Van képem hozzá

Rita
Adminisztrátor

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 16. 5:42

Kép

Kép

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 16. 5:42

Ez is egy tegnapi cica:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 16. 6:03

Azért szeretem nagyon a fényképezőgépemet, mert ilyen szélben is éles képeket tudok
készíteni. Kristóf mondta, hogy valamilyen stabilizátor van benne, ezért menet közben
is tudok fotózni, bár ilyet nagyon ritkán szoktam csinálni. Mindig megállok, és többet is
kattintok egy témáról, hogy a legjobban sikerülteket tudjam eltenni.

Ez a fotó azokról a levelekről készült, amikre rázoomoltam a gifben.

Kép

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2019. október 16. 10:01

Rita! Ezért a színorgiáért gyönyörű az ősz. A gifen látszik, milyen szélben fotóztál.

Folytatom én is az őszi képeimet.

Ez még horvátországi.

Kép

Ezek pedig a tegnapi sétámról.

Kép

Kép

A vízbe hulló levelek között keresgélő kacsák.

Kép

Egy kis torna: guggolás és nyújtózkodás közben.

Kép

Kép

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 16. 12:17

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 16. 19:06

Bocsánat! Reggel kimaradtak Ági És Gabi képei! Pótolom!

Ági! Remélem, nyugodt éjszakátok volt! Nem sok van már hátra a süniknek, nemsokára elbújnak
aludni. Látszik a képen mennyire ki van akadva. Egyébként az is idegesítő, amikor csak csahol,
csak csahol és nem hagyja abba. Mondom, mi már azt is meghallottuk, hogy mikor ugat sünisen.

Gyönyörű a krizantémos kép! Olyan jó arányban vannak a fehér virágok és a fekete levelek, és
az is nagyon tetszik, hogy ide-oda hajlonganak, mint az életben. Új elem a kép alján azok a valamik...
mintha elszáradt növényi részek lennének, vagy egy kis alacsony kerítés (majd te megmondod, hogy
közel járok-e az igazsághoz), az is nagyon jól mutat a kép alján. Ja! Már írtam, hogy látszik a műveiden,
hogy nagyon sokat fejlődtél, de ez a kép még azokhoz képest is csúcs!

Hiába nem őszinte a mosolyod, a képen úgy néz ki, mintha nagyon élveznéd, amit csinálsz. :)) Gondolj
arra, milyen jót tettél a fával, és hogy ez is megvan.

Gabi! Mondom én, hogy nem elég a szép szín a naplementéhez vagy a napkeltéhez, felhő is kell, hogy
izgalmasabb legyen a látvány. Ez a te képeiden is jól látszik. Gyönyörű színeket produkál a természet.
Nálunk, ha nincs épp marha nagy köd, aranylóan ragyog a reggeli nap.

Hű! A második fotón mintha nem is Garfield lenne! Tudom, azért ilyen sötét a szőre, mert majdnem szembe
sütött a nap. :))

De különleges háttere van a horvátországi aranyló fádnak! Igen! Szembe fényben a legszebbek ilyenkor
a levelek.

A levéltengerben úszó kacsák fotója mindent visz! Nem is láttam még ilyet, hogy ennyi levél gyűljön
össze a vízfelszínen. Mintha avarban üldögélnének. Klassz!

Nálunk reggel hatalmas köd volt, mire lyukasórám lett fantasztikus meleg lett.

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 16. 19:11

A Máltai Szeretetszolgálat szervezésében zeneoktatás folyik az iskolánkban. A tanárok egy kis
előadással kedveskedtek a gyerekeknek. A 2. órában az alsósokak játszottak, 3.-ban pedig a
felsősöknek. Akiket most láttok, azok a felső tagozatosok. Nagyon jól viselkedtek, nem kiabáltak,
nem rendetlenkedtek.

Mai cicák:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. október 16. 19:53

sziasztok ! Délután pontosabban estefelé megnéztelek benneteket, és szinte tobzódni lehetett a sok élményben, képekben, beszámolókban :))
Ma volt egy hölgy segítségem kintre, és amit behoztunk azt meg segített elrakodni...én viszont rengeteg mindentől megszabadultam..hát döltünk a nevetéstől hogy mennyivel vékonyabb voltam. :)) viszont értékes holmik voltak és jó kezekbe került.
hozom is gyorsan a képeket. Ja! Paggy, köszönöm a görög táncot, nagyon tetszett a hölgynek, egyébként elfelejtettem írni hogy Zsuzsa, és nagyon tetzsettek a képek az állatok a házatok Ági kutyusa, és festészete, Gabóci gyönyörű sétánya, valamint a kacsa, a kreatívitást m :ymblushing: :ymhug: eg megintcsak megcsodáltam..pár apróságból milyen sok mindent ki lehetett hozni... :D
Megmutattam Rita gyönyörű Sajóját...minden nagyon tetszett, csak sajnos töredék idő volt a megtekintésére. Meg Samum kiskori képeit.. ;;)
A nagyobbik lánya az én Zsoltommal dolgozott anno a Tszben. MIlyen kicsi is a világ.
Na hozom a képeket, mert lassan leesek a székről és manóm gyógyszerét is be kell adjam. szombaton meg nagyon gondoljatok rám/vevőilleg/
Kép
Kép

Kép
Ritám egy régi csigás kép
Kép

Kép
Kép
Kép
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5E16A044[/img]
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ma este most ennyi...Ritám a gyereke nagyon élvezték a kis koncertet :D :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 16. 22:17

Hú Lányok!Szuper!Kata,mennyi napsugarat sikerült fotóznód!!!!!A felhők közül kibukkanó fény!CSODÁ!.Majd a haragvó "istenségek" gomolyfelhők képében.Nagyon jó a hatalmas csigaház is! :-bd :-bd :-bd .Drukkolok Neked a hérvégén,hogy végre egy kicsit könnyebben legyetek.Köszönöm a képeket.
Gabóci!Gyönyörű-gyönyörű képeket hoztál.Álomszép a hatalmas fa alulról fényképezve!A vadkacsa az aranyló falavelekben!!!!Csodálatosak!GRATULÁLOK. :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Kedves Rita!A ragyogó falevelekről meg már nem is tudok mit írni,olyan szép.VISZONT EGY KÖDÖS FOTÓT NAGYON_NAGYON SZERETNÉK!Csinálj minél többet máskor is!!!A szívem fáj,hogy nem lehet több cicám Gyönyörűek.A vörös cicám 4 éve halt meg.Nagyon szeretttem. :flower1: :flower1: :flower1:
Kedves Lányok!Folytatom a fotóskönyv feladatainak végrehajtását.Lassan fogok haladni, nincs sok időm és remélem, sokat tanulok belőle.
Ma hoztam 2- képet,semennyire sem tökéletesek ,csak arra szolgálnak,hogy újrakezdjem a dolgot.
A TÉMA a SZEMÉLYES TEREK.
Úgy döntöttem , íróasztalokat fotózok, azt másoknál is megtehetem.
Kezdetnek az enyémről készült 2-3 fotó most este.Majd többször és méskor is fogjátok látni.Most hozo ,s azután megyek nyulakat takarítani.KJó késő van,de a párom dolgozik és csöndesen csinálom.Üdv:Paggy
Ja,hogy mit kell majd figyelni a képeken???
"A nyitóképet olyan helyről készítjük,ahonnan legjobban belátjuk az egész teret"...és " A dolgozószoba egy részlete....olyan kompozíció,mely szinte az egész tér történetét elmeséli"
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 16. 22:34

Kép
Kép
A kérdés, első az első benyomás :Ki ez az ember,akinek a szobájába bekukkantok?
Ez a kép van a fotókönyvben:
Kép
Mostantól rajta leszek,hogy egyre jobb képet csináljak a saját íróasztalomról,amin a tárgyak nagyon gyakran cserélődnek és ,ha sikerül,egyéb íróasztalokról.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. október 17. 12:57

Mai képek..phű de elfáradtam...és még megyünk délután.... :-o
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/72628935_2723593314352259_2109915912659271680_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_oc=AQmEUuITpjoPZXwUYk09t7R5ureZ_KZroSEDdtB0RJ2mNnJGmCopi_PAcY_OJ4VZyZA&_nc_ht=scontent-vie1-[img]1.xx&oh=f99a1a189b072b77a31d41db8538b59f&oe=5E6029B4[/img]
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5E1F426B[/img]
Kép

Kép
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5E2F8BE2
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5E32E7CD[/img]
Kép
Kép

Egy régi emlék tavalyi

Kép
Kép

Kép
:D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. október 17. 15:37

Lányok, jövök majd, de olyan szinten elegem van a sünökből, hogy ájulásig vagyok fáradt.
Láttam Paggy dolgozóasztalás képét, Gabóci gyönyörű ősz képeit a kacsákkal a leveles vizben, Kata szépséges házainak ajtójait, rita cicusait, őszi képeit, de csak futólag volt energiám rá, jobban bele kekl majd mélyednem.
Viszont ma hajnal fél négykor szólt a fiam - aludtam-, hogy anya Ramos sünt fogott.
Már bent volt a házában vele és egyszerűen ketten sem tudtuk elvenni tőle, mert a férjem úgy gondolta ő ki nem kel az ágyból. Addig amig nem helyeztem nála előtérbe szankciókat....
Fél óra a sötétbe, háromszor leöntve vizzel amire eleresztette, de azonnal meg is fogta. Bebújt a tuja és a kerités mögé, ami nem volt az idén levágva, igy ember legyen a talpán aki utána megy. A férjem megfogta a farkánál fogva és kihúzta. Na a nyivákolása miatt elengedte én meg pokróccal rohantam vele a ház elülső leválasztott részére, de a süni nem élt már.
Alig éltem mikor bementem dolgozni. Mi van ma délután? A szomszédnál ahol épitkeznek és tiszta káosz minden, mert a levágott fanyesedékeket halomba rakták hegyén hátán áll minden a lommal együtt, hát ott az a .... - nem irom le- sün.
Két órát hagytam ugatni,megint át van csukva a ház elejére, góygyszert kellene beadnom, de rohangál, dobog ezerrel a szive, ha ez folytatódik nem tudom az esti adag kaja hogy lesz beadva szintén plusz gyógyzserrel.... Egyedül vagyok itthon, nem látok kia fejemből, mert állva alszom el.
Vettünk 170 méter csirkehálót, ami drótháló , potom 40 ezerért, három napos munkával lesz végig keritve a drótkerités.
Kicsit elegem van, annak ellenére, hogy szeretem a sünöket.
Most vadászom a szomszéd apját, aki szereli a villanyt, hogy jöjjön az ebédből vissza, adok neki egy vödröt, munkáskesztyűt, hogy fogja már meg ugyan és elviszem tőlünk messzebbr3e biciklivel.
Közben apu is Gyulán, 12 kemót irtak neki fel a most kivett és alig maradt májára. Ott van minden papir náluk, csak meg kellene nézni és megkérdezik tőle, hogy diétás, vagy milyen kaját kér. Anyu szerint pedig mindent tudnak, nem kell semmiért szólni.
Úgyhogy jövök majd, tényleg!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. október 17. 19:33

szia Ágikám, szóval most akkor süniháború van. A jelek szerint rossz lóra tettek, ha arra mennek. Nem semmi ha Ramosnak esélye van kinyirni őket! Biztosan valami kölyökkori trauma miatt nem állja ennyire a süniket. Hihetetlen ...
A másik meg Apud helyzete..hát ez igazán elkeserítő...nem értem az orvosokat, olvasnak egyáltalán..hogy lehet egy beteggel úgy értekezni hogy nem tudnak semmit, vagy ez csak vakteszt volt, hogy mégis lássák ki mennyire van képben?! :-o :-??
Pihenj le Ágikám, azt hiszem most csak egy kiadós alvás segítene, utána lenne erőd a további harcra, mert a sünik tuti nem fognak még békén hagyni...bár ne lenne igazam! :x :ymhug: :littlehearth:

Paggy, majd ha már kilátok itt a teendőim közül majd küldök íróasztal képet, addig inkább nem... :ymblushing: :D ;)
Na megyek én is lefeküdni, mert mostanában nem igazán aludtam ki magamat! :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth: i-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 18. 6:45

Kata! Annyira, de annyira nagyon szépek a részletek a győri képeken! Nagyon jól megragadtad őket!
Ebből én is tanulok! Ha városban járok (leginkább Angliában) mindig egy teljes utcát fotózok, vagy
nagyobb részletet, és csak nagyon ritkán kapom lencsevégre az apróbb szépségeket. Lehet, hogy azért
is van ez, mert nincs idő a hosszabb fotózkodásra, hiszen ha elutazunk valahová sok mindent meg
szeretnénk nézni. Ilyenkor veszem hasznát annak, hogy menet közben is tudok fényképeket csinálni
a fényképezőmmel. Mindegy, ezentúl időt fogok szakítani a részletekre is.
És a minősége is nagyon jó a képeknek. Jó ez a telefonod, amit most használsz!

Látom, jártál Norbi boltban is. Amióta nem eszem állati eredetű dolgokat, nem sok mindent tudok ott
vásárolni.

Paggy! Ködös fotókat, is készítek majd. Ma az első órám lyukas, nincs túl nagy köd, de a Sajó felett
ott lebeg, reménykedjünk, hogy nem oszlik fel nyolc óra után sem.

Az első és a második íróasztalfotód mutatja, hogy mennyire sokat számít a megvilágítás. Csak tippelni
tudok: az első természetes fényt kap a szoba, a másodikon viszont több lámpa, és a monitor is megvilágítja
a teret. Az első képről azt olvasom le, hogy nappal van, a másodikon, hogy este.

Ági! Szívemből kívánom, hogy még nagyon sokáig élvezhessétek édesapád társaságát! Kitartást, és
minden jót kívánok neki!

Ramos és a süni csatájában úgyis ti fogtok győzni, csak türelem és amint írod, pénzmag kell hozzá, meg
a tél, ami természetes úton megoldja tavaszig ezt a kellemetlen helyzetet.
Ebben a süni mizériában minden részlet képes az ember agyára menni. Ha megfogja a süniket mindkettőjüknek
rosszul sülhet el, ha csak ugatja őket, az is idegtépő. A csirkeháló legalább az első problémára megoldás,
de a második attól még fennállhat. Nektek is kitartás! A mi Dundinkkal legalább lehetett barterezni. A hasa
előrébb volt minden másnál. Kutyakajáért cserébe elengedte a sünt.

Elkészültek a Halloween partyra a plakátok és a meghívók. A felső a lányok, az alsó a fiúk műve. Mindannyian
6. osztályosok.

Spoiler: mutasd
Kép

Kép

Még mindig szépek:

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. október 18. 7:22

Sziasztok! szép reggelt mindenkinek! kissé korán találtam felébredni, de már nem sok értelmét láttam a visszafekvésnek. így olvasgatok- :D
Több sorozatomnak a felirata megérkezett, így mindegyiket a helyére raktam, és volt amit már meg is néztem. Ma is megyünk majd többfelé, csak a postást kell megvárjam, hátha hoz ajánlottat...megint megyünk bizottság elé majd a csemetével. Persze hogy minek?!?!?
Ritám, nagyon ügyesek a gyerekek, hogy ilyen közös munkába azért be lehet őket vonni. De azért az borzasztó, hogy a halálkultuszt ünnepeltetik a gyerekekkel, mintha az olyan klassz dolog lenne. De hát sajnos ez van..pedig éppen elég a halottak napja és a mindenszentek ünnepe. De hát ez alól nemigazán tudja az ember kivonni magát. Csak annyiban szép az egész, hogy ilyenkor az ember néha talán eljut a volt szerettei nyugvóhelyére! @};-
Ritám a fényképekkel az a bajom, hogy nem tudom teljesen kihozni belőle amit elképzelek..+ Samura is vigyáznom kell közben, hogy nehogy elmenjen vagy elüssék..néhány pihent agyú rolleres vagy biciklis vagy áruszállító miatt. :-o . De nagyon szeretnék lemenni a Duna partra, ami még nem jött össze, nehéz odáig elmenni, Pedig úgy szeretném még most amíg ilyen szép az ősz megragadni a színeket is többek között!
Hát majd meglátom mire jutok! ;)
Szép hétvégét majd mindenkinek! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 18. 17:08

A láthatatlanná tévő anyag:

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 19. 13:48

Kata! Az a lényeg, hogy menjetek, sétáljatok, gyalogoljatok amennyit csak tudtok. Tudom, hogy
Samukára vigyázni kell, ennek ellenére egyre jobb fotókat készítesz. Jó szemmel veszed észre,
hogy mit érdemes - ha kutyafuttában is - lekapni. Látványosan sokat fejlődtél az utóbbi időben
önmagadhoz képest.

A projektre készülődve olvastam nem régen, hogy a világ legtöbb országában a Mindenszentek
nem szomorú nap. Az angolszász országokban a szellemeket űzik el tréfás hangoskodással, vidám
partikkal.

Drukkolok a mai naphoz! Bárcsak jönne egy jó vevő!

Paggy! Mire nyolc óra után elindultam, majdnem felszállt a köd. De így is nagyon szép képeket
tudtam készíteni.

Kép

Kép

Kép

Ha nem én csináltam volna a Sajó két oldaláról (a hídon állva) a fotót, nem hinném el, hogy kb. egy
perc különbséggel készültek. A felsőnél szemben álltam a nappal. A második képen én is rajta vagyok. :))

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 19. 13:57

Annyira ízlett a múltkori szójaszószos gomba, hogy megint elkészítettem, de most hagymát
és fokhagymát is pirítottam alá. Paradicsomos lencse, amibe forrón madársalátát forgattam,
és sütőben sült sós, borsos hokkaido tök volt a köret hozzá. Ennek a tökfajtának a héját is
meg lehet enni, most én is rajtahagytam.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. október 19. 17:34

Ritám. KÖSZÖNÖM A KIigazítást...nem teljesen voltam képben a jelek szerint.. ;) ;;)
gyönyörű képeket hoztál..nagyon szépek és hangulatosak még a ködös is milyen gyorsan fel tud oszlani... :D azt mondják hogy most megint bitang melegek jönnek... :ympeace: Csak nehogy aztán meglegyen a bőjtje, bár a hosszú kellemes őszt én is pártolom.
:ymblushing:
Hoztam egy két képet, gyorsan beteszem. Volt vevőm, de hétvégéig adok választ,mert lett e gy másik is...hát majd meglátom. :-o
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
2016

Kép
nekirugaszkodás... :))
Kép
Kép
Kép
Kép

2017 ugyanezen a napon...reggel... :D

Kép
ma reggeli kép indulás előtt.
Kép

Kép
:x :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 20. 11:44

Kata! Legyen csak még sokáig jó idő, minél lassabban fogyjon a fám! :)) De tényleg, én is
nagyon szeretem a hosszú kellemes őszt. Most még elég két naponta befűtenem, és ezt is
nagyon szeretem.

Jó nagy köd volt nálatok is! Tetszik a képeken megjelenő sejtelmességük. Nagyon aranyosak
vagytok Samukával az anya-fia egyen szerkóban! :D

Írtam a múltkor, hogy Anglia máris karácsonyi hangulatban úszik. Zsuzsi küldött néhány szörnyű
karácsonyfadíszt. Ezt minden évben megteszi, de az ideiek mindig felülmúlják az előző évieket.

Kép

Kép

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. október 20. 15:44

Sziasztok...ma nem tudtam Samut rávenni hogy kimozduljunk, talán az erősebb szél miatt, amúgy gyönyörű idő van..
Húh azok a díszek..vagy inkább giccsek nem szeretnék egyet sem kapni belőle..úgy látszik az izléstelenség még mindig fokozható. Hihetetlen. :)) :-o

Megyek filmezni, bár igazán megvallva papirmunkám lenne, csak most próbálom odázni... ;) max holnap délelőtt úgyis muszáj lesz megcsinálni.. :((
Samut viszem majd bizottság elé..naná hogy állapot felmérés ctra ..nem is folytatom... :x :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 20. 18:35

Kedves Lányok!Nagyon elmaradtam,de 8 körül jövök!!!!!Üdv:PaggLányok!Még nem jött haza a párom,addig gyorsan felteszek3 képet,8 után meg majd a nyugiban nézelődök.
@};- %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 20. 19:00

Elmentem tusolni ,s mire értem vissza????
Kép
Reggeli szundizás:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 20. 19:05

Pár perce ilyen volt az égbolt.Most megyek,hamarosan jövök nézelődni.Üdv:P :-h aggy
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 20. 20:37

Hát Lányok!Betegre röhögtem magam mielőtt idejöttem a fórumra.Szombaton volt ugyanis néhány volt tanítványommal találkozó.A beszélgetés mellett játszottunk,amit levideóztam.Mivel azonban ez privát,így csak elmesélem gyorsan:
A feladat első része az volt,hogy finn és francia szavakat kellett gyűjteni./csak olyan nyelv jöhet,amelyiken egyikünk sem tud/Olyan is lehetett,hogy REIKÖNNEN/kiejtés szerint /KALEVALA......és franciául UI,ZSÖTEM,ZSÜL VERNE.....Közösen 7-en voltunk összegyűjtöttünk nyelvenként 10 szót.
ÉS MOST JÖTT A VICC!!!
Kerestem a NET-en különleges sportokat /JÓ NAGY BAROMSÁGOK?DE VALÓBAN MŰVELIK-mindjárt beralol linket!/ és az kellett elmutogatni
"franciául" ill."finnül"pedig a mutogatás mellet a szabályokat.
Ilyenek voltak:
MOBIL TELEFON HAJÍTÁS,FELESÉG CIPELÉS,
GUMINŐS ÚSZÁS
KARTONHENGERES VÍVÁS
SAJTGURÍTÁS A HEGYRŐL LE
Képzelhetitek mennyit nevettünk.A legédesebb az volt,hogy az egyik tanítványom elkozta az 5 hónapos Flóra babát /a kislányát ,aki egy tündér,vidám ,aranyos kisbaba/és ő is résztvett a "demonstrációban". =)) =)) =))
https://www.origo.hu/techbazis/20060204mobilsutty.html

Vissza: “Társalgó”