Paggy, köszi a videót! Én már korábban pár nappal ezelőtt megnéztem, mert feldobta a yt.
Kata, elég drága a kesztyű, nem éri megvennem. Tényleg nagyon keveset használom a sütőt. Marad
a konyharuha.
Hű, de haragos felhők voltak felétek!
Pár fotót hoztam. Nincsenek rendszerezve, csak úgy beteszem őket. Még Angliában készültek.

Nagyon tetszett a mintája ennek a kertészkedő szettnek, csak emiatt fotóztam le.

Láttatok már olyan automatát, amiből a pénz bedobása után műszempilla jön ki?

Ez egy baba lenne, aki mellé cumisüveget csomagoltak, közben meg masni van a szempilláján, és flitterek
meg glitterek az arcán, haján. Már csak a szájfeltöltés hiányzik.

Bár nem úgy tűnik, de ez egy kezeslábas pizsama. És ha a gyerek Nyúl Péterrel a fején akar aludni, azt is
megteheti. Hihetetlen, komolyan! És a Nyúl Péter (Peter Rabbit) védjegy miatt még jó drága is ez a
förmedvény.

Tavaly írtam, hogy itt a négykerekű "banyatank" az elterjedt, amit maguk előtt tolnak, mint egy babakocsit.
Sutyiban kettőt is le tudtam fotózni.

Ennek a túraszandinak története van. Még a kimenetelem előtt láttam egy ugyanilyet a miskolci Mountexben, amely
a Decathlonhoz hasonló üzlet. Mivel tavalyról maradt, 50%-kal le volt értékelve, de sajnos nem volt a méretemben.
Annyira tetszett, nem tudtam kiverni a fejemből. Vehettem volna a Decathlonban is túraszandált, de azok
nyitott orrúak voltak, nekem meg ilyen fazonért és színért fájt a szívem. Végül az angol Amazonon találtunk belőle
két darabot a méretemben. Az egyik az enyém lett! Azóta nem szakad le a lábamról. Ugyanazt tudom leírni róla, mint
a múltkor a túranapszemüvegről. Stabilan áll benne a lábam, de olyan gyengéden fogja össze, hogy nem is érzem, hogy
rajtam van. Baromi kényelmes, könnyű, mosógépben mosható. Imádom! Lilyke bontotta ki a csomagot, és azonnal fel
is próbálta.