[

Kicsit makacskodott tovább sétálni a gazdival, inkább nézelődött a napon, amíg mi beszélgettünk egy jót. 
.
. Jó hallani az olyan gyerekekről, akiknek van elképzelése az életről, hogy hogyan élje meg a mindennapokat. Milyen jó, hogy oda születhetett ahova...
.

Nekem még menyecske szem az egyik kedvencem...itt most akkor szél fúj hogy nem mertem kimenni, pláne egyedül. Inkább akkor itthon csapok egy kicsit a lovak közé...

grrr

.annyira jól sikerült a karalábé főzelék, hogy egy kis tálkányi maradt, majd holnap eldöntjük kié a maradék. Egyébként nagyon finom lett, de csilit majd egy kicsivel kevesebbet teszek bele, Gabóci után
szabadon, mert szerintem a a kicsi is sok lett, de szerencsémre éhes volt és nem foglalkozott vele.
A másik receptedet is majd újraolvasom..Köszi atelós tippet is. lehet hogy ez a baj valóban...de úgy látszik most a régin is siettem..na mindegy már minden elfogyott, és újra nem tudom most megcsinálni, majd legközelebb.
.

Őt is betehetnénk a brüsszeli cuki telefontartók

Szuper lyukas helye van Andris szobájában. Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 25 vendég