Az egyik szomszédunk,az én régi óvodai dajkám,anyukámmal nagy barátnők.Ő nagyon sokféle virágot nevel,és ezt a szép kis csokrot kaptuk tőle

A család legújabb kedvence,a már említett rózsatő.Amúgy is ígértem hogy hozok róla frisset.Ezek a virágok azok a pici kis bimbók,amik az előző képen még éppen csak látszottak.Idén tavasszal vettük a TESCO-ban potom 300 forintért.Nagyon jól érzi magát a mostani helyén,remélem jól bírja majd a telet:

Ebből a fajta Krizantém bokorból 4 darab volt,3 a konyha előtt.Amíg megvoltak,Gombóckám kedvenc pihi helye volt,még megvan a fotó ahol szinte belebújik,majd elő keresem,Ez az egy élte túl a 2 évvel ezelőtti telet,azóta is szépen nyílik minden ősszel:

A már említett kifagyott Krizantém bokrokat hála szintén a TESCO-nak,most van lehetőségünk pótolni,szintén 300 forintos beszerzési áron:

Ez a mi kis poros utcánk !! A szennyvíz bekötésnek hála,a szép egységes bitumen út,amit anno a szocializmusban kifizetettek velünk, ma már a múlté!! Még pár év,és ugyan olyan földes sáros lesz ahogyan kicsi gyerekként emlékszem rá.Ezt is csak az égbolt miatt fotóztam le.Van egy tavaly téli fotó is,mikor méteres hó volt,de persze a G+ miatt innen eltűnt,akkor rögtön alá azt is bepótolom !!

Az időjárás ma is szépet festett az égre!!

Ez ugyan az,fél órával később:

Nos,ennyi lenne a mai "termésem".
Akartam még egy kis meglepi videót is hozni,ugyanis felvettem az okoskámmal amint Gombóckám a farkincáját sűrűn csóválva utamat állta.Próbáltam Indavideóra feltölteni,de nem sikerült,pedig egy 20 másodperces kis szösszenet az egész,viszont nagyobb a pixel mint a megengedett méret.
Írok majd Ritánknak,és elküldöm neki a videót,ő biztosan tud majd megoldást a dologra:))
További szép estét mindenkinek!!
Ma már nem esett az eső,és jelenleg kimondottan kellemes idő van,ma este még fűtenünk sem kell!!