Lányok, itt vagyok és csak irok ami eszembe fog jutni.
Kata, nemrég vettem azt a hosszú fehér retket a LIDL-ben. Emlékeztem mikor irtad, hogy Samu csak úgy magában is képes volt enni. Hát tényleg annyira finom!!!
Paggy, megnéztem én is a vizsgálat árát, borzasztó, hogy mennyit elkérnek egy-egy komolyabbért.
Ma megnéztem a hóvirágom a kert végében. Betakargattam, mert megint fagyokat mond. Végre két virág lesz rajta! Nem tudom hogy csinálta, mert sokáig csak mindig egyet hozott.
Megint jönnek a minuszok...
Ma dolgoztam, jól el is fáradtam mire hazaértem. Kinyitom az ajtót, valami borzalmasan büdi égett szag fogadott. Gyanús volt a dolog, erre kiderült hogy kedves ház ura odaégette, vagyis szénné égette Ramos reggeli levesét a jó sok husival. Az edényt is ki kellett dobnia. Feltette melegedni, aztán elment wc-re és utána leült játszani a gép elé.
Hát nem dicsértem meg. Piszok büdi volt még déltuán is hiába szellőztettem.
Nem tudom irtam-e, de fáradt vagyok visszakeresni, hogy a szemész tanárnő modnta csütörtökön, mikor elmentem, hogy egyre többen jelentkeznek gyulladásos szemmel akik pfeizert kaptak. Hát az enyémre rátett még a vérnyomáscsökkentő, amit felirtak. A többiről ne is beszéljünk amit produkált... Amúgy a szememmel minden rendben, most már biztos, hogy zöldhályogra utaló jel nincs, amit az elején másfél éve mondott rám hozva a szivbajt.
Tegnap voltam a kinai orvosnál akupunktúrán. Hát szembesülnöm kellett azzal, amit eddig is tudtam, hogy az idő náluk nem az a fogalom, mint nálunk. Ha kettőre menj, akkor azt jelenti, hogy ülj le és várj.
Lényeg, hogy tanulhatják Kínán kivül az akupunktúrát, de amit ők tudnak az az igazi. Pulzusdiagnosztikával megnézte mindkét kezem, szemem és nyelvem, arcom. Kérdezett is. Aztán azt mondta halkan és fejét csóválva, hogy nagyon gyenge a szivem. Kétszer is elmondta. Mondtam neki az oltás utáni mellékhatásaim, meg a gyógyszerét. Csóválta csak a fejét. Ezután kaptam a tűket.
Totál olyan volt, mint egy sorozatban. Fehér függönnyel elválasztva nyolc ágy, sterilen letakarva párna a fej alatt, finom puha szőnyeg a földön.
Tudjátok sokat járok , már ha az sok, akupunktúrára Pestre, de ez valami más volt.
A szivemet , emésztőrendszert kezelte a puffadás miatt ami volt, meg a májat ezáltal. A sziv környékére nem is szúrt, se a májéra, csak a csuklóba, alsó lábszárba és köldök alá. Pár tűt. Viszont!
Ezek olyan pontokba lettek szúrva, hogy lüktetve éreztem, hogy áramlik minden. Nem hülyeség, tényleg. Na ezt a férjem nem tudja produkálni.
Közben odajött és azt mondta : meg fogom gyógyitani. Párszor elmondta, hogy ne szedje amiket gygóyszereket felirtak, ha oylanok a mellékhatásai. Rákérdeztem kétszer, hogy biztos?
Olyan erővel lökött meg a kezelés - meg szokott amúgy is-, hogy hazaérve semmire nem voltam fogható.
Az estém olyan szinten különleges volt éjszaka, hogy megmozdulni nem mertem annyira jó érzés volt feküdni és nem érezni a mellkasban a gyógyszer miatti szivdobogást pluszban.
_A vérnyomás nem tökéletes még, van mikor 140 felett van, de majd beáll. Heti két kezelés, aztán meglátjuk.
A rendelőben annyian voltak, hogy ledöbbentem. Többségében nálam idősebbek és folyamatosan jöttek.
Kaptam bogyókat is, várom mi lesz az eredmény. Valaminek jónak kell lennie, mert kezdett már nagyon elegem lenni. Szedem én a gyógyszert, de ha még attól is rosszul vagyok és mehetek vele orvoshoz, akkor ott valami nem stimmel.
Na ez volt tegnap, ma meg munka, igy megint lefáradva csak ezeket tudom irni.
A kinai orvoshoz meg a tanár úr által jutottam, aki rákérdezett van-e Szegeden.
Voltunk ellenanyagszintet nézetni csütörtökön és megnézetni átestünk-e a covidon. Mert ugye a háziorvos szentül meg volt győződve, hogy mivel 10 ezer fölött volt az ellenanyagszintem én bekaptam a virust. Mondjuk azon is csodálkozott, hogy 4000-es D-vitamin létezik....
A lényeg, nálam lassabban feleződik, mint a tudományos megállapitás mondja. 7000 az érték, az értékhatár pedig : 50-nél nagyobb legyen.
A szemész és a kinai orvos is azt modnta be ne oltassam magam. Hát nem is szeretném.
A férjemnek is nagyon jó az érték, a fiamnak fog március fele oltás gyanús lenni. Ő meg majd eldönti mit akar...
A férjemnek is adta volna már a háziorvos a 4.-et.
Ja és a covidon senki nem esett át nálunk. Szerintem a háziorvos ezt sem fogja elhinni.
Még várok a festéssel, aztán majd meglátjuk, remélem menni fog.
Ma leszedtem a karácsonyfánkat. Normann fenyő volt és úgy lehajoltak az ágak már a hét közepén, hogy nem látszottak a diszek. Ma meg már nem kegyelmeztemneki. Érdkees, hogy nem hullik a levele, csak törik az ága.
Na de már kint van, és rend a nappaliban.
Már nulla fok van.
Paggy, Csoki jól viselkedik??
A Quimby -t ismerem, de azt hiszem nem az én világom, de ugyanigy a Kowalsky meg a Vega sem.
Ma hajnal hétkor csörög a telefonom, a tojásos nénike volt aki tanyáról hozza a tojást és karácsony előtt volt legutoljára a piacon. Nagyon megörültem neki, már épp indultam volna öltözni, hogy megyek a piacra és utána dolgozni. Gazdagabb lettem 60 tojással, kellene tésztát csinálni, de lehet lusta lezsek még egy ideig.
Holnap még gyömbérét meg mandarinért, fehér hoszsú retekért el kellene menni a LIDL-be, de majd kiderül lesz-e kedvem hozzá.
Mára ennyi voltam, ennyi tellett töllem.
Jó éjt mindenkinek.