Van képem hozzá

boszorkany

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2019. augusztus 19. 15:56

Szilvia333 írta:Drága Ritám !!

Minden jót az ifjú párnak !! :ymparty: %%- :-bd
Remélem szép időt kaptok az esküvőre!! Majd egy képet a szét táncolt cipellődről,mert ilyenkor úgy szokás !!

Boszi !
Ez a tiritarka cirmos fajta apukám kedvenc színösszeállítása,de be nem vallaná,mert mi dolog már az ha egy férfi bevallja hogy szereti a cicákat [-x

Gabóci !!
Simike Gárfildnak !! Le ne tedd egész nap !!

Ágikám !!
Ödönkének mielőbbi gyógyulást !! Remélem csak ki derül miféle kórság gyötri szegénykét!!

Hétvégén nálunk vendégség lesz,szóval a szombat, meg a vasárnap délelőtt főzéssel és takarítással fog telni;A mosást még most délután megejtettem azzal már nem lesz gondom !! Az előtetőt anyukámmal flottul be huzagoltuk,így még ha zuhog az eső akkor is a szabd levegőn szárad a ruha!! Majd megmutatom hamarosan.
Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánok !!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Szilvi,a ferfiak mar csak ilyenek :D
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. augusztus 19. 18:17

Sziasztok!

Remélem mindenkinek szépen és jól alakul a hosszú hétvégéje.

Ritától nagyon várom az élménybeszámolót majd ha ráér persze. :-)

Mai adag kép Ödönről:
Makó felé félúton. Hőemelkedés éjszaka, határeset hőemelkedésre nappal. Jó szórakozás változatlanul. Kedv jó, de még nem az igazi.
Viszont amikor nyilt a kocsi ajtaja futott, mintha lemaradna valamiről. Az úton, ha lassan megyünk azonnal jelez. Ez jelenti, hogy a javulás útjára lépett.

Kép

Makó, rendelő:

Még mindig nem tudni mitől van ez az egész. Bitzos ami biztos még mindig kapott kezelést babéziára, bár a jelek nem mutatnak igazán rá.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 19. 18:38

Kedves Ági ás Boszorkány!Benéztem,mert már elmentek a soproni vendégeink.
Több dolgot szeretnék:
Ági!Hála istennek Ödön jobban van/csak halkan mondom-írom,ne hogy elkiabáljuk!!! %%- %%- %%- Változatlanul nagyon szép!!!Reménykedjünk és bízzunk a jóban!!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :ympray:
Boszorkány!Örülök,hogy Neked is hasznos a videóm.Még nem vagyok profi a készítésében,mert gyorsan elkapom a gépet,hiába figyelmeztetett Kata,DE MÁR JAVUL A TECHNIKÁM.
Ágika!Tettem be némi kiegészítést
,mert lemaradt a fotó a 2. deák téri épületről.
Lányok!Hoztam a fotóskönyvem új feladatáról képeket.Jó nehéz volt,sok képen én vagyok,de nem magamat sztárolom,hanem a mozgás fényképezése volt a feladat.Hiába próbáltam az embereket fotózni,furcsán néztek rám/ITT MEGY EGY KUKKOLÓ!!!! :)) vagy ROSSZ A LÁBAM,NE FOTÓZD!!!!/ezért én is szerepelek a képeimen JÓ VICCES KÉPEK,mert ketzemben a telefonnal forgattam a fejem,a kezem és egyebek.Valamint,ami klasszabb lett a szombati piacnapon vettem 300ft-ért 2 jó újságot,s leültem hazafelé a parekban nézegetni,elkezdett fújni a szél JÓ KIS VIDEÓT ÉS FOTÓKAT CSINÁLTAM.
Lányok!Alig várom én is Rita fotóit,de addig beteszem ezeket a feladatokat.ha közben megjön Rita,etörlöm és majd holnap teszem fel.EWltart egy ideig amíg felteszem.Üdv MINDENKINEK!!!!!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 19. 18:51

Először a bizonyíték,hogy fújta a szél az újságot,azután a próbálkozás a mozgás megörökítésére:
ILYENT MÉG NEM LÁTTAM,FELTÖLTÖTTEM ÉS ELVESZETT A YOU TUBEN!!!!!!!! :(( :(( :((
Mindegy jöjjenek a képek némi szünettel,mert a szomszédasszony most akar feljönni!!!
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 19. 19:10

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 19. 19:16

Lányok!Jövök vissza 1/2 óra múlva.Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. augusztus 19. 19:25

Paggy! Köszönöm a kiegészitést!
Lehet, hogy nekem is izlésficamom van, de tetszik az Anker ház. A felső lakás csak azért idegen, mert piszok nagy a belmagasság. Viszont ott az a barna lépcső hogy is és hova vezet? Vagy elkerülte a figyelmem? Milyen szépen lehetne felülre épitkezni belül...
Sváby András kutyástól szokott műsort vezetni? :-)

Amikor mondtad, hogy a mozgást fényképezed, a magán véleményem az volt, hogy na ez aztán nehéz lesz. Szuper két kép a szélfútta újságról!
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. augusztus 19. 19:26

Mai találós kérdés. Mi ez?

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 19. 19:59

MEGJÖTTEM:Mindjárt találgatok,csak gyorsan felteszem a képeket,mert a postimage vacakol.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 19. 20:03

Most jönnekj a """"SZTÁRFOTÓIM""""""":
Először a szél:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 19. 20:15

Sajnos a szgép csatlakozás a telefonról megtört.Egyelőre a lényeges fotókat nem tudom átküldeni.Majd még próbálkozom mással.S :-h ziasztok:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 19. 20:16

Most jön a találóskérdés:
Fogalmam sincs.Talán egy kis teknős vigyorog ki egy műanyag polip karjai közül? Egy biztos valami műanyag és esetleg vákumos volt?Vagy szivattyús popsikakiszedő,székrekedéses öreg kutyáknak?
Nem tudom,. MI AZ???
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. augusztus 19. 20:25

Paggy, ó de kár, hogy a vezeték vacakol! Nagyon ügyes vagy, mert ez a téma szerintem nagyon nehéz. Szép az összeborzolt, rendezett hajad is. A háttér miatt pedig Kata jutott eszembe :-)

Megfejtés: Jót vihorásztam itt az egyedi megfejtéseiden. :))
Spoiler: mutasd
Makk a helyes válasz. Sajnos nem jár hangszóró :-)
Amikor a Lótusz napokon voltunk, állandóan a legváratlanabb pillanatokban potyogott az asztalra frászt hozva ránk. Fogtam egyet, hazahoztam. Idővel száradt a makkocska, lett egy szája, két szeme - ami nem nagyon látszik- valamikor gondolom ki is potyog majd a házból.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 19. 20:28

Kép
HORRORKÉPEK
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 19. 20:30

EZ JÓ!!!!
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 19. 20:35

Hú Ági!Erre nem is gondoltam!!!Nagyon érdekes.Látod milyen jó kis közeliket csinálsz? :ymparty: :ymparty: :ymparty:
A kábelem nem jó,de szeretnék 3-4 esti fotómát feltenni.Úgy csinálom,mert béna vagyok,hogy átküldöm magamnak gmailra,letöltöm és onnan.
Remélem már tudtok egy kicsit lazítani Ödön mellett!Szép estét kívánok!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 19. 20:44

Kép
EZ SZERINTEM HANGULATOS.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 19. 20:46

Ez meg a kerítés.Nekem tetszik. :littlehearth: :flower1: :-h
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. augusztus 19. 21:13

Paggy, az a kerités valami FANTASZTIKUS!!!!! Az árnyék meg a ráadás még a képen!
Neked mindig sikerül jó esti képet csinálni. Régen próbálkoztam vele, de nem voltam magammal megelégedve.
A " horror képek"-nél ami tetszik a hajad mozgása, szine. A második képnél az elmosódottsága, ahogy a fény ráesik és az ősz a sötéttől különválik, szinte festői. Komolyan. Az első képen a hajszálakat látom hogy kellene ugyanigy lefesteni :-) Nagyon szuperre sikeredett, ahogy egyedi mégis összefüggő " vonalakat " alkotnak.
Az ecset szálait széthúzva, kevés tussal meg lehetne festeni :-) Tetszik. :-)
Ami számomra nehézzé teszi a mozgás fényképezését az az, hogy homályos, nem kivehető képet ad nagyobb mozdulásnál. Persze tudom, hogy a lényeget ez adja vissza, de ha lehetne olyat lekapni, hogy sejtelmes is legyen, meg éles is...., na nekem valahogy ez adná vissza ezt az élményt.
Nem biztos, hogy jól adtam vissza amit lelki szemeimmel magam előtt most látok ezzel kapcsolatban.
Nagyon ügyes vagy a képeiddel!

Közben visszanéztem hajas képeid. Mennyivel másabban adja vissza a mozgást a második,mint az első. Ott a szellemkép mutatja a bemozdulást, mig az elsőnél a hajszálak húzzák maguk után a csikot. :-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. augusztus 19. 22:51

Sziasztok Kislányok! Még nincsenek készen a hivatalos képek, de ezt az egyet már elküldték
a fiaméknak, hogy szétküldhessék mindenkinek. Ma nem fekszem le, éjjel egykor jön a
transzfer a legkisebbemért. Neki haza kell mennie, mert a szerdát és a csütörtököt nem
tudta már kivenni szabadságként, de a lányomék még péntekig maradnak. Értük szombat
éjjel egyre jön a kocsi. Így mennek a járatok, nincs mit tenni.

Kép

Éjfélig lesz időm, pakolom fel a többi képet is. Telefonnal kattintgattam párat, ha lehetőségem
volt. Néha a nappal szemben állva. Nem volt idő jól helyezkedni, szóval némelyik fotó nem
sikerült valami jól.

Egyébként szuper időnk volt, ami már fél siker. Nagyon jó hangulatban telt az idő. Az étel
finom volt, mindenki meg volt vele elégedve. És a vőfély!!! Nem hiába elsőként őt foglalták
le még tavaly ősszel, minden pénzt megért. Nagyon jól vezényelte le a délutánt és az estét.
Közben az is kiderült, hogy abban a gimnáziumban tanít ahová az összes gyermekem, és
jómagam is jártam.

A sok fiatal vendég - a fiam és a menyem kollégái és barátai fantasztikusan mulattak, táncoltak.
Ránk idősebbekre is jó hatással voltak. Aki bírt, az mind ropta.

A kocsiablakból fényképeztem. A szőlőhegyre, vagyis az esküvő helyszínére vezető utat, szalmabálák
övezték. Én az ilyen falusias dolgokat nagyon bírom, ezt mondanom sem kell:

Kép

Még csak a fotós van itt, meg a családból páran. Fél három van, négytől ötig lesz a vendégfogadás:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. augusztus 19. 22:51

Ahány esküvő, annyi szalag a vőfély botján. Kinga az övékét köti fel:

Kép

A menyasszony a csokrát, a vőlegény a menyasszony harisnyakötőjét dobta a hajadon hölgyek, és a
nőtlen férfiak közé.

Kép

Kép

Nem ő kapta el a csokrot. Volt sírás:

Kép

Két koszorús kislány még este is az elszórt szirmokat szedegette vissza a kis kosárkájába:

Kép

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. augusztus 19. 22:52

A polgári szertartás után az ifjú férj és a feleség ezt a kétféle színű homokot egy üvegbe összeöntik
az összetartozásuk jeleként:

Kép

Kép

A szülői ajándékok:

Kép

Az egyházi szertartás alatt fotóztam ezt a fehér galambot az égen.

[url=https://kepkuldes.com/image/W40ZGL]Kép[/url

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. augusztus 19. 23:45

Rita!
Nem is tudok mit mondani! Gyönyörűek voltak!! Nagyon-nagyon köszönöm, hogy máris jelentkeztél és meséltél!
Sokat gondoltam RÁtok a mai nap! :-)
Ennél szebb helyszint nem is akarhatna az ember! Nézem újra a képeket :-)
Annyira jó az az első kép a fiatalokról!
Hála istennek a mai fiatalok is tudnak igazán mulatni, élvezni az ilyen mulatságokat. Örülök, hogy minden nagyon jól sikerült
Nagyon tetszik a székek masnija. Nem is láttam még ezt a fajta megoldást. A két szinű homok összeöntése is újdonság számomra. Milyen jól nézett ki a végén!. Vagy pl. a vőfély botjára szalag kötözés... Ezt sem hallottam még.
Finom és elegáns a női gyűrű.
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2019. augusztus 20. 7:12

Rita! Sok szeretettel gratulálok nektek. Csodálatos helyszínt választottak a fiatalok.Már az első hivatalos képen is nagyon szépek voltak. A menyasszony ruhája csodaszép, nagyon szeretem ezt a színt, a gyűrűje egyszerű,de elegáns.E pár kép alapján is látszik, hogy jól sikerült az esküvő. A homok összeöntéséről még nem hallottam, de szép szokás, és illik hozzá a szív alakú üveg. A csokrot sajnáló kislány testtartásán minden látszik.

Majdnem elfelejtetten feltenni a képet amit hoztam,annyira elmerültem az esküvői felvételeken.
Nálunk tegnap volt az ünnepi tűzijáték a fiatalok hoztak róla képet. Spoilerbe tettem, ne zavarja az esküvői képek élvezetét.

Kép

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. augusztus 20. 9:21

Kedves Lányok!Mielőtt elmerülnék az esküvői képek nézegetésében:
MINGI köszönöm a csodálatos tüzijáték képét.Nagyon jó fotó,ki csinálta?Szép napot Neked és gyere többször!!!! :flower1: :littlehearth:
Kedves Kata és Gabóci!Jobban vagytok már?ADJATOK HÍRT MAGATOKRÓL! :littlehearth: Ágika!Köszönöm a sok dícsérő szót.Úgy néz ki, a telefonommal, jobb esti képeket lehet csinálni,mint a rendes géppel.PRÓBÁLKOZZ MINDENKÉPPEN!Ja és majdnem elfelejtettem,MÁTÉ BENCE képein /a csúcs fényképezőgéppel/egyszerre van jelen a mozgás és élesség.Nem hiába.....!
Most pedig jöjjön az élvezet,nézem a képeket.

Vissza: “Társalgó”