Paggy, köszönöm a beszámolót, nagyon hangulatos szülinapod volt!
Ahogy látom Csoki a család szivébe is belopta magát.

Micsoda ötlet kirakni Magyarország térképét!

Hogy nézi Csoki a videón a varjakat. Nagyon jó, hogy együtt mentek sétálni, igy a párod is kimozdul.
Néztem az időképen, nem volt már Nálatok ónos eső, jeges út.
Mondtam már, nekem olyan igazi lányos szobád van

Amikor a férjemmel közösen laktunk egy lakásban a válás előtt - na ezt most jól megmondtam

- akkor volt amikor mi is bevittük nyolc személy miatt a szobába az ebédlőasztalt.
Ramos nevelés volt nálunk pár napja, még most is tart. Javulás mutatkozik.
Tarthatatlan volt már számomra, hogy az ebédlőasztalnál bármit csináltunk, kintről ugatta. Volt, hogy bejött, igy csend volt, de volt amikor csak rohangálva ugatott jobbra-balra. A biztositékot az egy hete folyamatos éjszakai ugatás verte ki valamelyik hajnalban. Kicsit megkergettem a kennelben a söprűvel, pórázzal fegyelmezően behozva és erélyesen, nagyon erélyesen rászólva. Muszáj volt. Most csak rá kell szólnom, hogy befejezed és fekszik.
Ott tartottunk a fiammal, hogy az éjszakai alvásunk semmi nem volt már. Nagyon remélem a két napja tartó jóság mára is kiterjed.
A napközbeni semmit ugatunk még azért megvan néha, de rászólva az is finomodott már. Kivéve, ha a szomszéd a kerités mellett dolgozik. Akkor esélytelen bármi.
Beteszem a kész képet, hogy lássátok a hibát. fényképezve, kivasalva látom hol kell rajta javitani. Bár még mindig nem 100%-os, hogy a fehér részek miért vizesések a s zikla kivételével, de ha az, hát legyen az. Mellé teszem az eredetit is.

Hát nem engedi a postimage most az eredetit, nem tudom mi baja.
Léyneg a bal oldalon fent nincs meg a görbület, nem szikla, nem él. A nagy sziklán a sötét részek feljebb kell kerüljenek, meg valamivel halványabbra kell a párafelhőket csinálnom.
de legalább már elkezdtem. Javitás holnap.