Paggy, köszönöm a videót...egész jó lett...mondjuk Yang megérdemelte volna az első helyet..

Szilvia Úgy örülök, hogy már írtál, anyukádnak sikeres és gyors varratszedést kívánok, és hogy elérjétek a buszt hazafelé!
Már nem is tudom ki mit tett fel, de ha most visszatekerek, megint nem fogok írni, és már este 7 óra van.bent 28 fokkal..ami elviselhető. Igaz ebédnél tetőtől talpig folyt rólam a víz olyan melegem volt

Nagyon szépek a természetfotók, amúgy megvan a véleményem godiról hogy fontosabb volt neki a sziget, mint egy kortárs kiállító nyitásának támogatása...remélem ő is átélte a tömeghisztériát ami ott kitört!
Az uszodás beszámoló nagyon szép lett nekem is nagyon tetszett a kék a kékben színjátéka..

A paradicsomlé nagyon guszta, meg is kívántam a paradicsom mártást, de azt majd holnap csinálok ma már semmit... pár képet tettem fel a facéra, azokat hozom, mert nem volt lelkierőm sem fizikai már ide is belépni, csak gondoltam ott biztonságban va..amíg ideérek velük. A facen is addig voltam csak ,amíg a telefonomon fekve lajkoltam egy két dolgot! Úgy elrohant ez a hétvége, hogy észre sem vettem. Igaz filmeztem is, két lemaradásomat próbáltam behozni de reménytelen...úgyhogy szép lassan. Ráadásul Jisung soriját meg nem lehet kihagyni! azzal naprakész vagyok, már mint a megnézéssel,
na megyek a facéra hozom a képeket...

ez a régi telómon készült!

ablakból nézve...jön az ősz...

A barokk esküvő volt Győrben, és éppen ment már mindenki hazafelé...a csattanó, hogy Samu eltünt a fényképkészítés alatt, de szerencsére az arrabonába ment be!

véget is ért a mese mára...