sziasztok Lányok! Jó volt kicsit nosztalgiázni, Ági esete meg külön megmosolyogtató, ugye, milyen érdekesen tud alakulni a helyzet, mindenféle erőlködés nélkül.

A lényeg, hogy az idő igazolta, hogy jó döntés volt, még akkor is ha közben volt egy pillanatnyi leállás, de sikerrel vettétek a 2. akadályt.

.
Viszont kevés ember van, aki válás után normális kapcsolatot tart fenn a másik féllel és annak rokonságával. Ahogy ez a nálunk is volt, illetve anyuéknál. Borzasztó gyülölködő környezetben felnőni és élni, hiába váltak el. Apu elmehetett volna
.
Na nem is részletezem, anyu volt a ....minek fogadta vissza többször is..! A vicc poénja, hogy egymástól nem messze vannak eltemetve.
Kizártnak tartottam, hogy anyura helyeztessem a hamvait, azt még holtában sem érdemelte meg..![/spoiler].
Paggy, olyan aranyosak a régi képek a kis állatkákról, és az ablakkihajolást inkább mellőzd, nem ér annyit..mellesleg még mindig nem értem..de mindegy, majd a szakirodalomban utána nézek

nehogy Ági azt higgye tudom miről van szó,,,
Ritám, olyan finom kajákat tettél fel ugyanarra a verzióra...egy tipp, de nem biztos hogy kivitelezhető, mi lenne ha a nyers tésztát összehajtanád tölcsérnek és fogpiszkálóval összetűznéd? csak gondolkodom...ugyanis azt sem tudom hogy hogyan árulják és az merev e.
Mi is 1 fiút és két kislányt szerettünk volna, de sajnos 3 hónapos terhesen eltávozott belőlem. Úgyhogy most nekünk is van egy angyalkánk fent a mennyben aki még ránk vár.

.
Tegnap néztem az Only c. kínai sorozatot és pont egy ilyen háttér köszönt velem szembe, hát jót nevettem, hogy kölcsönvették a képemet
nem sikerült beillesztenem ...amin átsüt a nap a faleveleken estefelé...
Tudom, hogy sokan nézik a horoszkópokat, én teljesen letettem róla, de nem is tudom melyik kor időbeillesztésében vannak ezek az időszakok, mely alapján én meg iker vagyok, de soha nem olvasom el mit írnak róla, mióta megtértem nem az a mércém...nem az a irányvonalam.
Lassan mennem is kell a dolgunkra, bár nem megyünk sehova, de tennivaló és néznivaló is lesz rendesen, már ha nem fog villámlani, mert akkor minden kikapcs. Marad az olvasás vagy a telóról valaminek a hallgtása.
Mindenkinek kellemes hetet kívánok!

Na már dörög is!