Sziasztok itt is! Mérges vagyok magamra, mert tegnap végre kimozdultunk, de visszafelé már olyan fáradt voltam hogy nem volt energiám fényképezni! S micsoda felhők voltak!!

de olyan szatyor volt velem kettő is, hogyha letettem volna minden kiborul, s én meg direkt nem kértem zacskót!

. Most meg esik az eső

. Na mindegy valahogy csak eljutunk a postára! Találtam egy csodás xl-es üzletet, megyek, veszek magamnak pár holmit, hogy a régi dolgokat kidobhassam! Na meg persze a kicsiket ha jó állapotban vannak elajándékozhassam! Samu meg kapott két pizsamát. Szuper édes benne!
Köszönöm Ildikó még egyszer a szilva tippet.
Paggy, milyen aranyos a könyv részlete! Még a kicsomagolatlan tányérok is olyan hivogatóak, hogy gyerünk csináljunk valamit, hogy ehessünk majd belőle. Nagyon szeretem a kissé vastagabb falu tányérokat! Nekem is van kettő ilyen mélytányérom!
A kertedhez meg külön gratulálok! biztosan nagyon szép lesz.
Lányok egy villám kérdés..adva van a szőnyegpadló ami alatt műpadló van és a kettő össze van ragasztva! Most ugyan száraz,-szárad, de no com illat egyik másik helyen. Ha feltépem valahogy a szőnyegpadlót a műpadló ha a helyén marad
arra tegyem e a másikat, vagy azt is fel kellene szedni? az előző tulajdonos csinálta így meg de már mi is lassan 2o éve itt lakunk, s el lehet képzelni milyen állapotok vannak. Még arra is gondoltam hogy vasalóval felolvasztom a ragasztót. Igaz akkor nem mostanában fogok "táncolni" s a másik műpadlót is be kell szerezzem. minden más anyag kizárt Samu miatt is meg miattam is!