Ági, Kata! A fiam azt mondta, hogy a böngésző hibája az a jelenség, ami nálatok előfordul
bejelentkezéskor, nem a fórumé.
Egyébként tegnap egy nagy frissítést végzett nálam a Windows, és ugyanezt éltem át az
AvistaZra való belépéskor. Hiába jegyeztettem meg vele újra a jelszavamat, mikor új filmre
léptem, kiléptetett, és újra be kellett jelentkeznem, és újra bejelölni, hogy jegyezzen meg.
Azóta bent vagyok szerencsére.
Gabi! Így is kell! Csakazértis felmászni, ahová lehet. Kellenek a kihívások, mert olyan boldogító
érzés teljesíteni őket, jólesik büszkének lenni magunkra.
A Balaton tisztára úgy nézett ki, mint ha nyáron készült volna a fotó. A Múzeum belső udvara
nagyon hasonlít néhány magyar váréra, például a sárospatakiéra.
A varazsdi vár, igazi várszerkezetű. Kívül zárt, belül nyitottabb. Nehezen tudott az ellenség behatolni.
Nagyon szép képeket hoztál. Jó, hogy vállalkoztál erre a nagy útra.
Szilvia! Mikor Tátralomnicon vagyunk, mindig ugyanezeket mondja a fiam. A hegygerinc, amin
mászkálgatunk volt a régi magyar határ. Amiket a gerincről látunk csúcsokat, az már Lengyelországhoz
tartozik. Tehát mögöttem már a Magas-Tátra lengyel része látható. Nem messze van ide Zakopane, ahonnan
meg a szlovák csúcsokat fotóztuk le.

Őszinte részvétem. Szép kort megért édesapád nagynénikéje. Nyugodjon békében.
Paggy! Neked is jobbulást! Remélem a cicád már túl van a krízisen, és hazaviheted. Otthon mindenki
gyorsabban gyógyul.
Ezt a sport és harcikutya dolgot én sem értem. Én már akkor kiakadtam, amikor a volt férjem
hazaállított Dundival, aki ugye rottweiler volt. Csak úgy mentem bele, hogy megtartsuk, hogy benti
kutya lett belőle (aki akkor volt kint, amikor akart, de a lakásban volt a székhelye), aki minden
percben velünk van, együtt nő fel a gyerekekkel és elviseli a sok idegen gyereket is, aki hozzánk
járt. Imádta is a gyerekeket, és jámbor jószág lett belőle.
Ági! Legalább te már alakulgatsz! Ez az első jó hír a sok rossz között.
Sajnos a tanulóink alulteljesítése miatt állandóan benne vagyunk mindenféle pályázatban, ahol a mi
fejünket tágítják, holott én tudnék ugyanolyan színvonalon tanítani, mint régen, csak hogy most
teljesen más a gyerekanyag. Nekem már nem kéne továbbképzésekre járnom, mert 55 év felett
nem kötelező, de mivel az oktatási hivatal kötelez bennünket a pályázatokban való részvételre, így
az azokon javasolt továbbképzésekre is kötelező elmenni. Nekem szerencsém volt, mert szerdánként
kellett járnom, de az egyik kolléganőm egy pénteken és két szombaton volt, egy kollégám meg
három szombaton fog menni. A tréningvezetők sok esetben maguk is tanárok, akik csak a szabadidejükben
tudják megtartani a képzéseiket.
Még mindig nem vettem macaroont, pedig felírtam, de siettem a vásárlással, ezért nem keresgéltem
a sok polc között. A cukrászda meg nem esett útba, pedig most már azért is megkóstolom.
Mostanában nem kreálok új kajákat, hanem a régebbieket főzöm meg, hogy azok elkészítése, és a
hozzávalók is rögzüljenek.
Marcsitól nagyon aranyos, hogy gondolt Ramosra. Valami nyalánkság volt az ajándékcsomagban?
Nálunk csodás idő volt tegnap. Sütött a nap, majdnem 20 fokot mutatott a hőmérő délután.
Szaladok, mert még nem reggeliztem, és mindjárt indulnom kell.
Innen folytatom, ha hazajöttem.
Szép napot mindannyiunknak!