Sziasztok Kislányok!Paggy, mennyire passzol a Csontváry részlet Kata fotójához! Párhuzamokat keresni a te "szakterületed".
A másik nagymama 76 éves, de régóta betegeskedik, emiatt szerintem sokkal idősebbnek is néz ki. Már nem is nagyon
megy ki a házból. Én sokkal gyakrabban és többet találkozom Lilykével személyesen, mint ő, ami nem csoda, hisz jóval
fiatalabb vagyok. Kb. három és fél-négy óráig tart az út, amikor látogatóba mennek, és ugyanennyi vissza.
Még mindig a szerepjáték a legfőbb játéka Lilykének. Állandó téma az óvoda. Minden nap berendezi a nappalit és vagy ebédet
oszt, vagy foglalkozást tart, vagy pár mondat kíséretében adja át a gyerekeket a szülőknek, akik jönnek a gyerekükért, vagy
takarítja az asztalokat, székeket... Mindent eljátszik, amit lát az óvodában. Általában mi vagyunk a gyerekek, ő a tanár
(ott így hívják az ilyen kicsikkel foglalkozókat is), de szokott szülő is lenni. Ha nincs felnőtt partner a játékhoz, akkor a babái a
gyerekek. De szokott babázni is, ilyenkor ő az anyuka, de szeret kisbabásat is játszani, ahol ő a baba. Szeret festeni, gyurmázni,
és vannak már aranyos neki való társasjátékai is, amikkel egy-egy partit szívesen játszik, de kettőt már nem. Otthagy minket, és
megy a maga elképzeléseit megvalósítani. Nagyon szeret táncolni, énekelni, zenét hallgatni (ezek angol és magyar gyerekdalok).
Kata, épp most szedtem le a friss fotóidat, nagyon jól néz ki a félbarna kenyér. Az íze is megfelelő lett?
Örömmel olvasom, hogy már csak a bokádon van lila folt. Szerencsésen megúsztad ezt a nagy fékezést.
Tegnap elkezdődött a kezelés. Drukkolok, hogy nagyon hatásos legyen!
Én is nagyon várom már a szombatot. Szokásunkhoz híven elkezdtük a visszaszámlálást. Ma már azt fogjuk mondani, hogy
csak négyet kell aludni és már ott is leszek.
A biciklizés úgy áll most nálam, hogy amikor hazajövök a gyaloglásból, kihasználva, hogy jól be vagyok melegedve,
átöltözöm, és máris ülök rá a bicajra, és tekerek négy kilométert. A végére folyik az arcomon az izzadság. Amikor végzek,
nyújtok egy kicsit. Legközelebb a délután folyamán ülök rá, és újabb négy kilométert megyek. Kicsit bemelegítek előtte.
Egyelőre nem tekerek háromszor, mert sok volt a fenekemnek. Szoknom kell a bicikli ülését.

Egy héten ötször ülök rá kb.
Tegnap itt is nagyon szép idő volt. Egy vékony nadrágban, vékony felsőben és ujjatlan mellényben mentem utamra, és így
is melegem volt.
Szegény Samu! Mi okozhatta nála ezt a hosszan tartó csuklást?
Ildikó! 28.-a még messze van, addig biztosan meggyógyulsz, és el tudsz majd menni a színházba. Szívből kívánom, hogy így legyen!
Mindkét alkotásod nagyon tetszik! A felső kép azt juttatta eszembe, hogy "pár ecsetvonással, tollvonással" is milyen klassz
tájképet lehet alkotni. Persze a művészet lényege abban rejlik, hogy nagyon is tudni kell, hogy hová tegyük azt a pár
ecsetvonást... te jól tudod. Nekem hiába adnának papírt, festéket, eszközöket.
A felső képen látható szerszámmal szoktad húzni azokat a vékony vonalkákat?
Kata fotói:Félbarna kenyérke, és késő délutáni szép felhők: