Sziasztok Kislányok és Fiúk!Hat oldallal vagyok lemaradva, ami naggggyon sok, de nagggyon szívesen elolvasom, abba hiba
nem lesz - ez a része gyorsan megy - de válaszolni csak röviden fogok, mert haladni szeretnék
a fordítással. Nem csak az hajt, hogy a néző társaim minél gyorsabban jussanak újabb felirathoz,
hanem az is, hogy olyan részhez érjek végre, amit még nem láttam. Az a jobbik eset, amikor
én is csak annyi részt látok, mint a nézők, akkor kevesebb időt kell kivárnom, hogy láthassam a
következőt, de a Fall in Love esetében én már a 17. részig jutottam a nézésben, ott hagytam
abba a fordítás miatt, szóval nagyon szeretném már látni a 18. epizódot is. Kérdezhetnétek, hogy
miért nem nézem tovább. Azért mert bezavar a fordításba. Ezt már többször tapasztaltam.
Szóval tűkön ülök, hogy vajon hogyan folytatódik a történet, és bizony ilyen tempó mellett is
legalább két-két és fél hetet kell várnom rá, hogy megtudjam.
Kezdem az olvasást!
Na, a végére értem! Megint nem tudtam keveset írni, pedig sok mindenre nem is reagáltam.
Még egyszer BÚÉK mindannyiunknak!
Ági, nekem már nem lesz az idén madáretetőm, ebben biztos vagyok. Jövőre - vagyis az idén -
okosabb leszek, időben elkezdem a szervezést.
Igazad van, teljesen más egy felnőtt lány viszonya az anyjához, mint egy fiúé. Nem gond ez, csak
tudomásul kell venni. Megértelek, nagyon sokáig nem vágytam unokára. Sokáig volt lelkiismeret
furdalásom emiatt, és nem is értettem, hogy miért van ez. Aztán lassan átalakult bennem ez az
érzés, majd vággyá fokozódott. Lilyke érkezését pedig már szívrepesve vártam. Szerintem
nálad is így lesz majd. De ha nem, akkor se ess kétségbe. A kisbabák fantasztikus tulajdonsága,
hogy nem lehet nekik ellenállni. Képtelenség nem szeretni őket.
Ez az új festmény, amit le kell másolnod, nekem se tetszik annyira. Ha értenék hozzá, azt mondanám,
hogy szerintem nem eléggé él a szikla. De nem értek hozzá, úgyhogy befogom inkább.
Pizza!
A fiamék zuhanykabinja is szétdurrant nemrég. Szerencsére van biztosításuk, már csak a megfelelő
kabint kell megtalálniuk és beépíttetniük.
Gyönyörű példány volt mindegyik német juhászotok! De jól is voltak tartva!
Elthan, köszi a japán képeket! Gyönyörű az az ország is, fantasztikus kultúrával, de valamiért
taszítanak a japán emberek. Nem szeretnék köztük élni.
Hű, kuvasz! Az egyik kollégámnak mindig kuvasza meg komondora volt. Ő mondta, hogy nagyon erős
kézzel kell bánni a kuvaszokkal. A komondor kezesebb jószág volt, pedig a mérete miatt nem ezt
gondolná az ember. Nagyon cuki kiskutya volt Avar! Biztosan szégyellte magát, amikor megláttad,
mit művelt.
Ildikó, de szépek a tavalyi havas képek! Mennyivel másabb a havas falu képe, mint a havas városé.
Kíváncsi vagyok, itt a városban mi fogja megragadni a figyelmemet, ha nagy hó lesz.
Nem mindegy, milyen hajdinád van otthon. Köretnek a pörkölt a legjobb. Én azért csinálok mindent
sok zöldséggel, mert szeretném betartani a "napi tucat"-ot, de magában is elkészítheted. Főzd ki
vízben, ahogy a rizst is szokták. Ha kész, leszűröd és lehet enni. Nagyon hasonlít a tarhonyához
állagra és ízre is.
A natúr hajdina zselésedik, ha víz ér hozzá (ezért szokták pörkölni), emiatt főzés után hajlamos
összeállni. Ebben is hasonlít a tarhonyára (nem a zselésedésben, hanem az összeállásban). Natúran
is fogyasztható, én is csináltam már, de pörkölten könnyebb vele bánni.
Jaj, de szépek azok a falusi pillanatképek! Az a vízcseppes!!!
Paggy, jót nevettem a gyáva Kitty próbálkozásain. Nagyon tetszett a futtatós vidi. Ott meg azon
vigyorogtam, hogy miközben Csoki boldogan játszik a fekete kutyussal, fél szemmel a többit
figyeli, és azokhoz is odarohan néha egy kis mókázásra. Elhiszem, hogy elfáradt.
Az utolsó Elviszlek magammal epizód volt az első, amit nem tudtam teljesen végignézni a tartalma
miatt. Az alapján, amit az úszónő az apjáról mondott, egy igazi pszichopata képe rajzolódott ki
előttem. Tankönyvi eset. A Love Me If You Dare pszichopatája jutott eszembe róla.
Nem tudom, mit vettél le, de amit utána olvastam tőled, abból arra következtetek, hogy talán
politikai tartalma volt. Én nem beszélek politikáról, de van véleményem. Mivel a politikusokat
nem tudom már komolyan venni, csakis civil véleményformálókat hallgatok, ezek közül is előnyben
részesítem a középen állókat, akik mindkét oldalt képesek és hajlandóak is objektíven megítélni.
Azokat sem utasítom el, akik nyíltan vállalják párt preferenciájukat, de képesek kritikával illetni
a sajátjaikat. Ugyanis ezt tartom felelős gondolkodásnak. A papagájkórustól kiver a hideg!
Kata, az idei év az egyik legklasszabb volt számomra. Nyugdíjas lettem, szabad, mint a madár!
Igaz, hogy most március végéig a fenekemen kell ülnöm, de utána sokkal többször láthatom a kinti
gyermekeimet, mint azelőtt. És most már Lilyke miatt is mehetnékem van.
Nagyon megfogott, amit a kimozdulás és a pánik kapcsolatáról írtál. Átérzem a helyzet súlyát.
Te vagy Samukával, csak te tudod eldönteni, hogy nektek mi a jó. Mégis azt mondom, hogy ha csak
napi három kört tesztek meg minden nap a ház körül, már sokat tettél annak érdekében, hogy ne
sorvadjanak el az izmaitok.
Milyen jó, hogy Samukát nem csak a filmek, hanem az általad olvasott mesék is érdeklik, lekötik.
A közös mesélésnek teljesen más a hangulata, mint a közös tévézésnek. Biztosan ő is nagyon szereti.
Végül csináltál almás sütit?
Mindenki tojást főzőtt 28.-án?! Haha! Mintha húsvét lenne.

Sajtos rúd! A perecet is szerettem.
Hesu, Zeuszon látszik, hogy nagy kópé. Értelmes a pofija.
Na, megjött Foska is!

Micsoda név! Ahhoz képest, hogy napokig nem volt otthon, egész jól néz ki.
Szép bundája van.
3 kiló lisztből készítesz pizzát?!!! Jó ég! Apukám kertjében is volt egy kemence. Idős korára építtette.
Remélem minden kutyus túlélte a petárdázást! Újabb egy évig nyugton lehetnek. Én tízkor már
aludtam, addig csak egyszer hallottam durranásokat, és ami még meglepő volt, hogy 31.-ig egyáltalán
nem petárdáztak errefelé.