Sziasztok Lányok! Talán fiúk is!

Elolvastam mindent, de hiányosságaim vannak vele kapcsolatban, igy vissza kell keresnem majd pár dolgot.
Lassitok, igy este tizenegy körül kerülök ágyba, ott meg rögtön elalszok. Gép elé ülni? Hát az a baj, ha leülök nincs egy órám rá és igy nem teszem, csak rövid időre. Nem vagyok toppon, de ez van. A meleg nem segit. Sose szerettem.
Ma megpróbálok kibiciklizni és vinni a bácsikának kaját, mert már jópár napja nem tettem. viszek hűtőtáskát is.
Ildikó, nagyon szépek a kis képeid, barackból lekvárt főzől?
Nekem nem volt sikerem a piacos lekvárral. Nem az ami itt a szomszédban a régi fán van. Minden évben kapunk, el is döntöttem nem fogok máshonnan vettből főzni. Most kaptam egy kis vödörrel, három kiló barack volt benne. Ebbe még kevés méz sem kell, annyira finom.
Paggy, vissza kell olvasnom merre voltál nyaralni. Láttam a képeket Biriékkel, jól néztek ki!

Amikor sétálni voltunk Ramossal - nem sokat megyek mostanában -, még a magánházak előtt a járda mellett is ott a toklász. Mérgelődtem is eleget, gondoltam Csokira közben.
sajnálom a telefonod, de látom már telefonálni is tudsz vele. Jól ki kell száritani szétszedve, aztán reménykedik az ember.
Olvasom majd amit Rita ortodox képeihez keresgéltél.
RIta, Lilyke annyira tündér!

Mikor jönnek haza?
A Szandál képed is vissza kell keresnem, meg hogy hol vetted....
Gyönyörű ez a templom!
Kata, mosolyogtam Samu szeretetén az orvosnál, ami akkor biztos nem volt könnyű helyzet, de hát gondolom az ottlévők is megértik ilyenkor. Samu aranyos, mint mindig.
Milyen kezeléseket irnak fel majd??
Még a térdedre visszakeresek modntak-e valamit....
Azóta is sütöm a kenyered, láttam tettél be újat, újranézem majd azt is.
Most épp kimaradt és száritom a sütőben zsemlemorzsának.
Paggy, tegnap ahogy vásárolni vitt el a férjem - ők addig Ramossal sétáltak az árnyékba. Igy oldjuk meg, hogy ne ugasson, mig a fiam alszik, mert ő hajnalig dolgozik, tizkor kel. Ramos meg élvezi a kocsikázást -, az egyik boldban egy csigalassú nyugdijas pénztárosnőnek mosolygós maszk volt az arcán. Most tudom hova tenni. Hát kiváncsi lettem volna voltak-e itt nálunk kitett és elvihető virágok...
Rita, nézem majd ezt a képfeltöltős oldalt. Köszi

Megyek csinálom a dolgom. Vigyázzatok magatokra mert piszok meleg van. Irnék rá más jelzőt is...
Tegnap délután Ramost kivittem a kertbe pisilni, hát szabályosan pofáncsapott - ezt nem lehet másként mondani- a forró levegő. Jöttünk is be mindjárt. Megy a klima egész nap szinte, mert a szivem nem szereti a meleget. Kijelez folyamatosan a vérnyomásmérő.