Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Sziasztok Kislányok!
Itt jártam, olvastam, írtam, és képeket tettem fel, de a Postimages épp megbolondult, és egy kép se látszódik abból,
amit feltöltöttem általa. Piszkozatba elmentettem a hsz.-mat, később újra ránézek, hátha megjavult a képfeltöltő.
Ha megjavult, kieresztem a hsz.-t, ha nem, akkor keresek másik feltöltő oldalt, és újra kezdem az egészet.
Itt jártam, olvastam, írtam, és képeket tettem fel, de a Postimages épp megbolondult, és egy kép se látszódik abból,
amit feltöltöttem általa. Piszkozatba elmentettem a hsz.-mat, később újra ránézek, hátha megjavult a képfeltöltő.
Ha megjavult, kieresztem a hsz.-t, ha nem, akkor keresek másik feltöltő oldalt, és újra kezdem az egészet.
Sziasztok Kislányok!
Kata, Lilyke elég sokáig ragaszkodott a babakocsihoz, nem szeretett gyalogolni. Amikor eljött az idő, hogy végérvényesen
kijöjjön a babakocsiból, állandóan cipeltette volna magát. Sokat kellett hadakozni vele, de most már szépen jön velünk.
Miért keltek fel olyan gyakran éjjel?
Nagyon sajnálom, hogy a gyógyszer csak részlegesen oldja meg a problémádat. Hátha tudnak másikat adni, mielőtt tovább
küldenének.
Ildikó, de jó, hogy te is jobban vagy már!
Milyen dolog vár még rád a kertben?
Nagyon-nagyon tetszik a fenyőerdő! Olyan jól eltaláltad a színeit, jólesik nézegetni.
Te készítetted a fotót Muraszerdahelyen?
Csak gyorsan pár fotó! Megyek sorba, nem válogatok.
Ildikó kérdezte, hogy mi lesz a lakóparkokba ültetett körtefák termésének a sorsa. Lehullottak, és egyelőre még ott vannak.
Megkóstoltam egyet, nem volt finom, pedig pofás kis körték voltak.

Tegnap reggeli harmatos levelek makromódban fotózva:

Biztosan itthon is lehet kapni (6500 ft átszámolva) ezt a tök felesleges dolgot. A kislányok két Barbie babájukkal együtt
áztathatják a lábaikat. Nooormáááliiis?

Már megint mesterségesen színezett növények:

Az előtérben álló XVIII. Henriket formázó teáskannát megvettem. 2100 ft volt átszámítva. Vettem hozzá két képet is,
azokat majd később mutatom meg, mert még nem fotóztam le őket. Mindegyiket adományboltból szereztem.

Ezt a teáskanna alakú porcelán madárodút biztosan megvettem volna, ha lenne kertem. Ezt is egy adományboltban fotóztam.

Egy két helyen újra virágzik a nyári orgona:

Ez a kanapé is egy adományboltban látható. Ha itt élnék, biztosan megvenném. Nagggyon tetszik. (120 ezer ft)

Esőcseppekben megfordult ablakok, háztetők, égboltok... (makrómódban fotózva). A második képen az eredeti házak láthatók.

Esőcseppes napnyugta:

Kata, Lilyke elég sokáig ragaszkodott a babakocsihoz, nem szeretett gyalogolni. Amikor eljött az idő, hogy végérvényesen
kijöjjön a babakocsiból, állandóan cipeltette volna magát. Sokat kellett hadakozni vele, de most már szépen jön velünk.
Miért keltek fel olyan gyakran éjjel?
Nagyon sajnálom, hogy a gyógyszer csak részlegesen oldja meg a problémádat. Hátha tudnak másikat adni, mielőtt tovább
küldenének.
Ildikó, de jó, hogy te is jobban vagy már!
Milyen dolog vár még rád a kertben?
Nagyon-nagyon tetszik a fenyőerdő! Olyan jól eltaláltad a színeit, jólesik nézegetni.
Te készítetted a fotót Muraszerdahelyen?
Csak gyorsan pár fotó! Megyek sorba, nem válogatok.
Ildikó kérdezte, hogy mi lesz a lakóparkokba ültetett körtefák termésének a sorsa. Lehullottak, és egyelőre még ott vannak.
Megkóstoltam egyet, nem volt finom, pedig pofás kis körték voltak.

Tegnap reggeli harmatos levelek makromódban fotózva:

Biztosan itthon is lehet kapni (6500 ft átszámolva) ezt a tök felesleges dolgot. A kislányok két Barbie babájukkal együtt
áztathatják a lábaikat. Nooormáááliiis?

Már megint mesterségesen színezett növények:

Az előtérben álló XVIII. Henriket formázó teáskannát megvettem. 2100 ft volt átszámítva. Vettem hozzá két képet is,
azokat majd később mutatom meg, mert még nem fotóztam le őket. Mindegyiket adományboltból szereztem.

Ezt a teáskanna alakú porcelán madárodút biztosan megvettem volna, ha lenne kertem. Ezt is egy adományboltban fotóztam.

Egy két helyen újra virágzik a nyári orgona:

Ez a kanapé is egy adományboltban látható. Ha itt élnék, biztosan megvenném. Nagggyon tetszik. (120 ezer ft)

Esőcseppekben megfordult ablakok, háztetők, égboltok... (makrómódban fotózva). A második képen az eredeti házak láthatók.

Esőcseppes napnyugta:

Sziasztok Lányok!Még mindig nem vagyok.csak megírom,hogy a parom egy fel telket arul .Az ingatlanosok/akik segítenek eladni/nagyok simlisek.Nagyon -nagyon-nagyon!Hülyének néznek minket.Iszonyu feszultseg, allandoan resen kell lenni.
Kata!Sajnos kiserletezni kell a gyogyszerekkel.Talan lesz egy masik!!!
Ildiko!Nagyon szep a kep, amit festettel!!!
Rita!Hamarosan jovok!!
Lilyke

Ildiko!Nagyon szep a kep, amit festettel!!!
Rita!Hamarosan jovok!!
Lilyke

Sziasztok Lányok és Elthan! Megint a youtubon ragadtam. Így most csak beköszönök, megyek lassan tizórait csinálni, mert csak egy turmixot ittunk reggelire, s még én is éhes vagyok!
Megnéztem mindent, nagyon tetszenek az esőcseppes képek! Futnom kell, majd jövök!

Megnéztem mindent, nagyon tetszenek az esőcseppes képek! Futnom kell, majd jövök!

A BARÁTNŐMMEL FURULYÁZNI TANULUNK AZ INTERNETEN KERESZTÜL .SKYPON.ISTENI!!!!
És végül,sohasem késő!!!
Sziasztok Kislányok!
Holnap kora délelőtt repülök haza. Legközelebb már otthonról jelentkezem.
Kellemes hétvégét mindannyiunknak!
Holnap kora délelőtt repülök haza. Legközelebb már otthonról jelentkezem.
Kellemes hétvégét mindannyiunknak!
Biztonságos utat Rita, és üdv újra itthon!

Holnap már leszek, Kislányok!
Hurrá!
Sziasztok Lányok és Elthan! Remélem mindenki jól van!
Mindenkinek szép napot mára, itt esik!
Sziasztok Lányok és Elthan! Remélem mindenki jól van!

Mindenkinek szép napot mára, itt esik!
Sziasztok!
Paggy, szemétláda emberek nagyon szeretnek bepróbálkozni időseknél (az ingatlanosra gondolok most, lehet, hogy
ő is ilyen). Tényleg nagyon legyetek résen!
Látszik, hogy szeretsz táncolni. Én soha nem voltam a parketta ördöge. Bár fiatalon a diszkót szerettem, de oda nem
kellett különösebb tánctudás.
Kata, most jövök a fb-ról. Leszedtem az új fotóidat, meg a régiekből is párat. A régiek annyira sokan vannak, hogy
sok időbe telne mindet feltölteni.
Kata új fotói:
A legfelső kenyérben van teljes kiőrlésű liszt is, igaz?
Eddig nem jutott eszembe a sütőtököt sütőzacskóban sütni. Lehet, hogy kipróbálom. Neked mi a tapasztalatod? Gyorsabban
sült, finomabb lett?
Gyönyörű színei vannak a naplementédnek!

Paggy, szemétláda emberek nagyon szeretnek bepróbálkozni időseknél (az ingatlanosra gondolok most, lehet, hogy
ő is ilyen). Tényleg nagyon legyetek résen!
Látszik, hogy szeretsz táncolni. Én soha nem voltam a parketta ördöge. Bár fiatalon a diszkót szerettem, de oda nem
kellett különösebb tánctudás.

Kata, most jövök a fb-ról. Leszedtem az új fotóidat, meg a régiekből is párat. A régiek annyira sokan vannak, hogy
sok időbe telne mindet feltölteni.
Kata új fotói:
A legfelső kenyérben van teljes kiőrlésű liszt is, igaz?
Eddig nem jutott eszembe a sütőtököt sütőzacskóban sütni. Lehet, hogy kipróbálom. Neked mi a tapasztalatod? Gyorsabban
sült, finomabb lett?
Gyönyörű színei vannak a naplementédnek!

Kata régebbi fotói:
Gyönyörű felhők és esti fotók. A sütiket falnám, főleg a bejglit. Aranyosak vagytok a sapkás képeken.
Nagyon tetszik az utolsó leveles kép.

Gyönyörű felhők és esti fotók. A sütiket falnám, főleg a bejglit. Aranyosak vagytok a sapkás képeken.
Nagyon tetszik az utolsó leveles kép.

Lilyke:
Ködös reggel:

A kelták hite szerint október 31-én visszatérnek a halottak szellemei, és megpróbálnak az élőkbe beköltözni. Hogy ezt
megakadályozzák, az emberek különféle módokon próbálják összezavarni, félrevezetni őket.
(Tudom, hogy Katának rossz véleménye van a halloweenről, de Nagy-Britanniában a gyerekektől a felnőttekig mindenki
jól szórakozik ilyenkor, nem beszélve az üzletekről, akiknek ez az ünnep is sok pénzt hoz.)
Szeretik ijesztő dolgokkal kidekorálni a házuk elejét, a bejárati ajtókat, ablakokat. A gyerekek bekopognak az ismerősökhöz,
akiktől cukorkákat kapnak. Ilyenkor mondják, hogy "trick or treat", amit "csokit vagy csalunk"-nak szoktak fordítani. Ugyanis
annál a háznál, ahol nem kapnak édességet, különféle csínyeket követnek el.
Az üzletek is részt vesznek ebben a játékban. A bejárati ajtókon ott a riasztó szalag, a kirakatban meg a halálfejek, óriás
pókok, boszorkányok, csontvázak...

Azokban az üzletekben, amelyeknek a kirakatában ez a plakát volt látható, édességre számíthattak október 31-én a
gyerekek, de csak akkor, ha be voltak öltözve a halloweenre jellemző maskarába.

Spoiler: mutasd
Ködös reggel:

A kelták hite szerint október 31-én visszatérnek a halottak szellemei, és megpróbálnak az élőkbe beköltözni. Hogy ezt
megakadályozzák, az emberek különféle módokon próbálják összezavarni, félrevezetni őket.
(Tudom, hogy Katának rossz véleménye van a halloweenről, de Nagy-Britanniában a gyerekektől a felnőttekig mindenki
jól szórakozik ilyenkor, nem beszélve az üzletekről, akiknek ez az ünnep is sok pénzt hoz.)
Szeretik ijesztő dolgokkal kidekorálni a házuk elejét, a bejárati ajtókat, ablakokat. A gyerekek bekopognak az ismerősökhöz,
akiktől cukorkákat kapnak. Ilyenkor mondják, hogy "trick or treat", amit "csokit vagy csalunk"-nak szoktak fordítani. Ugyanis
annál a háznál, ahol nem kapnak édességet, különféle csínyeket követnek el.
Az üzletek is részt vesznek ebben a játékban. A bejárati ajtókon ott a riasztó szalag, a kirakatban meg a halálfejek, óriás
pókok, boszorkányok, csontvázak...

Azokban az üzletekben, amelyeknek a kirakatában ez a plakát volt látható, édességre számíthattak október 31-én a
gyerekek, de csak akkor, ha be voltak öltözve a halloweenre jellemző maskarába.

Jo reggelt!Ma mar jovok.Hu, de klassz kepek Mindenkitol!!!!

Sziasztok!
Szokásomhoz híven hozok pár "őrült" karácsonyfadíszt is Angliából. Biztosan nálunk is vannak hasonlók, csak itthon
nem nézegetem őket annyira.
Ahogy elmúlt október 31-e, abban a pillanatban eltűntek a szellemek , koponyák, csontvázak, pókhálók, és megjelentek
a karácsonyi dekorációk, és a karácsonnyal kapcsolatos termékek, áruk.
Bokszoló télapó nagyfejű kutyával:

Kék színű, csillámos dínókoponya....Noormááliis????

Macskás nő (nem látszik, de a hátán is volt egy cica:

Télapó kazettás magnóval...

Télapónak és karácsonyfának öltöztetett kutya:

Karácsonyi bőrönd és tükörtojásos szendvics... Noormááliis?

Szőrmók karácsonyfadíszek - egérkék, malacok, dínók, diótörők:

És amik biztosan nem hiányozhatnak egy karácsonyfáról: gin és sör

Anglia jelképei kacsintós télapóval:

Szokásomhoz híven hozok pár "őrült" karácsonyfadíszt is Angliából. Biztosan nálunk is vannak hasonlók, csak itthon
nem nézegetem őket annyira.
Ahogy elmúlt október 31-e, abban a pillanatban eltűntek a szellemek , koponyák, csontvázak, pókhálók, és megjelentek
a karácsonyi dekorációk, és a karácsonnyal kapcsolatos termékek, áruk.
Bokszoló télapó nagyfejű kutyával:

Kék színű, csillámos dínókoponya....Noormááliis????

Macskás nő (nem látszik, de a hátán is volt egy cica:

Télapó kazettás magnóval...

Télapónak és karácsonyfának öltöztetett kutya:

Karácsonyi bőrönd és tükörtojásos szendvics... Noormááliis?

Szőrmók karácsonyfadíszek - egérkék, malacok, dínók, diótörők:

És amik biztosan nem hiányozhatnak egy karácsonyfáról: gin és sör

Anglia jelképei kacsintós télapóval:

A lányom vett egy nagyon szép sálat az egyik adományboltban. Érdekessége, hogy kétoldalas, és mindkét oldalán egy-egy részlet
látható Van Gogh két festményéből, az Éjjeli kávézóból, és a Csillagos éjből.

Tegnap itthon (Miskolc) találtam egy hozzávaló esernyőt is: Csillagos éjszaka a Rhone fölött. Ebben a kirakatban már fotóztam egy
szép mintás esernyőt korábban:

Úgy volt, hogy a fiam hoz haza a repülőtérről, de menet közben megváltoztak a dolgok, 15-e helyett, már 12-én vasárnap
repülnie kellett Németországba. Szóval a menyem felhozta őt Bp.-re, adtunk egymásnak egy-egy puszit, váltottunk pár szót,
aztán ő ment becsekkolni, én meg a menyemmel indultam Miskolcra. Jobban nem is lehetett volna megkoreografálni.
Pár fotó az autóból. Még a felhők is őszi színben pompáztak:

látható Van Gogh két festményéből, az Éjjeli kávézóból, és a Csillagos éjből.

Tegnap itthon (Miskolc) találtam egy hozzávaló esernyőt is: Csillagos éjszaka a Rhone fölött. Ebben a kirakatban már fotóztam egy
szép mintás esernyőt korábban:

Úgy volt, hogy a fiam hoz haza a repülőtérről, de menet közben megváltoztak a dolgok, 15-e helyett, már 12-én vasárnap
repülnie kellett Németországba. Szóval a menyem felhozta őt Bp.-re, adtunk egymásnak egy-egy puszit, váltottunk pár szót,
aztán ő ment becsekkolni, én meg a menyemmel indultam Miskolcra. Jobban nem is lehetett volna megkoreografálni.

Pár fotó az autóból. Még a felhők is őszi színben pompáztak:

Sziasztok!Pofátlanul megteszem,mielőtt reagálnék az igen klassz képekre és a leírtakra,hogy újra beteszem a legutóbbi táncos videót.De miért?Mert válaszolni szeretnék Ritának .Mire jó a tánc????
Hát nézzétek meg,újra ÉLŐNEK ÉREZHETI MAGÁT AZ EMBER!Mert milyen korúak az ott látható hölgyek és urak?
Talán túl a 50-en-60on,igen kb. És még csak a nők túl a 60-on az unokák miatt ,meg egyéb miatt aktívabbak,de a férfiak jó nagy része leereszt és elmegy az életkedve.csökken a libidó,csökken az életkedv.És mit látunk itt ?Egy vidám,jókedvű társaságot,feledve minden nehézséget/életkor,pocak..../Nagyon klassz!!!Szerintetek nem?
Persze ugyanilyen jó bármilyen mozgás,csak talán az nem ennyire vidám és kevésbé közösségi.
Hát nézzétek meg,újra ÉLŐNEK ÉREZHETI MAGÁT AZ EMBER!Mert milyen korúak az ott látható hölgyek és urak?
Talán túl a 50-en-60on,igen kb. És még csak a nők túl a 60-on az unokák miatt ,meg egyéb miatt aktívabbak,de a férfiak jó nagy része leereszt és elmegy az életkedve.csökken a libidó,csökken az életkedv.És mit látunk itt ?Egy vidám,jókedvű társaságot,feledve minden nehézséget/életkor,pocak..../Nagyon klassz!!!Szerintetek nem?
Persze ugyanilyen jó bármilyen mozgás,csak talán az nem ennyire vidám és kevésbé közösségi.
Most pedig reagálok az olvasottakra és nézettekre.
Nov.6.Rita:
Kassai repülőtér.Kassán van repülőtér.Bár már egyszer mutattad fotón,mégis furcsa nekem,hogy egy úgymond "kis város-ban" repülőtér van-Nálunk Debrecenben is.Láttátok már?Én még nem.Biztosan családiasabb, írtad Rita ,mint az óriási forgalmú angliai.El tud tartani egy repülőteret Kassa?Ha igen,de jó!Tudjátok,hogy mennyi cirkusz volt a ferihegyivel.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Kassai_re ... 91t%C3%A9r
Ez érdekes:
Utasforgalmi adatok
Az utasforgalom 2009-ben mintegy 40%-kal csökkent a SkyEurope Airlines kiesése miatt.
A legnagyobb légi jármű, amely képes leszállni a repülőtéren a Boeing 767-es, illetve az Airbus A310-es. A repülőtér kapacitása jelenleg maximum 700 000 utas évente és maximum 1000 fő / óra.
Nov.6.Rita:
Kassai repülőtér.Kassán van repülőtér.Bár már egyszer mutattad fotón,mégis furcsa nekem,hogy egy úgymond "kis város-ban" repülőtér van-Nálunk Debrecenben is.Láttátok már?Én még nem.Biztosan családiasabb, írtad Rita ,mint az óriási forgalmú angliai.El tud tartani egy repülőteret Kassa?Ha igen,de jó!Tudjátok,hogy mennyi cirkusz volt a ferihegyivel.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Kassai_re ... 91t%C3%A9r
Ez érdekes:
Utasforgalmi adatok
Az utasforgalom 2009-ben mintegy 40%-kal csökkent a SkyEurope Airlines kiesése miatt.

Kata:
Samu cipője.Talán igaza van Ildikónak,érdemes,ha megteszi,otthon kipróbálni.Bár a gyerkőcöknek sok faxnija van!!!
Ildikó:
Mint írtam már nagyon szép az erdei festményed
. Nemrég voltam amatőr festők kiállításán ,ahol sok érdekes és néhány igen szép képet láttam.Megkérdeztem az éppen ott tartózkodó idősebb hölgyet,akinek a festménye nagyon tetszett,hogy el is adja a képeit?.Azt válaszolta,hogy persze,de 100 000Ft alatt még a legkisebb kép sem vihető.
Samu cipője.Talán igaza van Ildikónak,érdemes,ha megteszi,otthon kipróbálni.Bár a gyerkőcöknek sok faxnija van!!!

Ildikó:
Mint írtam már nagyon szép az erdei festményed

Rita:
Lilyke fotóit köszönöm.Milyen nagyot nőtt!!!!A haja ugyanolyan szép loknis mint régen.Az is jó,hogy leírtad,hol tart a fejlődésben.Nagyon gondoskodó a babáival.Szokás Angliában a gyerekeknek egymáshoz átvándorolni?Közös délutáni játék hol ennél a családnál,hol annál?Mert az egyke gyerekeknek akkor csak a felnőtt társaság marad,Igaz is,nem nagyon láttam Lilyke barátait.Persze más gyerekét nem szabad fotózni.
Látom vettél újabb teáskannát.Azt azért nem hiszem,hogy könnyű lesz takarítani. Mintha én olyan tipp topp lennék!!!!
Nagy hülyeség az a lábáztató,jó kis lábgomba tanya lehet,ha nem mossák ki rendesen.A karácsonyi díszek nagyon modernek!!!Kicsit irigylem tőled a kutakodást az adományboltban!!!

HÚÚÚ,de szépek az esőcseppes fotók!!!
Lilyke fotóit köszönöm.Milyen nagyot nőtt!!!!A haja ugyanolyan szép loknis mint régen.Az is jó,hogy leírtad,hol tart a fejlődésben.Nagyon gondoskodó a babáival.Szokás Angliában a gyerekeknek egymáshoz átvándorolni?Közös délutáni játék hol ennél a családnál,hol annál?Mert az egyke gyerekeknek akkor csak a felnőtt társaság marad,Igaz is,nem nagyon láttam Lilyke barátait.Persze más gyerekét nem szabad fotózni.
Látom vettél újabb teáskannát.Azt azért nem hiszem,hogy könnyű lesz takarítani. Mintha én olyan tipp topp lennék!!!!

Spoiler: mutasd
Nagy hülyeség az a lábáztató,jó kis lábgomba tanya lehet,ha nem mossák ki rendesen.A karácsonyi díszek nagyon modernek!!!Kicsit irigylem tőled a kutakodást az adományboltban!!!

HÚÚÚ,de szépek az esőcseppes fotók!!!