Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:14

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:15

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. május 8. 22:16

Paggy! Hú, szuper ajándék!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:17

Most jön egy saját gyártású kartonló,amiben csokit lehet tárolni:
Spoiler: mutasd
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:18

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:22

A PIZZÁT magunknak kellett elkészíteni,mármint a feltétet rá, s utána ment a sütőbe:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:24

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:26

Kisült az első:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:27

Kép a tányéron:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:29

A következő:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:30

At újabb......:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:31

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. május 8. 22:32

Gyönyörűséges Lilla!
Az a kartonló, hát észveszejtően szuper!!
Nálunk tegnap volt pizza. Megint megjártam a sütőpapirral, szentségeltem is ezerrel. Pedig tescos volt, de a sötétbarnát nem lehetett kapni, ez gurigán volt, amaz ami jó, az meg nem.
A végén kicsit vártunk a fiam javaslatára, aztán lejött a papir, de tortakiszedővel kellett alányúlnom. Komolyan jó fejbeverném, aki ezt boltba küldi eladásra.
A könyv ezekkel a szuper képekkel nagyon tetszik. nem láttam még ezt a verziót.
Annyira fáradt vagyok festészet után, hogy mindjárt ledőlök a gép elől. Elkezdek filmezni biztos,hogy az első öt perc után elalszom.
Jajj, majd elfelejtem, a frézia a szines nagyon slzép fog lenni. Kiváncsi leszek a sárgás mennyire lesz egyszinű

Paggy! ez kinzás!!!! Mármint a pizza !!! Hú, de megkóstolnám, még ha egész éjszaka forgolódnék akkor is :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:32

Még egy a tányéron.És nem is sorolom tovább...
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. május 8. 22:33

Mondom, hogy kinzás!!! :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:37

Kedves Ági és Mindenki!Nem is tartalak fel Titeket.Jó volt ,szép volt és még énekeltünk is együtt.Jó éjszakát kívánok!P :littlehearth: :flower1: aggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 8. 22:42

Ja és fehér sütőpapírt senki se vegyen ,mert SEMMIRE SE JÓ,CSAK MÉRGELŐDSZ,ha használod!!!!!!!!!!!!!!3x megjártam. :((
a LÉNYEG:
ÁGI!NE IGYEKEZZ ANNYIRA,S AKKOR SZÉP LESZ.NEM BAJ,HA NEM PONTOSAN UGYANOLYAN MINT A KÉPEN.mINT EGY JÓ FRIZURÁT,ÚGY ALKOSS!Biztosan sikerül és,ha nem tetszik másnak,akkor mi van? @};- @};- @};- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 9. 5:39

Jó reggelt!
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. május 9. 5:45

Szia Paggy!
Hát ilyen pocsék éjszakát, amim volt...
Egész éjszaka azon járt az agyam, hogy lehetne a lótusz levelét megfesteni, hogy nekem is tetszen. Majd teszek be képet az órairól, ami a tanárnak is tetszett.
Azt hittem erőteljesebb sárga lesz a virág szine, de nagyon szép kis formás lett. A másik is kinyilt már?
Itt szemerkél az eső, bár egész napra igazi esőt igért az időkép. Mondjuk nem fogok haragudni,ha nem igy lesz.
Irány az ágy, még negyed órára.
Szép napot mindenkinek.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. május 9. 6:16

sziasztok Lányok, jó reggelt! Kedves Paggy, nagyon szép lesz a frézia, olyan kis kecses, és szerényke..gondolom az illata meg annál intenzívebb. :D
Lilla milyen nagy kislány már, az a csokitartó ló igencsak nagyra sikeredett!
Harry Pottert nem vettem volna okkult szemét, annak ellenére, hogy tudom rajonganak érte. Abból jöttem ki tudom miről beszélek. :-q

Remélem jövőre valami igazán kislányosa könyvet sikerül kiválasztani, annyi gyönyörűséget lehet kapni. ;;) :ymblushing: .
A pizza valami csodálatosan guszta és gyönyörűséges. Nem is csodálom, hogy Ági is benevezett volna rá! Mindig megígérem magamnak hogy csinálok, aztán elmarad! Na de majd legközelebb. :-bd

Ági, nagyon várom a képeket, érdekes a tanárod, talán túl jól csinálod a többi tanítványhoz képest? Remélem nem fogsz elázni munkába menet. Nálunk meg holnap jön végre az antikvárius viszi majd a könyveket.! Legyen szép napotok! Tegnap olyan fáradt voltam, hogy már 9 Órakor lefeküdtünk aludni!

#:-s :-bd :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. május 9. 10:29

Szia Kata!
Mi imádtuk a Harry Pottert! Ha az ember mesének veszi és a gyereke megkapja a kellő odafigyelést otthon, ahol tudatositva van vele, hogy ez nem a valóság, mert miért is lenne az, akkor nem lehet gond. Van olyan vendégem, aki kötelező olvasmánynak tette be az osztályába, mert legalább ezt elolvassák a gyerekek, nem pedig az interneten szedik össze az olvasónaplóra az anyagot. Pl. megdöbbentem régen, hogy vannak kifejezetten olyan könyvek, ahol a kötelezők tartalmát leirják, nehogy a gyereknek el kelljen olvasni a könyvet.
Mi imádjuk a fiammal a fantasztikus filmeket, örök kedvenc a Csillagok háborúja, Gyűrűk ura. Jártam gyógyitóhoz, sőt még cigány jósnőnél is voltam. Most lehet megbotránkoztatok embereket, de sok mindent kipróbáltam, megtapasztaltam. Az embernek a józan eszét kell használni, akkor gond nem lehet. A szülők meg terelgetik a gyerekeket, már aki, mert a mai világ lassan nem erről szól, igy nálunk sem volt Zoltánnal sose gond, hogy ilyet nézett. Kifejezetten nem követem egyik vallást sem, van amelyik közel áll ennek ellenére hozzám, de hiszem azt, hogy van valami, ami mozgatja a világot.
a könyvekről: Pl. általános iskolában mindenki pöttyös és csikos könyveket olvasott. Én a Nagy indiános könyvvel kezdtem, majd a delfin könyvek voltak a kedvenceim. A fiam sose szeretett olvasni. Most viszont képzi magát, nagyon sokat olvasott mai hires, nagynevű emberek életútjáról, tapasztalatairól, vállalkozásaik inditásáról. Annak idején sorban álltunk éjfélkor az Alexandrában a Harry Potterér, hogy elsők közt olvashassuk.
Igaz, nem nekem irtál róla, de a szokás ugye az, hogy nem csak a megszólitott reagál dolgokra. Ez pedig olyan téma volt, hogy csak megmozgatott bennem valamit. Reggel míg dolgoztam, azon gondolkoztam leirjam-e, de remélem nem sértelek meg vele, mert hiszem azt, hogy vagyunk olyan viszonyban, ha lehet ezt igy kifejezni, hogy elmondhatjuk a véleményünket.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 9. 11:00

Kedves Lányok!Kata és Ági!
Bár nagyjából hasonlóan gondolom mint Ági,ilyen dolgokról /hit,meggyőződés/ nem lehet vitatkozni.MERT SZERINTEM HA CSAK 1 EMBER LÉTEZIK A VILÁGON,RAJTAM KÍVÜL,aki MÁSKÉNT GONDOLJA.akkor neki ugyanannyi joga van a maga meggyőződéséhez.SŐT még azt is gondolom,hogy lehet olyan,hogy az egyik ember azt gondolja,hogy a másik TÉVELYEG és SZERETETTEL FELVILÁGOSÍTJA,HOGY NEHOGY ROSSZ ÚTRA TÉRVE BAJA ESSÉK:Ezt köszönöm szépen Katának,mert jól esett,hogy azt írtad, ilyen kislány ne találkozzon a rosszal. :flower1: :littlehearth: :flower1: Vigyázunk Lillára és vezetjük /főleg a szülei,így áttételesen én is/A barátaimmal megbeszéltük,mivel sok dologban nem értünk egyet,de van olyan FONTOS ,amiben viszont igen,ezért elengedjük azokat a témákat amik elválasztanak.
Bár nem tiszteletlenségből írom,mégis szerintem igaz az a régi történet:
Több ember áll a nagy elefánt körül.Az egyik a farkánál ,másik a fejénél,a harmadik az oldalánál.Az egyik azt mondja:
-AZ ELEFÁNT SEMMI MÁS MINT EGY FAROK-a másik azt:
-Hogy mondhatsz ilyent ,hiszen ő egy nagy fej és fül.-a harmadik:
-Ti tiszta őrültek vagytok,az elefánt egy nagy szürke test....Megértettem,de ennek ellenére néha én is teljes meggyőződéssel kiállokm az igazamért.Köszönöm,hogy őszintén elmondtátok a véleményeteket.

Kedves Mindenki!Most viszont tovább változott a fréziahelyzet.Nézzétek meg!Mindjárt.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 9. 11:01

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 9. 11:02

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. május 9. 11:06

Paggy ez gyönyörű! Majdnem olyan a szine, mint Lilla rózsájáé. Volt már ilyen frézia tavaly is a kinyiltak között? Nem emlékszem rá.

Vissza: “Társalgó”