sziasztok! Visszakukkantottam! Örülök, hogy valahogy sikerült megoldani a felhődolgokat! Hát igen.! Nem volt hosszú az együtt töltött idő, de ha választanom kellene ugyanezt választanám mind a férj, mind a Samuel tekintetében!

Minden nehézség ellenére, megmásíthatatlan számomra! De azért az érdekes, hogy vannak emberek, akik megkérdezik hogy nem bántam e meg a Samu felvállalását! Kategorikus nme a válasz! Csak azt sajnálom, hogy anno nem mondták meg hogy mire számítsak, így sem lelkileg, sem fizikailag nem voltam felkészült, s ráadásul hamarosan magunkra maradtunk. Ha tudom hogy D.sz.val születik, sokkal jobban felkészültem volna, hogy mi merre hány méter! S az elmaradt lehetőségeket meg nem lehet bepótolni. ez a vonat elment.
Mindenesetre tanulságként annyit levonhatok, illetve mondhatok, hogy szégyen a rokonimra nézve, hogy így magamra hagytak. Szóval az ember jobb ha felkészül arra, hogy egyedül marad, s ha ez nem így lesz, az Isteni csoda, amit ezerszer sem elég megköszönni!
szóval néha fáj az igazság..tudom nekem is vannak hibáim, nem vagyok tökéletes, de szerintem legalább a gyerekre való tekintettel nem ezt érdemeltük volna.
Miközben ők sok millióval lettek anno gazdagok apu segítsége által. Nem is akarok rágódni rajta!
Ildikó, nagyon szép a virágcsendéleted, de a festmény meg egyszerűen csodálatos. Olyan meghittség árad belőle, hogy elég ránézni, s máris megnyugszik a szív, a szem meg gyönyörködik.
Igaza van Ritának, hogy hihetetlen kisugárzása van az egyszínű tájképnek, s azért nem komor, mert nem fekete!
Tényleg Rita, mindig elfelejtem, hogy ebből a növényből van az az úgynevezett feketekömény /borzaskata/ Nigella!
Ebből is rábeszéltek hogy vegyünk, igaz 6o db-os 5oo mg-os / 3 db 35000FT. de szerintem így is piszokdrága, s tegnapelőtt és tegnap is hivtak, akkor már a főnök személyesen egy új formula miatt.
Egyszerűen elképesztő milyen erőszakosak. MOndtam neki, hogy nem tudok vásárolni, mert elfogyott az összes pénzem az önök vitaminjaiban van benne! De hát nem tudom kiszorítani valahogy ... mondtam hogy nem , mert így is kölcsönt kellett felvegyek önöknek köszönhetően. Jaj elnézést...és letette a telefont. A jó éd....a-ba!
Még most is feláll a szőr a hátamon olyan ideges leszek tőlük! Mindig más számon hívnak így nem tudom letiltani! Vagy úgy hogy magán szám..szóval nem tudod visszahívni, mert akkor nem kapcsolható.
De tényleg, én is hova tettem az eszem ! Na mindegy most aztán tényleg van itthon homoktövis, 3 Nigella 1 Vörösszőlőmag 3 Na jó, én is megérem a pénzemet, mert annyit dumálnak hogy a végén beadom a derekam. De már sikerült nemet mondanom nekik ahogy a Tv shopnak is.!
Ilyen csomag olyan csomag ennyi kedvezmény és a többi...............................................
Őket is leráztam. De ha valami nem jó akkor bezzeg eddig nem jelezte senki, hogy ezzel bármi probléma lenne....ugye hogy ismerős szöveg? grrrrrrrrrrr
Na panasz és mérgelődés vége...megyek pancsázunk egyet Samuval! Jó éjszakát mindenkinek!