Hesu, úgy cselezem ki a rendszert, hogy rögtön kijelölöm, másolás, aztán szórakozhat velem, hogy újra be kell jelentkezni, igy legalább nem veszik el minden, csak újra be kell illeszteni.
Hát nem semmi ahonnan leestél....
Ilyen " nyűvesünk " nekünk is volt.
Az első kutyánk Arthur, ő 2003-ban született, gyomorcsavarodásban halt meg a műtőasztalon. Ma már tudom mire kell figyelni. Őt sajnos elveszitettük. Mai napig vérzik a szivem érte. A rózsák még bent voltak a kerités és a ház között, de őkelme tövig rágta két nap alatt. Hiába fújtam be kutyariasztó sprayvel. Igaz, nem irták rá, hogy német juhászra is hatásos.
Úgyhogy kis kitartás, másfél éves kora fele Zeusz is megkomolyodik. Ha nem, akkor bocs.

Nagyon kis szépséges a fátok. Az az igazság, hogy sajnálok annyi pénzt kiadni, hogy új szinben csináljam meg a fánkat. Nagyon tetszik a tietek is.
Ilyen dijnyertes fánk nekünk is van, már több is.

Egyszerűen permetezés nélkül semmi nem marad meg, igy úgy döntöttünk árnyékot még adnak, meg kukacos gyümölcs kell a madaraknak is.
Bár ebben az évben mint kiderült a katicabogár lárvái ellepték a germensdorfi cseresznyefát, lelegelve a cseresznyelegyet, utána átköltöztek levéltetűt enni a finom muskotályos szilvafára. Remélhetőleg ezt a jó szokásukat megtartják jövőre is, mi meg reménykedünk a bőséges termésben

Paggy, látod ezért nem nézek én tv-t és nem olvasom az őrület hireket, mert úgyis megtudom itt, mikor Nálad kiveri a biztositékot.

Megyek sziklákat varázsolni a rizspapirra. Eggyel már kész vagyok. Ujjé.