Sziasztok!
Korán olvastam már Paggy, amit irtál.
Igazad van, de nem tudja az ember megváltoztatni a világot, benne az embereket, bármennyire is szeretné. Vagy jobbá tenni őket, hogy figyeljenek, okuljanak dolgokból.
Van aki ezekre érzékeny, mint pl. Te is. Ha nem megy, engedd el, ha nem akarják legyen az az ő bajuk. Lehet van oka, lehet nincs.
Katának igaza van, bezárkóznak az emberek - kb. a fele az ismerőseimnek is- most a covid miatt.
Én alapból szeretek itthon, nyugi van és csend, ott a kert, Ramos. Erről irtam már....
Viszont a másik nagy változás amit ez az egész járvány hozott, hogy az emberekből kijön az ami eddig talán rejtve volt, vagy jól titkolták.
Ez van, ezt kell elfogadni és továbblépni, mert csak magát őrli az ember.
Soakt beszélgetünk erről az egyik vendégemről, aki kb. hasonlóan gondolkozik mint én. Miért vagyunk ennyire érzékenyek az emberi hülyeségre
Azért mert a mi lelkünk más. Vágyna a szépre és a jóra. Még nem ez a világ van. Valami elindult, mert elég sok ember vágyik a másra, de azok sérülnek, ha találkoznak olynaokkal, akik szerintünk egoisták, vagy elfoglaltak, nem látják meg a pici dolgokban a szépet, vagy nem nyitottak másfelé.
Az ember magának csinál belőle gondot és problémát, kezdve az egészségével, ha épp fogékony erre. A megemésztetlen dolgok, stressz, düh és társai... Küzdök én is, meg láttam apunál is....
Ezeket leküzdenünk nehéz, mert látjuk milyen is lehetne a másik, mitől lenne szebb az élet ebben a bolond világban...
Na mentem, mert dőlt a mai tésztacsinálásom, ugyanis kijött a lefolyócső a mosogató alől, már szerintem napok óta áztatta a szekrény alját, mire most észrevettem. Takaritás, fertőtlenités, tornagyakorlat.
tészta pihen, de muszáj csinálni, mert se csiga, se kocka, se semmi nincs már.
Aztán jön mé ga napi többi, Ramossal a séta kötelező minden nap, figyelve az egészségre. Prsze ez rohanás, mint nálad Csokival, mert a lassúság nem a mi témánk vele.

Legyen szép napotok, vannak képeim is, egyszercsak fel is kerül.