/A kis udvarokat irigylem a sok növénnyel,meg a tetőkertek!!!!Ódon hangulata van a városnak.Kíváncsi leszek a katedrálisra.......Tulajdonképpen EZ AZ,nem a lárvány,hanem ,ami átsugárzik rajta.Azokat a fotókat szeretem,ami megragadja a hely hangulatát.Ritkán sikerül ilyent csinálni.Mint pld.a FOTÓMŰVÉSZET újságból kiragadott kép.Hiába csináltam én is látványra hasonlót,de az csak látvány,míg a fenti kép alkotója többet ad,megmutatja az esti hangulatot....Rita!Köszönöm szépen a sétát és várom a következőket.
Szép a naplementés fotód.Köszönöm.
. Elképzelni sem tudom mi vár ránk...
na mindegy csinálok képeket feltétlen.
.

/MINT AMIT ELBÍRUNK,VAGY AMI LEHETSÉGES.
Ági jól írtad a múltkor,mindenáron mindenkinek nem lehet a kedvére tenni és hajnalban kelni ,rohanni,mert másnak akkor kell. 
Paggy
. szóval ezt inkább kihagyom a mostani helyzetben.

Na ez kell most nekem is!!!!3 karika finom kolbász vagy 3 diónyi füstölt laktózmentes PARANYICA/jó drága!/!Remélem a szülinapomon már látszani fog./DEC.26./és nem betegségtől mennek le a kilók

Nem is kaptam segélyt.
Most röhögök rajta, de akkor totál fel voltam háborodva.
Tehettem én arról, hogy olyan ruháim voltak válás előtt? 
Köszönöm ,hogy nyugtatni akarsz.Nem vagyok mérges,hiszen szuper rendes csapat.Türelmetlen sem vagyok,csak a házban ellendrukkerek vannak.Jóban vagyunk,de a fiatalok,mindig az orromhoz dörgölik,hogy miattam került ennyibe a ház,mert ragaszkodtam az ácsmester csapatához és nem engedtem ,hogy "MEGVERSENYEZTESSÜK" a nemlétező építési vállalkozókat.Már feljöttek kérdezni,hogy NA HOL VANNAK,NEM AZT MONDTÁK,HOGY MA JÖNNEK?-s kicsit ingerült lettem,mikorn 1 órával később telefonáltak.Tudom milyen szerencsénk van.

Rita írta:Igazad volt a múltkor. Nálunk az Aldiban még csak most kezdenek megjelenni a sütőtökök. Vettem is
egy hokkaido tököt (csak ez az egy fajta van még), le volt akciózva, 249Ft/kg. Holnap este érnek haza
Szilveszterék, vasárnap jönnek majd hozzám, meg fogom sütni a sütőben fűszeresen, úgy, mint a kanadait
Angliában. Kíváncsi leszek az ízére. Még soha nem vettem ilyet.
Kicsikéket lehetett kapni. A méret miatt tettem mellé egy csicseriborsó konzervet:

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég