Kedves Lányok, bizony nem annyira értem rá. Sok elmaradásom v olt.
Beteg voltam több mint egy hétig, v alahogy a gyomrom, beleim nem szuperáltak úgy ahogy kellett volna. A Csontkovácshoz sem tudtam elmenni. 4 kg-ot fogytam, elment az erőm.
Most éppen leszakadt az ég, dörög is, remélem semmi rossz nem történik. El kellett menteni a virágokat, mert szétverte volna az eső.
Katikám, nekünk sincs az ablakban virág, mert teljesen elégne. A 3 láda muskátli is így járt,. amig ott volt.
Paradicsomjaim kicsit fejlődtek, talán meg tudom majd mutatni, most megint fel kellene kötözni.
Ma különösebben semmit sem csináltam, festettem egyet, amihez már kb két hete nem jutottam hozzá.
Igaz megnéztem a tésztás filmet végig, de az sem annyira jó, mert a szemem nem bírja.
Na majd jövök olvasni, azért átfutottam ám a hsz-eket, csak nem annyira alaposan.
Láttam drága is Lilykénket, köszönöm Rita neked is, hogy ilyen részletesen írsz róla. Nagyon örülök, hogy el tudtál menni. Mikor kell hazajönnöd.
Örülök Paggy, hogy jobban lettél, most csak Samukát várom, hogy kicsit rendezze az egészségét. A férjednek nagyon kellene vigyázni az étkezésre, tudom milyen, férjem ebben szenvedett. Inzulinos volt.
Ági nagyon szép a festményed, nagyon alapos munkát végeztél.
Mennék fürödni, de míg dörög nem akarok villanyboyler van a fürdőszobában, állítólag nem tanácsos ilyenkor .....későbbre halasztom.
Szép estét kívánok.