Kedves Lányok!Jó késő van.Éppen készültem lefeküdni,amikor eszembe jutott,hogy gyorsan benézek ide,hátha valaki hozott képet.Hát tessék!!!!Gabóci!nagyon tetszik az elmosódott fotó.Szépek a fények,simogatóan homályos.Köszönöm szépen a görög tengert.élőben még nem láttam.Szürke és végtelen a felkelő nappal szemben. Kedves a lányod ,hogy elküldte.
Lányok!Kinéztem mi az újabb az előbbivel összefüggő feladatom a fotóskönyvből.Ha van kedvetek kövessetek,segítsetek nekem összeszedni a tudományt!.Most nincs kábelem,ami átviszi a fényképet/a könyv részletét/de mindjárt megtalálom,szerintem már betettem.
Most nem találom,inkább kiírom.Nehéz lesz a feladat,sok utánaolvasást,keresést igényel,de hátha van aki ráér!!!!/
Tehát:
Még az előző feladatból indulunk:/Örökítsd meg a mozdulatot!- és nem a mozgást!!!!-Milyen hülyén csináltam,rosszul olvastam!!!!!!!
...Lenyűgöz az ókori görög szoboralakok jellegzetes könnyed testtartása?Fotózd le a kedvenc szobrodat.............!+/és arra buzdít ,csináljak a szoborhoz hasonló beállítást....ezt kihagyom,de folytatom tovább....
Első feladat tehát görög szobrokat keresni a neten,olyanokat,melyek mozgásban lévő élőlényeket/embereket/ ábrázolnak.AKI AKAR,KERESGÉLHET VELEM!AZUTÁN MAJD MÉG IZGALMASABB LESZ,DE NEM ÁRULOM EL....
ERRE A FELADATRA TÖBB MINT 1 HETET SZÁNOK,MERT MAJD MEGLÁTJÁTOK BONYOLULT és nincs túl sok időm.
Ja ,holnap kezdik a kerítést csinálni.
Most megyek aludni.Sziasztok.Paggy

Mielőtt elmennék,gyorsan beteszem kedvcsinálóként a WIKIPÉDIA első mondatát:
A görög szobrászat a testneveléssel együtt bontakozott ki a stadionokban. Így születhetett meg a görög szobrászatban a ruhátlan emberek egyik szobortípusa, a kurosz, (mezítelen fiatal férfi szobra) vagy az Apollószobrászat és a koré (felöltözött fiatal lány).Most már tényleg megyek.