Szép estét mindenkinek!
Gyors felteszem a képeim, mert törlöm a telefonról a felesleges dolgokat, holnapra kell a hely, ha videózni és fényképezni akarok.
Megigértem a padtársamnak, aki most a nyeremény úton van Kinában, hogy mindent megörökitek a kiállitás megnyitójáról.
Most végeztem a festéssel is, fáj a fejem is egész nap ezerrel, mert fúj a szél, nem szereti.
Valamelyik nap másik úton mentem dolgozni és kiszúrtam ezt a szépséget. Mivel a kaktuszok a gyengéim, ma megint arra mentem és lefényképeztem

Ma gyártottam a képeket, nem holnapra,hanem jövő hét szerdára, mert kritikán aluli volt, amit az előző órán műveltem.
Nap végén a káosz, festés után

Amire ezeknél a képeknél figyelni kell, az a rendezetlenség virág szempontjából, leveleknél pedig az átmenet a sötét és a zöld között. Lótuszhoz hasonlit kicsit, bár annál valamivel könnyebbnek mondanám, mert legalább látjuk mit csinálunk.
Nagyon szeretem, mikor a körtefa levele elkezd szinesedni lehullás előtt. Reggel hét órás kép

Cinege az ablakban, mert a verebek és a galambok az etetőnél nagyon szemtelenek. Ramos szőre is ott van a kefébe, ha kellene nekik télire.

Ennyi volt lányok most csak, robogás fürdeni, meg törölni dolgokat a telefonról.
Paggy, nagoyn nagy munka amikor az ember egy csomó képet tesz fel. Van, hogy egy óra is elmegy, mire megszerkeszti az egészet úgy, ahogy szeretné. Ezért én mindenkinek csak köszönni tudom, amikor van mit nézni.
A kará csonyi képeket is várom, bár nem a szivem csücske az ilyen nagy kirakósdi olyankor.
Csak egyszer legyen már annyi időm, hogy végig nézzem azt a pár oldalt, amivel el vagyok maradva!