Sziasztok!
Jajj, azt sem tudom hol kezdjem. Fáradt vagyok, most értem utol magam, mert egész nap alkottam a főzés, Ödönözés, séta, vacsoracsinálás mellett.
Javitottam a már feltett képet is, mert csak nem tetszett.
Kata, remélem ki tudtok mozdulni. Jobban vagy az esés óta?
Hát, ami a lepkeházba volt... Magyarán mondva p..-án csapott bennnünket a kb 40 fok és 70 % páratartalom. Féltem is , hogy rosszul leszek, mert nem voltam aznap toppon.
Az a kék pillangó nem a földön volt, hanem repkedett, mint egy féleszű. Csináltam valami 30 képet szerintem, amiből jó ha 10-en látszik valamennyire. Tenyérnyi nagy lepkék voltak, párban repkedtek, gyönyörűek voltak.
A spoilerre a válasz: Bármit csinálok ilyenkor nem használ. A hormonok okozzák, a változókor eleje. Hormon pótlót meg nem vagyok hajlandó szedni, mert olyan mellékhatásai vannak, hogy csak na. Nálam a mellékhatások halmozottan jelentkeznek a gyógyszereknél, azért nem is szedek semmit. Amit régen kaptam vérnoymáscsökkentésre rosszul lettem tőle. majd elájultam. Nem vagyok egy egyszerű eset, az orvosok rémálma
Nálunk szakad az eső. Hogy fogok holnap füvet vágni? Szuper, dörög, villámlik.
Paggy! Hát álmomban sem gondoltam volna, hogy Patrik kisérteni fog Téged. Még vacsi csinálás közben is mosolyogtam rajta. - most is -
Nem fogsz unatkozni azt hiszem most sem.
Jó ára volt a tortaszeletnek.
A Füvészkerti séta után a párommal elmentünk fagyizni. Két hely van ahova menni szoktunk. Az egyik közel van , de olyan fukar módon adják a gombócot, hogy két gombóc sem tesz ki akkorát, mint amit a másik helyen adnak.
Sütikkel mindig bajom van évente egyszer, ha megkivánom valahol. Megfogadom, soha többet, inkább megsütöm. Na, de némelyik olyan szép, hogy néha azért csak elcsábulok én is.
Már biztos a koncerten vagy, remélem az élmény pozitiv lesz.
A tetőről kérünk képet!!
A videót a banyáról reggel hang nélkül néztem meg. Már akkor is nagyon tetszett. Most volt rá időm hanggal is. Fenomenális a refrénje!!
Gabóci! Annyira jól elkaptad a lovak mozgását! Gyönyörűek ezek a paripák. Minden izmuk látszik ahogy mozognak, nagyon szépek. Sose voltam még ilyen rendezvényen.
Nagyon ügyes vagy, hogy reggel hajnalok hajnalán mindent megcsináltál a pasasoknak otthon és ki tudtál menni.
Nálunk is délben van ebéd, a fiam lázadozik is, mert hogy egyik haverjáéknál sem.
Minden egyes alkalommal közlöm vele, hogy ez engem hidegen hagy. Náluk nem főz senki naponta, nem ül össze a család.
Beteszek még két képet amit ma csináltam - remélem nem megyek vele az agyatokra

-, viszem majd szerdán a festészetre, kiváncsi leszek mit mond rá a tanár-