Kata! De jó, hogy újabb dolgot tudsz kipipálni. Az autó is le van rendezve, a ház is el fog kelni.
Én sem tudom, milyen a kurkumaleves, de kíváncsi vagyok rá.
A két évvel ezelőtti fotóidra nagyon emlékszem. A régebbire nem. Milyen kicsi volt még Samuka!
Hogy szereti az állatokat!
Paggy, nyugodtan beszélhetünk húsos, zsíros témáról is, engem egyáltalán nem zavar. Valamikor
a pecsenyezsíros kenyér volt a kedvencem, húsdarabokkal a tetején.
A tejszínes forró csokit is megittam, mint ahogy a vajas sconet is. A hétköznapokban nem eszem
ilyesmit, de most itt voltak a gyerekek, én is inni akartam velük valamit a kávézóban. A sütit is
elsőként toltam be. Tegnap jó sűrű lencselevest ettem ebédre is meg vacsorára is, ma meg curryt
készítettem batátából és csicseriborsóból. Szóval nincs több bűnözés.
A Szoky konyhájából én is néztem régebben pár videót.
Egész komolyan megszenvedtem a gyerekekért. Zsuzsival már nagyon hamar keményedett a hasam
és ezzel egy időben nyílt a méhszájam is, emiatt szigorúan feküdnöm kellett. Ennek ellenére hét és
fél hónapra született. Szerencsére semmi baja nem volt, és azóta se. hamar utolérte a többieket.
A volt férjem könyörgött, hogy ne akarjak többet szülni, örüljek, hogy a lányunk egészséges. Csakhogy
én mindig három gyermeket szerettem volna, és erről nem akartam lemondani. Szilveszterrel már
az elején nagy gondok voltak. Többször bevéreztem, szigorú fekvés, majd óriási vérzés kíséretében,
levált egy darab a placentából. Befektettek a kórházba. Ágy két lába téglával alátámasztva, vagyis
fejjel lefelé feküdtem, hogy a gyerek bent maradjon, ha lehet. Még hat hónapos terhes sem voltam.
Tüdőérlelő a babának, nekem meg 11 liter infúzió. Nem szállhattam ki az ágyból másfél hónapig.
38 hetesen engedtek haza. Szerencsére Szilveszter időben, egészséges babaként jött a világra.
A férjem biztos volt benne, hogy letettem a harmadik gyermekről, ezért nagyon kiakadt, amikor
előálltam az újabb kisbaba ötletével. Megnyugtattam, hogy nem lesz semmi baj. Épp akkor ment
Czeizler Endrének a sorozata a tévében, és abban azt mondta, hogy a harmadik gyerek születése
kevésbé kockázatos, mint a másodiké, sőt még az elsőnél is, mert a két terhesség alatt kellően
megerősödött már a méh. Ez volt az én érvem, és én magam is hittem benne, hogy ez így van.
Kristófnál is keményedett a hasam, és idő előtt nyílt a méhszájam, be kellett volna feküdnöm a
kórházba, de kiharcoltam az orvosnál, hogy otthon feküdhessek, minden utasítást be fogok tartani.
Így is történt, nem is lett semmi baj, 38. hétre 4 kilóval megszületett.
Mivel anyukám már nem élt a második és a harmadik gyermekem születésénél, drága anyósomnak,
apósomnak, na, meg a volt férjemnek nagyon sokat köszönhetek. Amíg én feküdtem, addig ők
folyamatos szolgálatban voltak a gyerekek körül.
Kata, Paggy! Köszönöm a bizalmat! Nem vagyok vékony, csak nem jól oszlik el rajtam a súly. A csípőmre,
a fenekemre, és a combomra rakódnak mindig a pluszok. Ez genetika, ezen az ütemes séta nem sokat
segít, de a torna igen. Rubint Réka összes DVD-je rajta van a gépemen. Nem ámítás amit csinál. Úgy
ég a zsír a gyakorlataitól, hogy nem hinném, ha nem tapasztaltam volna. Ma már nem akarok olyan
nagyon komolyan (lábsúly, karsúly, gumiszalag, 1kg-os, 1,5 kg-os kézi súly, mindennel fel vagyok szerelkezve)
tornázni, mint régebben, de ezek nélkül is jól fog esni átmozgatni magam. Czanik Balázs a másik kedvencem.
Felváltva szoktam tornázni rájuk. Ki kell használni, hogy kedvem van csinálni, mert ez ritka ajándék.
Milyen jó, hogy a párod ezermester! Kettőtök kapcsán kiderült, hogy ez egy romantikus foglalkozás.
Nagyon tetszik a megismerkedésetek története!
Ági! Igen, így kellett csinálni a gumisütit, ahogy te leírtad. Attól függött a színe, ki milyen szörpből
vagy üdítőből készítette. A fehér csík az mindig joghurtos volt. Én soha nem csináltam, de többször
is ettem belőle.
A lányomék most nem vittek haza azokból a dobozos kávékból, de tavaly a dohány és a csokis málna
volt náluk a sláger. Újabban reggel egy Omniát, ebéd után meg egy koffeinmentes Omniát szoktam
meginni. Most ezzel jól elvagyok. A cél az, hogy csak napi egy legyen - vagy egy se - de erről még nem
szeretnék lemondani.