Sziasztok!
Először is lányok, mindenki vigyázzon magára!
Jót mosolyogtam Kata vérnyomásos jókivánságán!
Paggy, ez észveszejtő, hogy milyen kutyadoki árak vannak. Fel vagyok háborodva az éjszakai áron. Volt képük a vizsgálatért ennyit kérni?
És igen, van. Szegeden este tizig van ügyelet, ha a doki egyáltalán felveszi a telefont, mert előre oda kell telefonálni. Aztán akinek gond van később a kutyájával hajnalban mehet Pestre, vagy azt hiszem Dunaújvárosba.
Szerencsére Csoki jól van. Sajnálom nagyon, hoy igy levágták a kajapénzed. Ez nagyon sok minusz a fene bele.
FŐleg most, hogy mindennek ment fel az ára.
Mennyire fájhatott szegénynek a füle. Azon izgultam igy utólag elárulva, nehogy menjen feljebb ott valahova...
Kérünk a betegről képet!

Lányok, ma rohanok a lakáshoz, az iráni srác mellé az albérletbe egy magyar csaj jelentkezett.
Fél hétre oda megyek.
Mai napom: kilencig feküdtem, aludtam, mert nagyon fáradt vagyok. Mondhatni gyenge, mert megvisel ez az egész dobogás. Majdcsak eljön a hétfő meg majd utána a szerda.
Kaja készités úgy, hogy a páromnak volt második, nekünk meg nagyn egyszerű darálthúsos, gombás-tejszines öntetes tészta. narancslekvár főzés, előtte pucolása és magtalanitása a narancsnak, ami piszok időigényes. Sok gyömbért facsartam lereszelés után bele, sok méz, mert piszok savanyú volt, de finom lett. Nem tudja mivel a drága lelkem megenni a foghiány miatt - vagyis mert inykorrekció volt elmúlt héten neki- a korpát mivel. Ugyanis még nem ehet tejes dolgokat. Na ezt most jól leirtam, de nem törlök, mert rohanok hajat száritani. Kettőkor megmostam még nem volt időm megszáritani. Ebéd után okosóra EKG szerűség - ami perzse nem az- mérés, nyomtatás. Aztán pizzakészités vacsxira, most sül. Ramos pátyolgatása mert az éjszaka ivihar után totál be volt sz..-va.
Ja, eperlevél készités 9 tojásból.
Konyha romokban, eltakaritás, ami totál lemeritett, de már csak száritom a hajam, vacsi nekünk, Ramosnak és irány a lakáshoz.
Azt elfelejtettem irni, hogy mindez a pihenés és lassitás jegyében zajlott> Néha a tököm is tele, bocsánat a kifejezésért, de ez az igazság.
Még mindig nem olvastam vissza, de fogok és akkor is fogok!
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!
Puszi mindenkinek.

Jajj, képeim is vannak, de majd azt is később.