Paggy, először a játékboltokban néztem szét. Átlagos játéküzletekben nem tartanak diavetítőt, de
filmeket igen, 1750-2000 forint között mozog az áruk.
A miskolci Régió játéknagykerbe is elautóztunk a fiammal, ott a diavetítő 22950 forint (ugyanaz, mint
aminek a linkjét tegnap betettem), a filmek pedig 1495 ft-os áron kaphatók. Ezért örültem a 8 diának
7 ezer forintért. És ezért megyek március elején is megint, hátha tudok még venni.
https://www.regiojatek.hu/kat-219-diavetito_diafilm.htmlTe is, Ági is! És mindketten fotóztatok! Nagyon várom a kajaképeket, de még jobban a véleményt.
Nekem csak a kamaszaim, a hormonváltozásaik idején csináltak ilyet, hogy a kedvenc kajáikat egyik
napról másikra nem ették meg. Mi lelte a párodat? Meg szoktad vele beszélni, hogy mit fogsz főzni?
Elhiszem, hogy rosszul esett a reagálása.
Mielőtt elküldtem volna ezt a hsz.-t láttam meg a paprikáskrumplit. Hát ez nagyszerűen néz ki! Én se
csinálhattam volna jobban. Mindegy is, hogy milyen zöldség kerül bele, a lényeg, hogy ne csak krumpli
legyen benne. Tudod, a rost, meg a színek... blablabla... És még zöld leveles is van benne! Tökéletes!
Nagyon örülök!
Te már kaptál nyugdíjat? Tényleg dupla? Szó szerint? Én 12.-én kapnék, de az szombat, emiatt pénteken
érkezik majd a számlámra.
Ildikó! Megértelek a szemüveg és a maszk együtt gyilkos. Néha felteszem az olvasószemüvegemet
a boltokban, ha lejárati időt vagy összetevőket akarok elolvasni, de már pár perc után idegesít,
hogy az arcom nagy része be van fedve, és még arra is figyelni kell, hogy ne párásodjon be az üveg.
Azonkívül meleg van az üzletekben, és a maszk alatt izzad a bőröm... de utálom már. Vége lehetne!
Lehet, hogy közel a vég. A lányom tegnap írta, hogy tegnaptól már nem kell karanténban lenni tíz
napig az Angliába beutazóknak. Elég a 48 órán belüli negatív teszt. Juhééé! Hátha áprilisig még
törölnek el ezt azt. Jó lenne, mert a sok pénzes tesztek megmaradtak.
Ez a festményed nem tetszik annyira, de csak a komorsága miatt. Sötétedik, esik, felsős az ég, ez
élőben is olyan szomorú. Nem szeretem az ilyen hangulatot.
Ági! Nem hiszek a szememnek! Paggy is ritakaját evett, meg te is, ráadásul mi ketten nagyon hasonlót!
Szép ez a nap! Jó sok rostot megettünk egy étkezésre. Hízzanak a jó bacik a beleinkben! Annyira örülök,
hogy neked is ízlett a tortilla. Nem tudom, hogy írtam-e a múltkor, hogy a lányom is megcsinálta, és Lilyke
is nagyon ette, persze humusszal. A paradicsom és az uborka még mindig nincs megéve a tányérról. De nem
adjuk fel.
Majd írd meg, hogy csináltad a hummuszt! Tegnapelőtt, amikor vásároltam be a tegnapi főzéshez, majdnem
elcsábultam egy bolti hummuszra, de sikeresen lebeszéltem magam. Jó az néha, ha nagyon hirtelen kell,
de vannak benne olyan dolgok is, aminek nem nagyon kéne a szervezetbe jutnia. Úgyhogy pár perc alatt
negyedannyiért megcsináltam én is a magamét itthon.
Egy konzerv csicseri (mindenmentes, még só sincs benne), egy evőkanál tahini, egy kiskanál darált paprika,
pici só, kevés citromlé, és annyi csicserilé, amennyi kenhető állagúvá teszi a hummuszt. Az aprítóban
diót daráltam korábban, azután nem szoktam elmosni a gépet, ezért látszanak diódarabkák az oldalán.

Találtam egy videót, ahol egy nőci nemcsak a hajára, hanem az arcára is pakolja a lenmagzselét. Én kevesebb
lenmaggal és kevesebb vízzel készítettem, nem lett ennyire kemény a zselé, de bőven elég volt a hajamra.
Kata! Nálunk igazi tavaszias meleg van odakint. A tavaszi dzsekim alatt csak atléta és egy vékony hosszú ujjú
póló volt, amikor lementem. Fújt ugyan egy kicsit a szél, de az is jó meleg volt, nem esett rosszul egyáltalán.
Végül mi jutott még eszedbe ebédre?
Éva! De jó volt olvasni, hogy a kovidon is túl vagy, a nehezén mindenképp, és a viszkető pöttyök vizsgálatát
is elkezdték végre. Jól tetted, hogy nem hagytad magad! Túlzás volt, hogy több hónapig hagytak abban az
állapotodban. Nagyon drukkolok, hogy kiderüljön feketén-fehéren, hogy mi okozza a betegséget, és végre
fájdalom és viszketés nélkül tudj élni.
Köszi a svéd gomba receptet! Anyukám gyakran csinált, szerettük is, aztán valahogy elfelejtődött. Ha indiai
édeskrumplis vöröslencsét fogok főzni, svéd gomba lesz a feltét.