Sziasztok!
Paggy, lelki szemeim előtt látom az ecsetvonásokat, ahogy szálazni lehetne a fréziák belsejét.

MinGi, nagyon jóó ez a vizcseppes kép!
Ma el kellett volna mennünk egy fürdőszobai lámpát venni a tükör fölé az albérlőknek. Mivel hoztuk a formánk és sosem egyszerű a dolgunk, igy hiába választottam ki az interneten, a boltban nem volt belőle.
Szeretünk látni a fürdőszobában, igy a lakásban is minden a mi igényeink szerint lett kialakitva, bár nem mi lakunk ott. Ezért nem akartuk lejjebb adni, mint 1500 lm -es bármi, amit a falra lehet tenni fényszóró gyanánt. Hát nem könnyű élete van a vásárlónak. Főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy az előző majd 30 ezres ilyen izé kibirt másfél évet. Ki a bánat gondolta volna, hogy a Rábalux fantázianév kinai terméket takar, amiben nem lehet cserélni a led szálat. Sőt, ha valaki világitótestet vásárol, nagyon tanácsos ennek utána járni, mert szivás magas fokon.
Igy, mivel a spanyol lánykáink már egy hete sinylődnek és kéynetelenek a menyezeti lámpa mellett sminkelni - hiába van még a szobákban is földig érő tükör-, igy nekiindultunk Ödönnel.
Terv: Én bemegyek, szétnézek, mert jajj nekem, ha a ház ura jö n haza egy általa választott valamivel. A fiúk addig a kocsiban, utána cserélünk. A gazdi megy be, megnézi a kiválasztott terméket és fizet.
És ami lett belőle: Kifele jövet csak megkérdeztem az információs pultnál a hölgyet, hogy ugye kutyát nem lehet behozni? Erre ő: Dehogynem, kutyabarát hely vagyunk. Én: De ő egy német juhász. A hölgyemény: Nem baj.

Igy hát a kis család nekiveselkedve megjelent a Praktikerben. Mondanom se kellett mindenki minket nézett, vagyis Ödönt. Sose volt még vásárolni, de nagyon jól viselkedett. A forgalom megállt az áruházban

Eredméyn: gazdagabbak lettünk egy 1500 lumenes lámpával, ami világit, mint a veszett fene.