Sziasztok ,megjöttem!Ma sok minden lesz.Először megnézem az elmúlt 5 napi megnézendő képeket és elolvesom a hozzászólásokat,majd hozom a 2. gellérthegyi !!!!barangolás videóit és képeit.Ma ugyanis pótoltuk az elmardt szülinapi sétát,és javítom a sok hibás,gyorstempóban odairkált ,szövegemet.
Tehát először nézgelődök.....
Kedves Lányok!Most értettem meg ,milyen nehéz pótolni a lemaradást,ha nem nézek be ide több napiog.
Először is Ági!Állandóan eszemben van Ödön és mivel hasonlóban volt és van részem ,teljesen átérzem az aggodalmadat.Mást nem tudok csinálni,csak drukkolok és reménykedem Veled együtt.
Lizike már nagyon idős 15,5 éves.Néha még ha mellette állok is meg kell szagoljon,hogy én vagyok-e.Nagyon-nagyon szeretem,mert egy szívjóság ,szelíd ,jóindulatú kutyus.Néha kicsit bugyutának tűnt,de biztos nem az,viszont olyan szeretettel csüggött rajtam,hogy nem tudom neki eléggé viszonozni.És befogadta az összes macskát és Fruzsit is/aki nem volt könnyű eset az elején--most egy okos TÜNDÉR/.
Kedves Rita!Mielőtt rátérnék a csodálatos yorki katedrálisra szeretném megírni,hogy bármennyire szeretttem volna még mindig nem sikerült megcsinálnom a kiválasztott finom currys ételt az itthoni zűrök miatt.Már nagyon várom,hogy 1 nyugodt napom legyen,amikor a párom dolgozik,rend van a lakásban nem kell mennem sehova és AKKOR VÉGRE CSAK MAGAMMAL FOGLALKOZHATOK.'1.pont.CURRY 2.pont fényképezés/ a könyv feladatai/
Most pedig csatlakozom Ágihoz és ugyanazt írom CSODÁLATOS A KATEDRÁLIS!!!!!Kiírtam magamnak:
ólomrekeszes üvegablakok a 12. századból???-mintha csipkeszövést létnék!!!,élethű szobrok,oldaltfekvő,könyöklő alakokkal

a kripta!!!
a fantasztikus padozat ,a kőcsipkés boltívek.HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ tényleg CSODÁS és a FOTÓK IS nAgyon_nagyon jók.KÖSZÖNÖM SZÉPEN RITA
Kedves Kata!Mennyi minden történt Veled is!!!!Sajnálom,hogy olyan állapotok vannak a tanyán.Nem telefonáltak azóta sem a vizesek???Megnéztem a fotóidat.Különösen tetszik ,ahogy Samuka egy húzóskocsi társaságában,elárvultan ül .Hol készült a kép???-a romákról meg annyit.hogy nem roma kérdés,hanem ember kérdéd.Biztos írtam,hogy a legjobb főiskolai tanárnőm is roma volt.EGY CSODA,IMÁDTUK!!!És a mostani ácsmester és az egész csapata szintén az.--Megjöttek,csak a múltkor azért nem telefonált,mert előző nap volt a fiának a 30. születésnapja és óriási banzáj volt és ő,aki mindig pontos,elaludt.Mindenkit vendégül látott a munkások közül és másnaposak voltak.Azóta minden rendben:PRECÍZ,PONTOS!!!!!
Kedves MinGi és Gabóci!Sziasztok nagy öröm itt Vletek találkozni.Gyertek sűrűbben!
Most jöjjenek a képek és videó!ELTART EGY IDEIG ,MÍG FELTESZEM.