Kata! De jó, hogy kikerültök a lakásfogságból, és tudtok levegőzni, sétálgatni, meg vásárolni is.
Már nálunk is csak kevesen tartanak baromfit.
Nincs szerencséd az ágyaddal, meg a matraccal. Nagyon sajnálom. Remélem, hamar megoldódik
ez a gondod is, és végre kényelmesen tudtok majd aludni.
Olvasom, mit írtál a generációs különbségekről Paggynak. A lányommal elképedve látjuk, hogy ha
Lilyke észreveszi a telefont, amivel a lányom videózza, akkor semmi másra nem figyel, csak a
telefont nézi, le nem veszi róla a szemét.
Milyen aranyos kis bongyori felhők voltak nálatok! Látom, Samuka is élvezi a kintlétet. Örülök
nagyon, hogy jártatok egyet a városban!
Paggy, igazad van, az nagyon jó, hogy kutyákat kell sétáltatni. Menni kell, nem maradhat csak úgy
otthon az ember. És ha már lent vagytok, tudsz beszélgetni a "sorstársakkal".
Szerintem nem fog Katának rosszul esni, hogy láthatja a te paradicsomaidat. Élvezet volt nézni
tavaly is, milyen szép, egészséges növényke lett belőle, annak ellenére, hogy nem szabad földön
élt. Én szívesen néznék paradicsomfotókat az idén is.
Lilla nagyon ügyes kislány, ha egyedül tanul. Sokaktól hallom, hogy most nehezebb rávenni a gyerekeket
a rendszeres tanulásra. Nemsokára gyakrabban is tudtok majd találkozni.
Egyetértek, nem kéne ennyire pánikolni. Egyébként ez a vírus itt marad közöttünk, mint az influenza,
vagy az AIDS vagy az ebola, meg kell tanulnunk együtt élni vele.
Online tesi

Mi is gúnyolódtunk kicsit a tesi tanárainkon, mert mi meg papír alapon juttattuk el a
gyerekekhez a tanulnivalókat. Na a papíralapú testnevelés se sokkal jobb.
Szegény Lizike!
Köszönöm szépen a köszöntést! Gyönyörű színárnyalatai vannak a frézáidnak! Az üvegvázás-árnyékos
fotó igen különleges lett!
Most értem Kata válaszához. Ő se bánja a paradicsomos fotókat. De jó!
Zsike! Gyönyörűek a virágaid. Azok a cirmos rózsák fantasztikusak! Itt nálunk, a sötét színű pünkösdi
rózsák a legelterjedtebbek, de látni azért rózsaszínűt is. Fehéret csak elvétve.
Ildikó! Köszönöm a köszöntést! Csodaszép ez a virágzó fa! Képeken sokszor láttam már, de a valóságban
még soha.