HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. július 20. 16:31
Sziasztok.
Betyáros meleg van. Kint voltam, el kellett mennie a kutyának a dolgára, nem sokáig voltunk kint. Állandóan ugatott és semmire sem hallgatott, akkor ilyen sürgős dolog van. Közben összeszedtem egy kis almát, ezen az egy fán van csak, azt hiszem eperalma. Én ilyet még nem h allottam, de mikor ide költöztünk, akkor már megvolt ez az öreg van. Félek, hogy egyszer csak rádől a pincére.
Paradicsom mag? Mindenféle mag nálam nagyon necces. Nem szeretek gyűjteni, de azért megteszem, lesz még más óriás paradicsom is, azt is nagyon szeretem. Van még kicsi, de azon most nagyon kevés van eddig, az a kedvencem.
Paggy, hát megkaptam ma délelőtt. Nagyon köszönöm. De nekem semmibe sem került, hogy te valami festményt másoltál. Már nem is tudom, mi, melyik volt az, majd írd meg, mégis milyen az ízlésed. Ha már eddig választottál valamit, amit szeretnél írd meg, melyik volt az. Vannak A/5 kisméret, abból legalább kettőt fel kell rakni, hogy mutasson, A/4-es is van. A Fb-on lehetne megnézni mim is van.
Örültem minden darabnak amit kaptam, a virágkönyvecskének nagyon, mert onnan lehet rajzolni, virág festésben igazán nem vagyok jó. Na majd innét ügyeskedek, és még hogy színek szerint van összeválogatva? Nagyon tetszik. Azt már átnéztem. A falapocskás kisfestmény is nagyon jó. Én nagyon értékelem, mert én biztos nem adtam volna senkinek sem. A fűszer? nekem is van,de nem fahéj illatú? Mindent nagyon köszönök.
Nagyon-nagyon szépen köszönöm, nagyon örültem, örülök.
Akkor majd egyeztessünk, ha eddig valamit láttál, ami tetszik.
Kata, hogy érezted magad a barátnőddel? Ilyenkor Samu hagy egy kicsit beszélgetni?
Rita, hogy van a kis Lily, bírja ezt a meleget, és a lányod, vejed, mert ők már biztos elszoktak ekkora hőségtől.
Én ma semmit sem főztem, majd valamit csak eszem vacsorára. Van még ez-az, amit szeretek. Mondjuk felvágottat nem, azt nem szeretem, húsvéti sonka az még elmegy.
Ma napszemüvegben sétafikáltam azt a keveset, amit kint voltam. Mostanság nagyon bántja a szememet az erős napfény, és még a számítógép is.
A kutyát megpróbáltam kicsit hűteni egy kis vízzel, de most nem díjazta.
Paggy, hogyan hűt ez a szerkezet? Egy ventilátor nem lett volna jobb?
Szép napot, ma megint vasárnapérzetem van. /szabadságon van a lányom és az unokám, biztos ezért. /