Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. szeptember 13. 19:25

Sziasztok! Rita nagyon szépen köszönöm, hogy kiraktad a többi képet, a vacsorát meg imrovizáltam... :)) de alig maradt holnapra egy fél adag. Úgyhogy gondolkodhatom mi legyen az ebéd!
A Ti képeitek is csodásak, és nagyon elcsodálkoztam, hogy milyen jól mutat a kicsi és nagy kép egymás körül még ha ugyanaz is.! Gabóci neked ez nagyon megy :)) ..Ma nem csináltam képeket viszont 3-szor megcsíptek a libák..szerencsére böszárú melegítő nadrágban voltam így nem tudtak rendesen belém csípni e ma rossz kedvük volt, nem győztem őket rendreutasítani...mondtam nekik hogy levest csinálok belőlük ha nem nyugszanak...de megértették :)) =)) ..odébb mentek egy kis időre, de csak hogy becsapjanak. \:D/ csakhogy én sem ma léptem le a falvédőről :))
A pitypangok is hihetetlenül aranyosak sőt a képen még aranyosabbak mint a valóságban :D jó fotóalanyok!
Annyira örültem tegnap, mikor hazafelé jöttünk a korházból, és még megvoltak azok a szép kis virágok az a tizemeletes közösség valami fantasztikus.Kár, hogy nem ott lakom. :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 15. 6:15

Kata! Jót nevettem a libás sztoridon! Elmennének házőrzőnek!

Viszont a fb-os linket, amit emilben küldtél, nem tudom megnézni. Ha ráklikkelek,
azt írja ki, hogy "Sajnos ez a tartalom nem elérhető". Lehet, hogy azért, mert nincs
fb-om?

Szép napot kívánok!

Ezt a képet még júliusban készítettem:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 15. 6:22

Kati újabb képei:

Még két Pusan, az egyik egy aranyos csecsebecsés-gyöngyös bolt, a másik egy
még aranyosabb lámpaüzlet:

Kép
Kép

Ezek pedig Japánban, Fukuokában, egy aluljáróban készültek. Azt mondta, hogy
olyan tisztaság volt, hogy enni lehetett volna a földről, de ez látszik is:

Kép
Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. szeptember 15. 15:40

Kata58 írta:Köszönöm az új képeket...jó volt kicsit Koreában járni....meglepően tiszták a vásárterek...sehol nem látni eldobott cigarettacsikket stb.
Lányod is nagyon guszta ebédkollekciót küldött, étvágygerjesztő....még úgy is, hogy nem régen ebédeltünk... :D :))
Fél szemetesnyi papírzsepit használtam el az utolsó 3 résznél...a Zabolátlan szeretőknél...nem is értem a címet, mert semmi olyan nem volt benne..szóval most rettenetesen le vagyok fáradva a sok sírástól...phűű :( Mégis gyönyörű volt a vége, kár lett volna kihagyni...csak az a vicc, hogy éreztem, csak egyben szabad megnézni...igazam volt! :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata!Ugy latszik,erosebb a lelkivilagom a Tiednel,nekem nem volt szuksegem zsebkendokre a Zabolatlan szeretok-nel.Termeszetesen ez nem jelenti azt,hogy idonkent ne konnyeztem volna nemelyik jelenetnel.Egyebkent az angol cim(Uncontrollably fond)sokkal jobban illik aa sorozathoz,mint a magyar forditasa.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. szeptember 15. 18:05

sziasztok! Sajnálom Rita, hogy nem sikerült megnézned..talán ha más FB.nek elküldnénk, aki be van regizve...
Japán a maga szépségével megint tarolt!Most teszem fel a mai képeket a f.re onnan letöltöm és úgy neked küldöm...
A lámpákból én is el tudnék egy kettőt képzelni ide is. ma főznöm kellett volna, de elfutott az idő, pedig nem is filmeztem...Apunál csak nagyon rövid időt töltöttünk, de megint volt aki kötekedett velem...majd a képen meglátod :)) ..Holnap birkapörköltet csinálok!
Ma mindent elintéztem, úgyhogy nem kell sehova mennem. Kellemes estét. \:D/ :ymhug: .

boszorkány...sajnos nagyon beleélem magam a filmekbe /nem kellene/ de ez van...mert akkor meg minek nézem :D de már jól vagyok! ;;) :-h
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 15. 18:16

Kata58 írta:sziasztok! Sajnálom Rita, hogy nem sikerült megnézned..talán ha más FB.nek elküldnénk, aki be van regizve...
Japán a maga szépségével megint tarolt!Most teszem fel a mai képeket a f.re onnan letöltöm és úgy neked küldöm...
A lámpákból én is el tudnék egy kettőt képzelni ide is. ma főznöm kellett volna, de elfutott az idő, pedig nem is filmeztem...Apunál csak nagyon rövid időt töltöttünk, de megint volt aki kötekedett velem...majd a képen meglátod :)) ..Holnap birkapörköltet csinálok!
Ma mindent elintéztem, úgyhogy nem kell sehova mennem. Kellemes estét. \:D/ :ymhug: .

boszorkány...sajnos nagyon beleélem magam a filmekbe /nem kellene/ de ez van...mert akkor meg minek nézem :D de már jól vagyok! ;;) :-h

Kata! Jó kis kalandjaid vannak az apukád állataival! Jókat nevetek rajtatok! Csak nem az
egyik bárány kötekedett, hogy birkapörkölt lesz az ebéd holnap?

Szombaton, vagy vasárnap teszek ki egy koreai filmet, azon is lehet sírni, az örömtől is!
Jó film nagyon! Tetszeni fog! Még egy kicsit titkolózom!

Újabb két csalánlevél bogár. Kb. két hete fotóztam:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 15. 18:25

Kata mai fotói fűvel, fával, bokorrar, és "házörzővel":

Kata, a legutolsó képen azokról a csupasz ágacskákról lelegelte valami a levelet?

Kép Kép Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. szeptember 15. 18:56

A kos legelte le...ő lett levágva...még a gyümölcsfákat is megrágta...komolyan az őzek nem tudnak ennyi kárt csinálni... $-) hajaj valaki nagyon nagy bajban van rengeteg tűzoltóautó jött a párhuzamos utcába érezni egy kicsit a füstszagot, erre hozza a szellő, Remélem személyi sérülés nem lesz. Nem megyek oda, mostanában rájár a környékiekre a rúd egy fiatal kislányt 16 ütöttek el a zebra közepén élet halál között van. Én soha nem hiszem el az autósoknak hogy majd megáll! Pontosan azért, mert van jogosítványom és tudom, hogy mennyi mindent nem tartanak be! :-w A másik lány viszonylag megúszta, a kutya viszont olyan sokkot kapott hogy elrohant. Nem tudom azóta meglett e ő volt a súlyosan sérült kislány társa. együtt mentek át a zebrán 2o métert repült szegény!
Nem tudom a részleteket, de ez mindenképpen borzasztó miden érintettnek!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 17. 15:50

Kata! Szörnyű, ami a lányokkal történt, nem is beszélek róla többet, inkább kiteszem
a tegnapi és a mai fotóidat.

Kata tegnapi fotói:

Birkapörkölt:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 17. 16:07

Nálunk nem voltak ilyen gyönyörű haragos felhők, hanem egyöntetűen be volt borulva
és kész. Csendes eső esett, de nem sokáig, inkább csak csepergett néha. Egy perce
kisütött a nap, de csak egy pillanatra.

Kata mai fotói:

Kép Kép
Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 17. 16:33

Csak két esőcseppes képecske:

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. szeptember 17. 17:30

az ikerfelhők is eltűntek...fekete lett szinte minden és már esik is...Egyébként egyből a BAW, ugrott be...xddd :-h :flower1:
szépek a hatalmas cseppek...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 18. 9:56

Kata tegnapi felhőképei:

Kép Kép
Kép Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 18. 10:06

Kata, azok a felhők nagyon jó fotóalanyok voltak! A felső sorban a jobb oldali képen
a nagy felhőtömb közepén van egy kis lyuk. Tetszik!

Nálunk most fehér felhők vannak az égen, de azok sem határozott szélűek, hanem
elmosódottak, szét vannak folyva, szóval nem lehet jó fotót készíteni róluk. Viszont
süt a nap. Nincs túl nagy ereje, de a hangulatomra jó hatással van. Közepes szél fúj.

Tegnap délután néha mintha kisütött volna a napocska, de nem tudott érvényesülni
a felhős, és ködös időben. Ez sem egy naplementekor készült fotó, bár úgy tűnik.
Délután fél hat felé csináltam:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 18. 10:46

A lányom tegnapi fotói:

Az ASDA nevű szupermarketekben külön részleg van a gyerekek számára, és azon belül is
az iskolába vihető tízóraik és ebédek számára. Mikor kint voltam a lányommal sokszor
ácsorogtunk a polcok előtt, és nehezen akartuk elhinni, hogy ez a valóság, és ez hozzánk
is be fog gyűrűzni előbb-utóbb:

Tízóraira szánt gyümölcszselé, ami persze tele van cukorral. Amint látszik, a szülők veszik,
mint a cukrot:

Kép

Gyerektortácskák (a valóságban kisebbek, mint amilyennek itt látszanak):

Kép

A fagyasztott, kimcsivel töltött gombócot kipróbálta a lányom is. Azt mondta fincsi volt:

KépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 18. 10:50

Kati képei Jejuról:

Koreai stewardeszek szivárványt fotóznak:

Kép
Kép

És egy kis aranyos babácska:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. szeptember 18. 11:12

Ezeket a képeket ma a boltba menet készítettem.

Kép

Sokféle mutatós díszcsalán.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. szeptember 18. 19:08

Szia Rita, ebben a pillanatban csináltam a képeket, még jó hogy kinéztem, nem sokára elküldöm...nekem tudod dupla munka..
Nagyon szépek a fotók és az a Jejuról fent a felhő alatt a szivárvánnyal elolvadtam. Mostanában igencsak tréfát űz velünk az időjárás, kellemesen hűvös van, de néha meglendül a szél..látni is lehet majd a fotókon. végigolvastam a topikokat, de most nem irtam sehova, viszont nagyon örültem, hogy egyre növekszik az oldalak száma is a filmeknél!!!! :D . Na megyek a facéra feltenni a képeket..és majd megy levél.. :ymhug: addig is kellemes estét... :-h :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. szeptember 18. 19:31

Szia Rita, megcsináltam, de be is sötétedett, de milyen lett..2 képet még küldök gyorsan
:-h
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. szeptember 18. 19:36

Ma születésnapot tartottunk.

Kép

Nagyon fincsi volt a torta.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 18. 19:58

Kata mai csodás, színes felhőképei:

Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. szeptember 18. 20:06

Köszönöm Rita! Ugye mire néz ki néha az ember.... :D
Kedves Gabóci, Andriskának Boldog születésnapot, és gyors gyógyulást a kezével.! :o) :ymhug: :movingflower: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 18. 20:12

Ma nagyon jók voltunk felhőkben. Gabi is jókat tudott készíteni, és mindjárt kiteszem a
magam fél hetes bárányait is. De azt senki nem vitathatja, hogy ma Katáé a főnyeremény!
Színpompásak azok a felhők!

Nem szeretem a díszcsalánt, és a bordó levelű díszfákat és díszcserjéket sem kedvelem.
De ahogy Gabi kitette, úgy olyan nagyszerűen mutatnak! Jó, ez a kockázás! A kevésbé
tetszetős növényeket is szebbnek mutatja.

Gabi! Meghatódtam Andriska szülinapi fotóján. Olyan kis komoly Andriska. Ha nem lenne
eltörve a kulcscsontja, biztosan mosolyogna a drága. És gondolom, nem balkezes, de most
csak azzal tudja megvágni a tortáját. Panka meg már szép nagylány! Cuki a fotó! Ne félj,
ha süteményről van szó nem vagyok finnyás. Látszik a tortán, hogy fincsi volt.

Sok boldog szülinapot, és gyors felépülést kívánok Andriskának!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 18. 20:17

Az én fél hétkor lekapott báránykáim:

A szokásos lesi helyemről:

Kép

És a vízóraakna tetejéről:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. szeptember 18. 20:31

Nagyon szépek a báránykáid..látni mennek aludni..a fénycsík is nagyon szép! Ma kitettek mindenhol a felhők magukért! :)) i-) :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Vissza: “Társalgó”