Ági!A park is a katedrálishoz tartozik. Most látom, hogy nem tettem ki azokat a képeket, ahol a
fűre kiültek az emberek, családok. Pedig akartam, na majd pótolom. Már írtam korábban, hogy itt
ahol fű van, azt birtokba vehetik a népek. Nálunk hol engednék meg, hogy egy templom udvarára egy
család, kis gyerekekkel órákra letelepedjen? De az is igaz, hogy én még nem hallottam a parkokban
heverésző embereket hangoskodni. A gyerekek csivitelnek, de nem üvöltöznek. Nem mennek a
virágágyások közé, nem rongálnak.
A liverpooli katedrálisban is van ajándékbolt, kávézó és étterem is. Abból tettem be korábban képeket.
Jól emlékszel, volt könyvtár is, de azt Manchesterben fotóztam.
Én is azt mondom, amit te, muszáj, hogy rendben legyen édesapád, ezért nagyon bízom benne, és
szorítok, hogy úgy legyen.
Úgy örülök, hogy jól sikerült a spenótos csicseriborsó!!! Biztos, hogy jó wrapban is. Már két maradékkal
is kipróbáltam, hogy wrapban ettem meg őket (egy kis salátával, miegymással megágyazva nekik) és
igazán nagyon finom volt.
A hagyma bhajinál írtam, hogy olyan verziót kerestem, amit nem kell bő olajban kisütni. Abban a videóban,
amit ide kitettem, nagyon kevés olajon pirítják meg. Ki is próbáltam ma. Mindenkinek nagyon ízlett,
majd hozom a receptjét.
Gondoltad volna valaha is, hogy egyszer ennyire szeretni fogsz festeni? Vagy hogy egyáltalán festeni fogsz,
ráadásul kínai módra? És hogy még "oktatni" is fogod? Bekereteztetsz majd párat? Kiteszed őket a falra?
És mit lehet még a festészetben megtanulni? Arra is beiratkozol majd? Ennyi minden jutott eszembe a
festőasztalod látványától. Irigyellek ezekért a tanfolyamokért. De jó lenne, ha tudnál pár fotót készíteni a
hétvégi eseményről!
A gyümölcsfáid jól mutatják, miért lenne, fontos, hogy minél több fát ültessünk. Árnyékot ad, nem szárad
ki olyan könnyen alatta a talaj. És még ezer más is van, csak ez épp jól látszik a képen.
Kutyuska nem nézett ki rosszul, remélem, hogy csak kilógott, és ment is haza a nyulas tápos kaland után.
Hátha csak a szél fújta el a tálkákat. Vagy valaki szemétnek gondolta, összeszedte és kidobta a szemetesbe.
Na, jó, ez utóbbit én sem tartom valószínűnek, csak vicceltem.
Sokat szorgoskodsz a befőzéssel. Csodásak az uborkák is, és a lekvárok is. Csinálj csak úgy mindent, ahogy
jó a lelkednek.
Mintha a tujáid csak arra várnának, hogy a felhők lejjebb ereszkedjenek, és jól fenéken szúrják őket.
Mennyire egyformák!
Még egy szép fotó Chesterből: