a fiatalok,min régen mi is tettük,udvariasan bár,de komplett hülyének néznek minket,mert szerintünk ne 4 különbözö mester csinálja a munkákat/fel-levonuljanak a cégek/4000000 forint félreértelmezett különbség miatt.Szerintük az csinálja,aki jobb árajánlatot ad.Igaz,hogy az majd októberben kezdené el és még csak telefonban mondta ex has az árat.De felújítás közben,miközben meg vagyunk nagyon elégedve a mesterrel ,cseréljünk.Tehát a szigetelést hagyjuk októberre.Megvan mindenre a házpénz.Vonuljanak le a tető után,kerítés majd máskor.JÖJJENEK,JÖJJENEK A CÉGEK.VERSENGJENEK A MUNKÁÉRT,s MI itt /ők/ 30 és 40 közötti ,szellemi munkát végző emberkék majd rábólintunk a legmegfelelőbbre.Szegény páromnak annyira felment a pumpája/egyedüli műszaki/,hogy írt egy gúnyos levelet,miszerint igancsak hozzáértő ifjak "nyugodtan" bírálják felül ex has a mester árvetését.Kül9ön elmondta az ács,hogy pontosan milyen munkák miatt kerül ennyibe,DE A FIATALOK vasárnapi szieszta közben,drágának találták.na most mindenki megsértődött és le lettünk hurrogva,miszerint MI NEM VAGYUNK FELNŐTTEK,mert nem értjük az új dolgokat.Egyébként kedvesek,de a tapasztalatuk más.Most haragszomrád van.De remélem elmúlik!A plafon helyett a lépcsőházból rálátok a padlásra.Még bnem dőlt el a sorsa.No most jól kipanaszkodtam magam.Este jövök.ÜDV?ÜDV:Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 30. 17:37

Paggy! Házépités, lakásfelujjitás = agymenés. Hol kifog az ember egy hozzá teljesen nem értő mestert, vagy linket, vagy drágát, vagy a frász tudja milyet. Nagyon meg kell becsülni a jót. Mi a bánatos jóéletnek várni októberig, mikor itt a nyár, és addigra, mire bejön a rossz idő simán kész minden. Az ifjak, tisztelet a kivételnek, ha még nem csinátak ilyet, nagyon el tudnak tévelyegni az ügyben.
A hugom két évvel fiatalabb, most vette élete első lakását, felujjit. A torkosborz hozzá képest kismiska szivás terén. Bocsánat. Mindig akkor hiv már, mikor baj van. Most pl. a szaki a csempefugát keverte össze és azt használta volna a padlólaphoz. Mindezt mosolyogva közölte.
Ha már olyan okos és naprakészek egyes lakók, akkor mindezt miért nem akkor tették, mikor nem kezdődött el az egész folyamat? Körbeérdeklődés, árajánlat kérés, lakógyüllés összeül, meghányja, veti a dolgokat, elfogadják az árat, mestert, rögzitik az egészet, mert ugye azt is kell, igy akkor nincs gond, félreértés. Ha ez nem történt meg, akkor hagy dolgozzanak már szegény mesterek, főleg, ha szépen is csinálják.
Egyszer csak kész lesz az egész!
A másik dolog. Ha egy mester azt mondja, jön októberben, na az korántsem biztos, hogy úgy is lesz. Ismerve a magyar mentalitást ilyen téren.
Kitartást!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 30. 17:54

Ági
!Visszajöttem ,mert most meg a párom..... #:-s
Minden lett rögzítve,csak közben az egyik fiatalember megkérdezte,lehetne e másik erkélyt csinálni?A mester pedig azt hitte, arra adjon árajánlatot.4 + új erkély.NEM SEMMI-erre elájultak a fiatalok-Pedig csak félreértés volt.Szerintük ezért megbízhatatlan "EZ A FAZON" a "FAZONNAK" több referenciamunkája van és 65 éves.Na mindegy,írtak,hogy "megbocsájtanak" nekünk .Hű,de nehéz lenyelni-!!!!!--ÁM LEGYEN BÉKE,remélem a párom is így gondolja.HUHHHHHHHH #:-s #:-s #:-s
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 30. 19:55

Lányok!Megyek kutyázni,mindjárt jövök.
Ági!Ahogy olvasom Kata ajánlását a vitorlára,a legközelebbi tanfolyamod lehetne pld.vitorlásbicikli tanfolyam.De jó ötlet, mindjárt megnézem van-e ilyen.Pillanat.
Na, egyelőre ezt találtam:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 30. 20:41

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 30. 20:42

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 30. 20:53

Jót nevettem a videón, egy kicsit zajos a drága...na mentünk aludni...szép álmokat mindenkinek! :x :D :ymhug: i-) :movingflower: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 30. 21:22

Kedves Lányok!A DOBSZERDA c.rádióműsorban hallottam erről a fotósról és nagyon kíváncsi lettem.
https://www.nlcafe.hu/foto/20151112/revai-sara-lovak/
Itt többet láthatsz belőle:
https://www.google.com/search?q=r%C3%A9 ... -BVPm8a9rM:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 30. 21:39

Paggy! Jót vigyorogtam én is a videón. Hát erre ráadásul fel is ülnék :-) , eddig is csak a lobogó hajam látták a biciklin akik ismernek. Ezután meg már azt sem. :))
Nagyon szépek ezek a fotók! Nem volt még szerencsém igazán ló társaságában lenni, bár azt hiszem kicsit meg is szeppennék, vagyis a szó szoros értelmében tele lenne a gatyám, mivel jóval nagyobbak, mint én.
Most végeztem az esti fertőtlenitéssel Ödön után - mindent, lakást, helyét, Ödönt.- Ugyanis hiába mondom a férjemnek, hogy ne tegyen nagyobb erősségre a mágnesre, akkor is jobban tudjak. Megint egy óra volt este, ahogy elállitottam a vérzést a sebén. Nem ragozom, nagyon pipa vagyok. Úgyhogy most csilivili minden, csak Ödön sóhajtozik ezerrel. Nem tudom meddig lehet ezt még nála húzni. Bele nem látunk, műtét már szóba se jöhet az előzményei miatt - két gyomorcsavar, meg a másik műtét-

Készülünk a pihire:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 30. 21:50

Ági!Hasonló cipőben járok.Minden este kérek még egy napot,hogy fölébredjenek a kutyáim.Nem is írom tovább......
Most mindjárt megyek rádiózni.
Egy kis vidámság:
Képzeld ,végre ledőltem az ágyra hajnal óta,s ekkor kitty cicám rápattant a vállamra,onnan fel a könyvespolcra és a fejemre borította majdnem az össze HARRY POTTER kötetet.Ott feküdtem beborítva,s nem tudtam megmozdulni,mert becsípődött a derekam .Olyan nevetőgörcs jött rám,mert Kitty a polc tetején lévő utolsó példányt is rámpraclizta azaz ledobta/Alig tudtam kiszabadulni.Ma van KITTY névnap és nem "gratuláltam" meg....Most megyek...szép álmokat!Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 30. 21:57

Jajj, Paggy, bocs, de szabályosan pukkadoztam itt, ahogy elképzeltem a jelenetet. Jó kis vastag Harry Potter könyvek :-)
Sajnálom, hogy nálad is komolyodik a helyzet a kutyusokkal!
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. május 1. 6:08

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Éljen május elseje! Ma megyek dolgozni, hogy holnap ne kelljen. :-)
A nagy hir: kikelt az első fekete gólya a gemenci fészekben.

http://gemenczrt.hu/media/feketegolya-feszek/

Kikelt a 2. is

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 1. 7:15

Ágika! Megelőztél.Jó reggelt Mindenkinek és jó munkát Áginak!NAGYON SZÉP ÉS MEGHATÓ A KIS GÓLYA .KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LINKET :flower1: :littlehearth: :flower1: Ezek az igazán fontos dolgok.
LÁNYOK! kiteszek egy régebbi infót,hogy esetleg kedve támadjon valakinek ebben a hűvös,de FONTOS NAPON kimozdulni,majd utánanézek pontosan,hogy nálunk Budapesten mi lesz.
De előtte, emlékeztek a felvonulós MÁJUS ELSEJÉKRE?
Nekem a VÁCI MÁJUS 1-ek jutnak az eszembe.Kislányként a nagyszüleim ablakából bámultam a feldíszített teherautókat,Nagyon izgi volt!!!
Nézzetek utána egy frissebnek!
Most érkezett: Majálisok Ráckevén és Környékén 51. Májusfa-állítás és szerenádozó utcabál Dunavarsányban április 30.
52. Duna-parti majális Szigethalmon a Dunasoron május 1.
53. Duna-parti majális Kiskunlacházán a Petőfi Műv. Központ előtt május 1.
54. Dömsödi Majális a Petőfi Sándor Oktatási és Művelődési Központnál május 1.
55. Majális – Áporkán a Végh György Közösségi Háznál május 1.
56. Miklósi Majális Szigetszentmiklóson Kéktó Szabadidő Parkban május 1.
57. 15. Everness – Dunavarsányi Futónap Dunavarsányban május 1.

Fejér, Esztergom megye
13. Sportmajális Székesfehérváron a Bregyó Sportcentrumban május 1.
14. Dunaújvárosi Májusi Mulatság május 1.
15. Esztergomi Majális – Lampionos, Hajós felvonulás, Zenei Fesztivál április 30-május 1.

Veszprém, Zala, Somogy megye
16. Balatonfüredi Majális – Jókai Majális május 1.
17. Zánka Majális május 1.
18. Tavaszköszöntő Majális Ajkán május 1.
19. VIII. Pálinka és Mangalica Majális Zalaegerszegen április 30-május 1.
20. Nosztalgikus hangulatú felvonulás és majális Zalaszentgróton május 1.
21. Szárszói Majális Balatonszárszón május 1.
22. Majális Balatonföldváron május 1.
23. Majális Balatonszemesen május 1. 58. Majális és Kisvasúti nap a Mesztegnyői Erdei Vasúton május 1. 8 órától 48-50. Három Majális Nagyatádon és környékén május 1.

Győr-Moson-Sopron, Vas, Tolna megye
24. Mosonmagyaróvári Majális a Witman Antal Parkban április 30-május 1.
25. Európa Futás – Sopron Félmaraton május 1.
26. Rock Majális Pannonhalmán április 30. Fellép a Beatrice
27. Hegykői Majális-Piknik és Kézműves vásár a Széchenyi Ödön Parkban május 1.
28. Soproni Majális az Anger-réten és Európa Futás – Sopron Félmaraton május 1.
29. X. Bika Fesztivál és Majális Kónyban május 1. – májusfaállítás, lovagi torna, főzőverseny, kispályás labdarúgás.
30. Büki Majális Bük-Bükfürdőn április 30-május 1.
31. Sárvári Majális a Nádasdy-várban május 1.
32. Városi Retromajális Szekszárdon május 1.

Alföld
33. Szegedi Majális az Erzsébet Ligetben április 30-május 1.
34. Majális Csongrádon az Ifjúság téren április 30-május 1.
35. Majális Ásotthalmon május 1.
36. Majális Orosháza – Lovas majális Bogárzón május 1.
37. IX. Magyar Hagyományőrző Majális Orosháza-Gellértegyházán május 1.
38. Városi Majális Jászberényben május 1.
39. Táncos Majális és Hajdúsági Kézműves Sörök Mustrája Debrecenben május 1.

Észak-Magyarország
40. Gasztro majális Hatvanban a Népkertben május 1.
41. Majális Noszvajon május 1.
42. VII. Felsőtárkányi Retro Majális a tónál május 1.
43. Alma Együttes Koncert Egerben a Három Kívánság Kalandparkban május 1.
44. Kőkúti Majális Főzőversennyel Sirok-Kőkuton május 1.
45. IV. Parádi Veterán Autó és Motor Találkozó Túraverseny Parádfürdő-Parád május 1.
46. Retro Majális Poroszlón május 1.
47. Bogácsi Majális a Rendezvényparkban május 1.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 1. 7:21

Reggeli ébresztő egy régebbi tabáni majálisról DE UTÁNA A TEGNAPI "TALÁLMÁNYOM" jön.

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 1. 7:28

Ezeket a gyerekeket követte RÉVAI SÁRA az előbbiekben említett fotós Brüsszelbe.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 1. 7:32

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 1. 7:34

https://www.youtube.com/watch?v=THCjala1Qzg

ITT KISÜTÖTT A NAP,megyek kutyázni.Délután jövök.Szép napot!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 1. 7:50

EZT GYORSAN MÉG BETESZEM:
https://szinhaz.hu/2018/04/30/holnap_is ... vigmajalis

Akik az ingyenesen látogatható rendezvényen nem tudnak rész venni, a Vígszínház hivatalos Facebook-oldalán élőben követhetik a Vígmajális programjait.!!!!!!!!!!! :ymparty:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. május 1. 17:45

sziasztok! ma kint voltam..
.katasztrófa ami kint van. Derékig érő fű néhol csak térdig, bogáncs csalán...majdnem nem találtam a rózsát még csak most vágtam vissza...a szomszéd juszt se legeltette le a füvet az udvaron és kerül mint a pestist...erről ennyit. nyilván nem semmi vaj van a füle mögött!

Kutyusok...sajnos ez is a sors velejárója, hogy előbb utóbb el kell engedni őket. Én kettőt elaltattatam anno, hogy már nem szenvedjenek, mert az egyik csak engem fogadott el másnak nekiment. Humánusabb megoldásnak találtam. de nagyon megsirattam őket. :(( . az a bizalom az utolsó pillanatában, hogy még akkor is az ölembe húzódott.. :((

cicák..most csak ketten jöttek, és a kis fekete szerintem megellett vagy csak álvemhes volt, mert most csont sovány volt. " hete voltam kint u8toljára, mert nagyon beteg voltam nem tudtam kimenni. Ma a barátnőm vitt ki. Egy két fontos dolgot behoztunk. :) Samukám nagyon boldog volt, most is madarat lehetne fogatni vele, mennek a háttérben a dicséretek ...ő meg táncikál az Úrnak. Direkt lassan jöttünk haza a kocsival, hogy Samukám élvezhesse az utazást.7o nel...ja és az összes könyv letörölgetve! Most már jöhet a könyves, és viheti! :D

Paggy, ahogy elképzeltem azt a könyvesőt... :)) :)) :)) . Még jó, hogy nem sérültél meg komolyabban! micsoda kis bestia tud lenni a drága.. De persze gondolom még ő volt megsértődve, hogy nem foglalkoztál vele. azóta remélem rendbe jött a csipőd. :ympray:

Köszönet a sok néznivalóért!..a gólyák a kedvenceim... :littlehearth: .

Felújítás...mindenképp ezzel a mesterrel folytattassátok a munkát... ;) :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 1. 20:37

Kedves Kata!
Talán az eső miatt volt ilyen buja a tanya növényvilága.Kecskéje van a szomszédnak,hogy azt írod nem legeltette le.Csak úgy rá lehet engedni egy kertre a kecskéket?Nem eszi meg a haszonnövényeket is?Samuka a tanyának örült vagy autókázásnak?Azért biztosan hiányzott neki a papa!......Anyukám hullámokban jut eszembe is sokszor sírnom kell,ha rágondolok,pedig jó élete volt s az utolsó 10 évben közelebb kerültünk egymáshoz.Kezdek rájönni miben hasonlítok rá és sokkal jobban megértem,főleg,ha némi konfliktusba kerülök a lányommal.PLD.a KATEGÓRIKUSSÁG--a mai fiataloknak nem lehet semmit se mondani,mert PERSZE MINDENT CSAK ŐK TUDNAK/mint mi régen/és most érzem mennyire rosszul esik a visszautasítás.Nem kell,hogy megfogadja,csak hallgason meg és mégse.Na ugyanez volt velem is.Pontosan tudtam anyu mire gondol/általában mást mint én/és ezért néhány dolgot nem akartam hallani.
Majd meglátod, az idő múlásával, kiegyezel apukád néhány dolgával,ami esetleg nem tetszett.Nagy dolog a könyvrámolás.Samukának van kedvenc nézegetőse?Most pihenj jól!Szép estét!

Lányok!Újabban nálunk egy nyugodt pillanat sincs.Fruzsi kutya farkaskörme beszakadt,örülten vérzett.MA,ÜNNEPNAP orvoshoz kellett vinni taxival.HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ,mint anyagilag ,mint idegeskedésben!De rendben van.5 perc alatt kész lett. %%- \:D/
Hoztam néhány virágképet .Vajon milyen színűek lesznek a fréziák?EMLÉKEZTEK 2 éve mit izgultunk kinek milyen lesz?ZSÁKBAMACSKA.
Különböző vödörben vannak,1-2 hét eltéréssel ültettem.Mindjárt mutatom. :-h Paggy
ÁGI!JAJ,DE ÉDESEK A GÓLYABÉBIK!!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Vissza: “Társalgó”