Sziasztok!
Rita, örülök a hazatértednek, nagyon sok feladat vár rád most itthon, kiváncsi leszek hogy fog tetszeni a főztöd másnak. Mennyire tudja az új izeket elfogadni. Ami annyira azért nem új, de a hagyományos ételekhez szokott embernek bi ztos szokatlan.
Ildikó, nagyon szép erdei képeket hoztál!
A pogi is guszta!
Kerestem ezt a 120 részes Phonix-et , de nem találtam....
Kata, jól néznek ki a sütik.

A múltkor feltett lilás őszirózsa borzalmasan tetszett. El is fogom menteni a festendők közé.
Ildikónak is volt egy csokra, amiről hasonlót festettem, csak meg kellene keresnem az övét is, meg az enyémet is.
Paggy, van egy vegyész vendégem, aki a gyerekklinikán laborvezető és alkalmazza is az alternativ dolgokat. Orvos család, igy látja mind a két részét. Egyszer az egyik vendég beszélt a kókuszzsirról, meg, hogy néha főz vele. Akkor mondta, és úgy eszembe is maradt, főleg mikor a hugom apunak vette, vissza is vitte utána, hogy vagy csak kókuszzsirt használ és jó, de ha másfajta zsiradékot is, akár olivaolajat, disznózsirt, vajat, aztán egyszer ezt, egyszer azt, az szépen belül összeveszik és nagyon nem jó hatása lesz a szervezetre.
Ezt nem reklámozzák, meg nem is tudják. Apunál azért tettem tiltólistára, mert ők mást is használtak.
Nagyon remélem, hogy javulni fog a diéta hatására az emésztésed és egy idő után szépen vissza lehet térni a normál étkezésre.
Ma egész nap tésztáztam, - volna-. 9 tojásból csiga és 8 tojásból cérnametélt.

Nagy mozgolódás volt ma a festészet és kalligráfia kurzusok körül. Úgy nézett ki nem lesz belőle semmi,hogy folytassuk és a tájképfestészetbe ismét belemélyedjünk. Na a vége az lett, hogy csak összejött. Igy 9.-én lesz egy eddigiek megbeszélése személyes keretek között a szokott helyünkön Marcsiéknál, aztán online, vagy szeméylesen az majd kiderül indulnak az órák.
Holnap irány Pest, remélem nem lesz addig villámlás, mert Ramos a fiammal lesz egyedül, az meg dolgozna, meetingeket tart és egyebek...
Na megyek készülődök, mert holnap fél hétkor reggel indulás, hogy nyolcra felérjünk
Csak visszajöttem,hátha ti is derültök rajta.
A szegedi oldalon irták a közelgő ebzárlat kapcsán:
Buksi home office-ból ugatja majd a postást.