meg minden élelmiszert az ember.
Ha már nagyon jól megismerkedtem a vegán élelmiszerekkel, a teljes mértékben természetes
tisztító és tisztálkodó szerek felé fogok fordulni. De ez mind idő, amíg alaposan körbenézek és
tájékozódom, ezért haladok lassú lépésekkel.
Én is hallottam a tojás és a húsipar ügyleteiről. A volt férjem egyetemista korában egy húsüzemben
dolgozott diákmunkásként, és szörnyű dolgokat mesélt. Éjszaka alig voltak főnökök, akik a munkások
körmére nézhettek volna. Ha nem látta senki egymást dobálták a húsokkal, sőt egy félreeső helyen
egy párocska a húshegy tetején...
A kis táskákat itthon is lehet kapni, de ezeket mind a lányomtól kapom. Mindig hoz magával egyet.
Ő is ilyeneket használ.
Régen mifelénk is írták, hogy ki mit vitt az esküvőre vagy a temetésre (koszorút vagy csokrot), mert
akkor nekik is ezt kellett visszaadni. 20 éve itt a faluban voltam olyan esküvőn, hogy a fiús háznál
ünnepeltek a fiú hozzátartozói, a lányosnál a lány meghívottjai. A két fiatal meg hol itt időzött el
egy órácskára, hol ott. Mint megtudtam, ez azért volt, mert egyik portán sem fért volna el akkora
sátor, amekkorára szükség lett volna. Aztán az is kiderült, hogy ez nem is olyan ritka jelenség mifelénk,
bár azóta sem hallottam ilyenről.
Paggy, a legkisebbem majdnem szőke és kék szemű, holott ezt semmi sem indokolná, én is és a volt férjem
is sötét hajúak és sötétbarna szeműek vagyunk. Anyukámnak volt kékesszürke szeme, anyósomnak
kissé világos, de nem szőke haja. A fiam mindenkitől begyűjtött magának valamit.

Nekem is nagyon tetszenek a billentyűzetről a fotók.
Megnéztem a blogot. Már írtam azt hiszem, hogy szeretnék itt fórumban is egy olyan alfórumot, amelybe
városok szerint lehetne képeket és szöveget feltenni, mert itt eltűnnek, ahogy jönnek a hozzászólások.
Csak ez mind idő, és egyedül nem tudom megcsinálni, ezért Kristófnak is rá kéne érnie, ahhoz, hogy
együtt megvalósítsuk az elképzeléseimet. De egyszer megcsináljuk. Ugyanígy a receptes-kajás fórumot is.
Kata, korábban textilszatyraim voltak nekem is, amilyeneket reklámként szoktak adogatni. Aztán épp
azért haragudtam meg rájuk, amiért neked jók lennének: a túl hosszú füleik miatt. Én nem szeretem
a vállamon cipelni a dolgokat, a kezemben szoktam vinni, és azért van két szatyor nálam, mert ha
sok mindent veszek, elosztom a két kezembe, hogy egyformán terheljem a két oldalamat.
Én is azt mondom, hogy mindenki éljen úgy, tegye azt, egye azt, amiben hisz, amit jónak lát. Cigiztem,
emiatt soha nem bántanám vagy ítélném el azokat, akik még mindig dohányoznak. Hatalmas húsevő
voltam, ezt sem fogom soha elfelejteni... és még sorolhatnám. Most a növényi alapú táplálkozásban
hiszek, de valamikor hülyeségnek tartottam az egészet. Örökké változunk, alakulunk.
És faszenes tésztát látattok már? A fekete az: