Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 28. 12:08

LÁNYOK.LÁNYOK!!!!!!!!
Remélem Ödön jól van ma is!!!! %%- %%- :littlehearth: :flower1: %%- %%-
Barátnőm kapott 2 tiszteletjegyet erre(lásd alább/ és nem ér rá a párja,TEHÁT MA ESTE SZÍNHÁZBA MEGYEK!!!!!!!!!!Majd beszámolok róla.Fényképnézegetés holnap.ÜDV MINDENKINEK./Bejöttem rendes ruháért,mert kopott gatyában mégsem mehetek színházba/ :movingflower: \:D/ :movingflower:
https://www.bjc.hu/programok/eloado/zsi ... -zenekara/
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. május 28. 14:51

Kedves Paggy, köszönöm mindkét linket...érezzétek jól magatokat a színházban... :D ;) :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. május 28. 16:17

hoztam egykét ég képet...időnként nem lehetett kinézni úgy vakított a nap most meg jönnek a felhők... :( vihar lesz nemsokára...pedig most jó lenne egy kicsit visszamennének a vizek a medrükbe.. :( :-ss

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Képma csak ennnyi :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 28. 16:28

Sziasztok!Várom ,hogy elálljon az özönvíz.
Kata4 a 3. és az utolsó képen szépek a felhők.ki kéne vágni képszerkesztővel.
Gabóci jó lenne,ha kiokosítana minket.SZUPER PÉLDÁT HOZOK ÉS EGY KÉPSZERKESZTŐ programot.Nincs sok időm ,de felrakom.
Tehát:
Szarintem Isabelle Menin A LUMAS galériában látott képét egymásra másolt rétegképekkel készítette./Persze saját fotóiból!/
Itt az egész kép:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 28. 16:38

Az összevisszaságban jelenlévő virágok közül néhány élesen látszanak,mások pedig halványan.Szerintem ,ez csak egymásra másolt fotókkal lehetséges.
Élesen:
Kép
Kép
Kép
Mögöttük látod az elmosódottat.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 28. 16:50

Ezt találtam a múltkor.MinGinek is elküldtem,de egyikünk sem boldogult vele:
Spoiler: mutasd
http://www.ladyj.hu/photofiltre-studio.html

Mindjárt megyek kutyát sétáltartni.DE ELÖTTE:
Ő Nyáry Krisztián/aki esetleg nem hallott róla/ a nemrég megjelent könyvéből /Írjál és szeressélbeszél/ kb 15.perctől érdekes. könyvből készült a mai előadás:

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 28. 16:58

Pozitív kritika a könyvről:
http://gaboolvas.blogspot.com/2018/12/i ... essel.html
Egy másik könyve/Így szerettek ők/ egy sokkal komolyabb ,de nagyon érdekes:
Azt taglalja,hogy Kölcsey Ferencnek, a Himnusz/ vers/ szerzőjének, milyen volt a szerelmi élete/Kölcsey kapcsolata Szemere Pállal és feleségével/ÉS :
KELLE-E AZ OLVASÓNAK TUDNI,HOGY PONTOSAN KIHEZ, MILYEN KAPCSOLAT FŰZTE A KÖLTÖKET/-ket/a mű megírásakor.Kellenek-e a a pletykák?Közelebb hozza-e a mai olvasóhoz a művet a személyes adalékok?
-Persze szívem szerint először NEM-t mondanék,DE ADY LÉDÁHOZT való kapcsolata nélkül,vagy PETŐFI SZENDREI JÚLIA nélkül ugyanolyan hatást vált-e ki.ÉS pld.nemrégb tudtam meg,hogy Szendrei Júlia férhez ment Petőfi halála után ,és milyen rettenetesen rossz házassága volt.
Most megyek.Sziasztok.Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. május 28. 22:08

szia Mindenki!

Helyzetjelentés: Ödön nagyon erős, bizonyitotta már a második gyomorcsavarnál, amit túlélt. Köszöni jól van, sőt a körülményekhez képest meg merem kockáztatni, hogy nagyon jól. Az apró nyüszögések megszüntek, nem mondja a magáét, a seb tisztitásánál sem méltatlankodik annyira. Tanúlság, még egyszer ha tápot váltanék verjenek fejbe valahonnan.
Adom neki a Gyuri bácsi féle gyógykeveréket, amire a fogorvosom is rámondta az igent, mert jobb volt, mint a Klion. A csontvesztés miatt a fogaimnál próbálkoztunk vele. - Beödémásodott a torkom tőle, de hősiesen öt napig szedtem, mert párhuzamba akartam állitani a gyógynövény keverékkel-. Az utóbbi győzött, ami kicsit megdöbbentő. Lényeg, rizsbe és reszelt répába keverve adom neki,mert amúgy a diólevéltől, cickafarktól azért keserű, de megeszi.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. május 28. 22:28

Paggy, a linkeket később nézem meg, mert most fejeztem be a festést. Végre odajutottam és tudtam gyakorolni a mumus lótuszokat. Akkor sem fognak ki rajtam.

Kép

A galériás virágos képről: Simán meg lehet csinálni ráfestéssel. A halvány sejtelmes alsó képekkel tudja a távolságot szemlélteni, szépen festi a következőt rá, meg a következőt utána egyre élesebben. Ugyanezt csináljuk. Már a múltkori órán lehelés közben mondtam, hogy legközelebb viszek egy hajszáritót :-)
Szendrei Júliát és a Petőri utáni házasságát lehet, hogy itt olvastam valamikor régebben.
A verselemzések jutottak ezsembe arról, amit leirtál. Én valahogy mindig másképp láttam a költő lelkivilágát, mint ahogy kellett volna. :-)
Jó szórakozást a szinházban!

Kata, remélem kicsit jobb idő lesz felétek, ha süt a nap hátha Samukának is jobb kedve lesz és ki tudtok mozdulni.

Valamelyik nap játszottam a fényekkel,mig vártam a futárszolgálatra.

Kép

Kép

Ödön a biciklik őrzője. :-)

Kép

Ez az időjárás tényleg nem normális. Sose volt még május végén ekkora füge. Jó, ha augusztus végén láttunk belőle először nagyobb szemeket.
Most meg:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 28. 22:32

HALIHÓ!Megjöttem.Jó volt az előadás.Költőink szerelmes levelei Náray Erika kellemes hangján előadott énekszámaival.Itt zuhog,de kellemes az idő.
Hoztam pár telefonos képet,azután irány az ágy!
Ági!Nagyon örülök Ödön jóllétének!!!!! :littlehearth: %%- :littlehearth: Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 28. 22:43

Pihenj Ágika!Ennyi munka után pihenned kéne!Nagyon klasszak a lótuszok."MENŐ KÍNAI FESTŐ " leszel!!!!! :-bd
A galériás kép FOTÓ és nem festmény.Egymásra másolt képek újrafényképezve.Majd valahogxy később ki kéne próbálni.
VÉGRE-VÉGRE FOTÓZOL és játszol vele!!!!Jó lett!!!!
Megdöbbentően kellemes volt az előadás.Azt hittem unalmas lesz,de beszippantott.
Képzeld Krúdy egy őrült nagy nőscsábász volt pld.a szeretője lányát megszöktette és teherbe ejtette.Feleségül vette a nálánál 20 évvel fiatalabb lányt és őt is állandóan megcsalta,DE leveleket írt hozzá
-Zsuzsikám,nekem jobben fáj,hogy csalfa vagyok és nem megyek haza/ez csak tartalmi idézet/ Imádták a nők és ostromolták.Volt,aki megírta a lakcímét és időpontot is,hogy mikor jöhet,ahol teljesen ki fogja szolgálni.A levelek nagyon élvezetesek .
Néhány nő legalább olyan szellemesen válaszolt mint a költök.Na most teszek fel fotókat.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 28. 22:49

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 28. 22:50

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 28. 22:51

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 28. 23:01

Náray Erika:
Spoiler: mutasd
https://www.youtube.com/watch?v=k9p4SJ6UMsY
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 28. 23:06

Végül csináltunk a barátnőmmel magunkról fotót. :) \:D/
Sziasztok. :movingflower:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. május 29. 8:06

sziasztok! Ági! Nagyon örülök Ödön javulásának, legfőképpen a kinti képének, mint bicikliőrző...ha már ehhez is volt kedve, akkor minden ok. :D
Nagyon szép a lótuszrajz is. :flower1: :littlehearth: A fényekkel való játék meg különösen. Érdekes, hogy ide feltéve sokkal klasszabbnak látszanak a képek mint a telón! A magamén is meglepődtem, egyik másikán. :D .
Érdekes a költők lelkivilága, most nem megyek bele, mert elmegy az időm... :-q :-?? tisztelet a kivételnek.. :-bd :flower1: :littlehearth:
Irány a tennivalók halmaza, meg filmnézés, már ami belefér, nagyon nehezen érem utol magam, talán nem is lehetséges.... ;) :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 29. 10:18

Sziasztok Lányok!Indulok a lányomékhoz.Hétvégén jövök vissza.Ott nem akarok géphez ülni,mert mindenkinek sajátja van , el kéne kérni tőlük Mindig pont "rosszkor kérem",mert "pont akkor kell" nekik.Lillának meg ugye nincs /hála az égnek!!!/.
SOK DOLGOM VAN MINDENHOL,de jövök és nézegetek.Szép hetet kívánok!
SZÓL A RÁDIÓ:
MILYEN JÓ ÖTLET/ csinálom is/ évente 1x selejtezd le a fotóidat , A JÓKAT TEDD EL, ÉS!!!!!!!!!NYOMTASS KI NÉHÁNYAT!!!!
Üdv:Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. május 30. 19:58

Sziasztok!
Remélem mindenkinél minden rendben van a nagy esőzések után.

Ma esti kép
Kép

A szomszédból áttelepült hozzánk is a diszeper. Néhol azt irják, hogy mérgező anyagok vannak benne.

Kép

A sok eső hatására megjelenhettek a giliszták és más földönfutó valamik. Erre a tónál tanyázó harkály is elkezdett bogarászni. Kicsi a képen, de talán kivehető. A legnagyobb nagyitásnál is csak ekkora a lelkem. Még a teraszra is feljött, de mire észbekaptam elrepült.

Kép

A héten megrendeltem Ödönünk nyulas ellátmányát a szokásos helyről. Igaz mostanában kicsit szétszórt a banda a webáruházban, az utolsó három alkalommal mindig volt valami gubanc. A mi csomagunk máshol landolt, kétszer küldték ki a rendelést és stb.
A biztonság esetére felhivtam őket a rendelés napján, hogy van-e a kért száraz tápból, mert már jártunk úgy, hogy nem volt, de nem is szóltak vissza. Ma legnagyobb örömömre meg is érkezett a hatalmas doboz, benne izületvédővel és probiotikummal, viszont bárányos tápot kaptunk a nyulas helyett.
- ettől lett Ödönnek a problémája, ami miatt már el is temettük-.
Na gyors telefon, holnap jön a rendelt termék, a hibás meg megy vissza. Azóta is töretlen a jobb léte a pasasnak, már jön oda szólni, hogy éhes, idő van. Remélem igy is marad.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 31. 7:40

Kedves Lányok!Bár nem akartam ma idejönni,de az élet felülírta.
Biztosan hallottatok erről a szörnyű tragédiáról, a hajóbalesetről. 33 koreai turista a HABLEÁNY nevű hajóval együtt elsüllyedt a Margit hídnál.A hajó este összeütközött egy szállodahajóval.
Úgy döntöttem,hogy bár NEM VAGYOK KATASZTRÓFATURUISTA ,elmegyek oda és teszek egy mécsest. NEM KÉRTETEK FEL RÁ,de a TI
nevetekben is teszem.IDEGEN ORSZÁGBAN,ilyen tragikus körülmények között meghalni,a hozzátartozóknak még szörnyűbb!!!Emlékeztek az elmúlt évben csináltam hajós videót /BKK hajón a Dunán/Többször éreztem a híd lábánál ,hogy óriási ott az örvény.Tehát ma bejöttem hajnalban,megyek a csarnokba vásárolni,de előtte elvillamosozom a baleset helyére.Tartozom ezzel KOREÁNAK.Sziasztok.Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. május 31. 7:44

Köszönöm Paggy, nagyszerű hogy a nevünkben is elmész oda részvétet nyilvánítani. :(( Egyszerűen borzasztó...nem is értem, hogy olyan időjárás mellett miért is kellett hajókázni..még mindig kiráz a hideg ha eszembe jut. Borzasztó :(( :(( :((
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. május 31. 8:35

Paggy!
Ha Pesten lennék én is elmennék egy mécsessel, igy nagyon köszönöm, hogy a nevünkben is teszel oda.
Borzasztó tragédia, és a családok amit most átélhetnek.... Mennyi eltünt ember, belegondolni sem lehet ebbe az egészbe.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 31. 14:24

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 31. 14:24

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. május 31. 14:25

Vissza: “Társalgó”