Picit be vagyok kakilva, bár minden kutyám keverék és félig menhelyes volt ,DE VOLT MELLETTE MÁSIK,aki rajtam kívül, oktatta az új jövevényt.Kíváncsi lennék Ági tapasztalataira mi volt amikor Ramost elhozta!.Már nem emlékszem,hogy mit írt ,mert elvoltam azzal,hogy csodáltam milyen szép kutya.
Most elolvasom,hogy mit írtatok.
Ági!El sem tudom képzelni,hogy lehet ezzel az ecsettel festeni!?Biztos kéz kell hozzá,hogy akkor emeld fel az ecsetet ,amiikor kell?Néztem a kalligráfiát is,oda pláne!!!!
Ágika!Csinálj majd megint madárfotókat,ha tudsz,légyszíves!Esetleg pici videót?Itt Budapesten majdnem mindig zaj van,így kimaradunk a természet igazi hangjaiból.Jó,jó néha a parkban ,vagy a "csicseribokornál "hallok,de különben nem.
Rita!Kíváncsi leszek a lekakilásmentes madáretetődre!LESZ ILYEN????A múltkori madárképek olyan jók voltak.Élesek.
Elolvastam,amit a gimnáziumról betettél.de jó,DE jó!!SOKHELYEN VAN ILYEN KIVÁLÓ iskola,CSAK HÍRDETNI KELL,A hírét kell vinni.mI pESTEN AZT KÉPZELJÜK ILL.ÉN NEM ,HOGY MI VAGYUNK /BP./A VILÁG KÖZEPE MAGYARORSZÁGON!!OLYAN ARANYOS VOLT AZ ALBÉRLŐ SRÁC.
-NEM IS TUDJÁTOK MILYEN JÓ NEKTEK,HOGY 9000 ft-ért, 1 hónapon át ,fel-le utazgathattok!Nálunk,Debrecentől 30km-re,napi 2 busz jár.Reggel 1 és du 1.-
Tudom és értem ,de sajnos nem tudok segíteni ezen a helyzeten.Úgy kéne ,mint Ausztriában.Ott nem 1 központú az ország.Bécs szép és nagy,de Insbruck,Salzburg.......is gyönyörű , vonzó és nem csak a hegyek miatt.
Kedves Ildikó!
Sajnos a kézi munka,még ha ilyen magasszintű is,mint a húgodé,nincs rendesen megfizetve.Tudom,mert én is végeztem egy gyorstalpaló 5 kismesterséget oktató tanfolyamot.Rengeteg vacakolás van vele és nem kérhetsz annyit,amennyi időt ráfordítottál.Ildikó!Hogy megy a festés a rossz időben?Tényleg, kályhád van vagy központi fűtésed?Milyen most a kerted?Szép közeli fotókat lehet csinálni az esőcseppes fákról,bokrokról.Csak vigyázz el ne csússz!

Mióta 2x eltört a karom,óvatosabb lettem.Idegesítően nyanyás!!!Tipegek-topogok.

Láníok!Most 7 óra,úgy sem csinálok már semmit,lehet hogy felteszem a sétát.Jó sokáig fog tartani./Vacak lett a krumplis lángosom,mert túl sok krumplit tettem bele és az felszívja az olajat./--Most összeszedem a feltennivalót.Jövök hamarosan.