szép jó reggelt Lányok és Elthan!
Tegnap este nagy kényeztetésben volt részünk, kaptunk vacsorára húslevest, meg másodiknak rakottkrumlit.!
Totál elteltünk, én a 2. at meg sem bírtam enni, csak megkóstoltam, mert már a levestől jóllaktam!
Kicsit lemaradtam a hozzászólással, most próbálom pótolni! Ági, milyen szép frizurákat tanultatok csinálni. Anno, mikor még a könyvtárban dolgoztam, rendszeresen kellett fodrászhoz is járnom, hogy a hivatali dolgok intézésekor mindig nett legyek, mert a munkakörömhöz hozzátartozott a hivatalos iratok és a pénz hozása vivése, és nem lehettem trampli..
magyarul zsíros, rendezetlen hajjal. Akkor még a 2000Ft-os havi fizetéssel is meg tudtam csinálni. Heti egy alkalommal.
Gyönyörű lesz a sziklás képed is, ha teljesen "be lesz lakva"...de nekem így is tetszik a naturaságában. Én is mindig egyből asszociálok régebbi sorozatainkra, mikor festészetet látok. pl mint a Yisan-ban.Érdekes, nem csak azt láttuk, mégis mindig az jut az embernek eszébe először, aztán hiába erölködöm nem jut eszembe más.
Ildikó csodásak a gombás képek, ahogy a kapubejáró is, az ember legszívesebben belépne, mi lehet a rácson túl, erről meg a cubai kert jut eszembe az Entuenterből.

Na csak nem tudok nem asszociálni rögtön ilyen témákra
Hesu, már el is felejtettem a legénykéd hány éves is, már lassan kész fiatalember! Nagyon helyes és fess legényke!
Innen is üdvözlöm szeretettel!
Paggy, szeretek én is hallgatni dolgokat, bár most talán kicsit jobban elraboltak a sorozatok /sajnos megint nem tudtam mennyi az elég, úgyhogy egy kettőt pihentetek, csak kettesével nézem meg vagy majd valamikor sorra kerül, ha nem lesz mit néznem/
Rita új sorozatába is azonnal bekapcsolódtam, mert annyira érdekes az a kor, az élethelyzetek, és a történések. Remekül eltalálták szerintem.
S hihetetlen de a Minglan sztori is teljesen beszippantott, anno valamiért megszakadt a nézése, igaz akkor még nem volt fenn onlin és kellett a hely a gépemen. Most meg kedvenc lett, és keresem a lehetőséget, hogy feltegyem a saját gépre, s majd kijavítom a sok feliratelütést. Mert így még eltenni sem tudom. De ezzel együtt becsülöm a rengeteg munkát amit belefektetett. Tudom sokszor telefonról dolgozik, még munka mellett is ha lehetősége van máris fordít.
Paggy, az jutott eszembe, egyszer nem lehetne e a fiatalokkal megbeszélni, hogy havonta egyszer segítsenek pl. ablakot pucolni, vagy egy kicsit átsöpörni az udvart, vagy segíteni a felmosásban? Tudom kényes dolog, de valahol muszáj ezt a dolgot érinteni. Hiszen senki sem a levegőben mászkál...
Hozok majd én is hallgatni-valót, bár azt hiszem hogy mivel hitrádiós adások a többség nem is igen akaróztok abba sem belehallgatni, pedig nagyon sok mindent tanul az ember belőle. Én sajnos elég sok mindent hanyagoltam ezen a téren is, és nem győzöm behozni. Minden napra vannak különleges témák, a legtöbbet legérdekesebbet le is töltöm.
Szeretem az őszinte beszélgetéseket. pl van egy téma a nevelőszülőségről. Ha csak mondjuk kb. 3o. lennék tuti belevágnék én is.
Nem egy ismerősöm vállalt a sajátja mellett más nevelésű igényű gyerekeket, pontosan azért, hogy családi környezetben nőhessenek fel. S lehetőleg testvéreket, hogy még ők se legyenek elszakítva egymástól! Szerintem ez csodálatos dolog és elhivatottság is egyben.-
Remélem most hirtelen nem hagytam ki senkit...Szép napot mindenkinek!