Sziasztok Lányok!
Redecskének kell a búvóhely, a hajóroncsban is sokszor megpihen.

Az nem fotel, de tényleg hasonlít rá. /Majd megkérdezem a fiamat, hogy van-e valami neve./
Óóó, nekem sem jutott volna eszembe halat tartani, bár a fiam távollétében én szoktam etetni a nagy akváriumának a halacskáit. Akkor gyönyörködöm is bennünk. Neki többféle fajta is van, de a sziámi harcoshal szereti uralni a terepet, még a nőstényét sem mindig tűri.
Gabóci, nagyon érdekes volt az a fotó az ívásról. Még ilyet nem is láttam.
A szerencse bambusz akváriumban történő tartása is a fiam ötlete, bár azt nem fotóztam le, így nem láthattátok, hogy a levelei kint vannak a vízből. /Szépen fejlődik, ezért gondolom, hogy jól érzi magát./
Most rendbe kéne tennem Redecske akváriumát, mert a többi növény is nagyon megnőtt már.
Egyébként a lelkem mélyén szeretnék újból egy kutyust.

Brumikánk elvesztését nehezen dolgoztam fel.

De ezt Ti is átéltétek már.
Ha talán többet lehetnék itthon, akkor be is vállalnék egyet, de a mostani életvitelem nem lenne szerencsés egy kis négylábú számára, ezért várok.
A hörik nem túl hosszú életűek, és azok is úgy hozzá tudnak nőni az ember szívéhez.
Beteszek nektek egy képet a Mecsekről, a TV-toronyról. Mag Norbert fotográfus délelőtt készítette. A városban egyébként nincs hó, amit nem is bánok.
Tegnap bőrig áztunk amíg az autótól eljutottunk a moziig. Jókat rötyögtem a filmen, a Twenty-n.

Megtaláltam egyébként az indán is fent van, magyar felirattal.
Szép hetet kívánok Nektek!