Sziasztok!
Remélem mindenkinél minden rendben van a nagy esőzések után.
Ma esti kép

A szomszédból áttelepült hozzánk is a diszeper. Néhol azt irják, hogy mérgező anyagok vannak benne.

A sok eső hatására megjelenhettek a giliszták és más földönfutó valamik. Erre a tónál tanyázó harkály is elkezdett bogarászni. Kicsi a képen, de talán kivehető. A legnagyobb nagyitásnál is csak ekkora a lelkem. Még a teraszra is feljött, de mire észbekaptam elrepült.

A héten megrendeltem Ödönünk nyulas ellátmányát a szokásos helyről. Igaz mostanában kicsit szétszórt a banda a webáruházban, az utolsó három alkalommal mindig volt valami gubanc. A mi csomagunk máshol landolt, kétszer küldték ki a rendelést és stb.
A biztonság esetére felhivtam őket a rendelés napján, hogy van-e a kért száraz tápból, mert már jártunk úgy, hogy nem volt, de nem is szóltak vissza. Ma legnagyobb örömömre meg is érkezett a hatalmas doboz, benne izületvédővel és probiotikummal, viszont bárányos tápot kaptunk a nyulas helyett.
- ettől lett Ödönnek a problémája, ami miatt már el is temettük-.
Na gyors telefon, holnap jön a rendelt termék, a hibás meg megy vissza. Azóta is töretlen a jobb léte a pasasnak, már jön oda szólni, hogy éhes, idő van. Remélem igy is marad.