Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 22. 19:23

A KEDVENCEM:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 22. 19:27

Itt van talán jobb minőségben:
Címe.A folyón /Haladj át csendben a folyón!/
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 22. 19:28

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 22. 19:29

ELKÖSZÖNTÜNK ÉS KIJÖTTÜNK,DE!!!!!
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 22. 19:31

Megnéztük az utca végén a FASIZMUS ÁLDOZATAINAK VITATOTT EMLÉKMŰVÉT:
Kép
Kép
ÉS elmentünk hamburgerezni.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 22. 19:33

Spoiler: mutasd
Kép

Spoiler: mutasd
Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 22. 19:37

ÉS találtunk a LUMAS prospektusában ÁGINAK egy fotót.MOST vége a képmutogatásnak.SZÉP ESTÉT!Paggy :-h :movingflower: \:D/ :movingflower:
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. május 22. 20:12

Sziasztok!

Totál leamortizált ma a festészet. Poztiv értelemben természetesen, de azért hulla fáradt vagyok. Lehet képek holnap lesznek feltéve, mert még a szemem is jojozik. Ráadásul olyan éhes voltam, hogy a vasszöget meg tudtam volna enni, mire hazaértem. Ennek az szokott az eredménye lenni,hogy minden hülyeséget összeeszek. Sütit és csokit csak azért nem ettem, mert nincs itthon. V agyis van alkoholos csoki, trüffel, vagy mifene, de én nem iszok alkoholt, igy az marad az enyészeté.

Kata, nagyon jók a felhőképeid! aZ Elsőnél láttad, hogy a szürke találkozásánál egy fehér csik van? A harmadik pedig, mintha festmény lenne. Nagyon tetszik.

Gabóci Neked pedig az első viharos képed olyan, hogy hű, meg ha! Fantasztikusan szép!
Lehet már tudni, hogy mitől gyulladt ki a malom? Nekem is azonnal a Notre Dame jutott eszembe róla.
Jó kis vihar volt Felétek. Orosházán jeget mondtak, el is felejtettem kérdezni anyuékat tegnap róla, mikor beszéltünk.

Paggy, reggel ahogy olvastam a nénis megjegyzést, meg amit utána irtál, a szám elé kellett tennem a kezem, úgy röhögtem - volna-, de a fiúk aludtak, igy nagyon mérsékelnem kellett magam.
Akkor is Te jutottál eszembe, mikor ma jött a DPD-s futár és úgy köszönt, hogy : szia. :-) Ha tudná! Utálom, mikor letegeznek, de a futároktól jól esik. Van még egy fiatal srác, akinek már én is sziával köszönök. :-) Amúgy ő kezdte, miért is ne. :))
El tudom képzelni lelki szemeim előtt min mész keresztül most az utolsó hajrában otthon.
Hogy mentek el állatostól, virágostól a lányodékhoz? Jönnek értetek?
Egy hónap- nagyon sok idő.
Nyuszi, teknőcke otthon marad? Cicák nem fognak elveszni idegen helyen, ha kimennek?

A képet köszönöm. Rögtön elindult a fantáziám, hogy hogy is kellene festeni.
A galériában a képek többsége nagyon tetszett. Ami a kedvenced volt, az fenséges volt! nAGYon,nagyon tetszett! Mennyire kiemeli a sötét háttér a képet. Fantasztikusan van kifejezve a köd, a viztükrön visszacsillámló kép, ahogy a viz mozgását ábrázolja, hát nagyon, nagyon jól meg van csinálva!
Jó,hogy kitetted nagyban, mert előtte csak néztem,hogy milyen ablakszerű van a képen. Aztán kiderült visszatükröződött szemből a képbe valami.
Tetszett a bejáratnála két virágos, a piros fa, a városrészlet, a régi ház belseje, a tenger hulláma.

Per pillanat ennyi telt tőlem. Megyek elpakolok a konyhába, mert hiába hagytam rendet, mire hazaértem már csak a fele volt meg. Ödönt is le kell még rendezni, aztán magam, és irány az ágy. Filmnézés, aztán elalvás rajta, mert biztos az első öt percnél megtörténik.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 23. 5:19

Szia Ági!Úgy látszik már így marad,hogy a macskaetetés után nem tudok elaludni.
Válaszolok:
Ingázni fogunk az öreg állatokkal.Teknősök,nyuszkók,2 kandúrka ÉS A PÁROM :)) maradnak,MI:öreg kutyák,öreg macskák és én az öregasszony/? :)) /megyünk autóval.Ja + az összes virág!!!!A NÖVÉNYEK NEM INGÁZNAK =)) =)) =))
Ágika!Képzelm, ma hajnalban mit találtam!
Egy linket:10+1 lenyűgöző látnivaló Szegeden,s benne a következő mondatot:
De előbb megírom,hogy a kedves :littlehearth: szegedi virtuális barátaim nem nagyon akarják megmutatni a városukat/BIZTOS ARANYLELŐHELY és félnek,hogy odacsődül a népség ,ami rontja az üzletet. :))
Tehát a mondat:
Szeged legnagyobb sétáló utcája a Kárász utca.

A Széchenyi teret köti össze a Dugonics térrel, miközben keresztezi a Klauzál teret is.

A korzó tele van hangulatos üdvözlő szobrokkal, amelyek vidám hangulatot adnak a sétánkhoz.

Ehhez társul még az utcai zene, a pálmafák, nem utolsó sorban pedig a kávézók, bárok, cukrászdák teraszai.
MILYENEK AZ ÜDVÖZLŐ SZOBROK ??????Még nem hallottam róluk.
Most picit átmegyek a másik fórumra ,s azután visszajövök ide,mert MinGivel hoztunk meglepetést.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 23. 5:35

MinGi ügyességével sikerült ezt hoznunk NEKED KATA :littlehearth: Remélem felismered kinek a képei lógnak a falakon!
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 23. 5:41

De ,hogy mi se szomorkodjunk,amiért kimaradunk a "buliból" MinGi csinált nekünk is:
Kép
Na,ki ismeri fel a képét?
.Paggy :movingflower: \:D/ :movingflower: :-h
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 23. 5:48

%%- ~o) %%-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 23. 17:39

HALIHÓ Lányok!Őszintén azt hittem tetszeni fognak MinGi fotelos képei.Ezek szerint senki nem járt ma erre.Már csak Katában bízom.
Na mindegy,nekem most mennem kell.Üdv .Paggy :movingflower:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. május 23. 18:31

Jaj itt vagyok,itt vagyok, hát csak ámulok és bámulok, hogy milyen szépségeket tettetek fel, ráadásul még meglepetést is! Hát nem tudom sirjak, vagy nevessek az örömtől, amit okoztatok nekem! Amúgy is depis voltam, mert ez az első apu nélkül...na tessék most meg elbőgöm magam, de csak azért, mert nem tudja miről is maradt le. Hát olyan gyönyörűséget csináltatok a képekkel, hogy öröm volt ráismerni.. :x :x :x :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth: :-bd MinGi Paggy, hát tényleg ekkora meglepetést..de szívesen kitenném ide is a falra...az a cicás is ilyen nagyban fantasztikus ! :movingflower: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth:
Ági képei is..lélegzetelállítóan gyönyörű..nem lehet nem felismerni..annyira beleszerelmesedtünk Ági munkáiba is. :movingflower: :littlehearth:
Paggykám és a Te gyönyörű szép szál fréziád is gyönyörűség! :movingflower: :littlehearth:
A kiállítás képei...legeslegjobban a tengermorajlás kép tetszett a hatalmas hullámveréssel. utána az a hölgy a madaras kalappal,majd az ablaknál az a nagy vörösben pompázó fa! :-bd Aztán meg az a csendélet rögtön a bejáratnál. :D

Ha egy kicsit kisebb lenne a születésnapra felirat, vagy alulra kerülne, még több látszódna a képből. Olyan jó lenne ha kint lenne a facen is mert olyan gyönyörűséget csináltatok... :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 23. 18:42

Sziasztok!Visszajöttem.ÖRÜLÖK KATA,hogy tetszik.A lényeg a szülinapod :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Mindjárt elolvasom mit írtál.
Jó lenne,ha a PiXIZben tudnád cserélni a szöveget!Nem találtam olyant,amiben kisebbek a betűk.Majd MinGit megkérem,hogy ha lehet, cserélje ki.
Hogy telt a napod?Barátnőd köszöntött?,Ettél finom tortát ,NE KESEREDJ EL!!!!!!NE BÚSLAKODJ!!!!!! :-*
Itt végre sütött a nap és így az ermberek dolgozni is tudtak ÉS A MACSKÁIM kimentek egerészni.holnap kimegyek a lányomékhoz és 2 napig kint leszek.Rengeteg a munka.Szép estét és JÓ HANGULATOT KÍVÁNOK!Paggy :movingflower: \:D/ :movingflower:
TEDD KI NYUGODTAN A FACERA!Gondolom MinGinek is tetszene
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. május 23. 19:29

Hú de jókor néztem ki...küldöm az új felhőképeket.... \:D/
Kép
Kép
Kép
Kép :x :ymhug: :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. május 23. 19:37

Érezd jól magad a lányodéknál, remélem az időjárás is kegyes lesz hozzátok! :x :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 24. 11:04

Szia Kata!Köszönöm a képeket.Kérlek ne hagyj fel a fényképezéssel,mert ez is valamennyire alkotás!Általában nem lesz az embernek minden képe művészi,mégis megéri csinálni.Egy fotós mondta,hogy 1-2000 db egy témában készült képe között, talál néhány jót.
Most nem szépek,pedig már elnyíltak?
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 24. 11:21

Mit lehet ebből csinálni?
Kép
Régebbi képem , nem frézia.Hogy készült?Jénai tálba pici zseblámpát tettem,rá kéztörlő,rá a virágszirom.KATT....
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 24. 11:28

Búcsúzóul fotó a közeli lakótelepi erkélyről:
Kép
Indulok.Szia. :flower1: :littlehearth: :flower1: Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. május 24. 18:23

na én meg jövök a mai képekkel, de nem tudom visszamegyünk e a belvárosba, ma kissé kalandos lett az utunk... ;) Elhagytam a hátizsákom de aztán meglett szerencsére, megint a fodrászaton hagytam el...brrrr

Kép
Na ez a nap is paff!
Kép
Kép
Kép
:x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2019. május 25. 16:48

Lányok! Köszönöm a szép fréziás és Rába parti képeket. :) Felétek úgy látom jó az idő. :) Nálunk ma óránként változik a napsütéses és felhős ég. Éjszaka még esett az eső is. :ymdaydream:

Reggel 7-kor még gyülekeztek a barikák, és amikor a boltba mentem szépen sütött a nap.

Kép

Kép

Kép

Eső után mindig tele van itt az utcánk gombával. ;))

Kép

Délben már gyülekeztek a fekete felhők. [-x

Kép

Utána elmentünk a lányommal az OBI-ba virágokért. Nagyon szeretem a Hibiszkuszt! ;)

Kép

Kép

Kép

Kép

Képeim a falon! montázs

Kép

Ma fotózott virágokból montázs a falra.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. május 26. 10:44

Hú Gabóci szóhoz sem jutok milyen klassz lett a montázs a falon...hogy teszitek fel...olyan jó lenne a legjobb képekből nekem is... :)
gyönyörű a fasor is, ma is hozok én is képeket...Samu mostanában nincs topon... :-o

Kép
Kép
Próbálkozom az új telómmal de nem vagyok oda a teljesítményéért...
Kép
Na ezt az árnyalatot kerestem....
Kép

Kép

Kép
nem az igazi...
Kép
Kép

Kép
ez az az bizonyos juszt se!

Kép

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
Egyenlőre ennyi mára... :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. május 26. 10:47

Paggy írta:Búcsúzóul fotó a közeli lakótelepi erkélyről:
Kép
Indulok.Szia. :flower1: :littlehearth: :flower1: Paggy

rájöttem hogy a macskákat kihagytam...Úgy látszik tenyésztik őket nem semmi pénz amibe kerülnek de vissza is jön...nagyon szépek. :flower1: :littlehearth: :x
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 26. 11:37

Sziasztok!Hazajöttem szavazni.
Kép

Vissza: “Társalgó”