Rita! Nekem valahogy olyan másnak, szebbnek tünik a kinti karácsonyi diszités, mint az itthoni. Pedig a mai világban azért mi is kiteszünk magunkért. Szépek a lányocskád által küldött képek. De ez a szarvasos potyogtatós csokidrazsé! Hát..., mit is mondjak. Lehet a gyerekek nem úgy élik meg a látványt, mint mi, de totálisan osztom Kata véleményét.
Mi is sokat járunk, vagyis minden évben

Érdekesek ezek a rózsaszines felhők. Nálunk is nagyon sokszor lehet látni.
Gabi! Gondoltam Rád,hogy miylen jó dolgod van az utazással, de csak most olvasom hol is voltál. Nagyon jó élmény, mikor esika hó és az ember nyakig ül a meleg vizben. Lehet élvezkedni ezerrel.

Kata, olyan finomak ezek a képek!

Ez a citromos, mustáros pác meg bolygatta az izlelőbimbójaim. Igy még nem pácoltam.
Nemrég sütöttem krumplis , tejfölös kenyeret kovásszal, élesztővel, mert a kovászom igaz,hogy nem volt öreg, de nem volt a helyzet magaslatán. Olyan szuper kenyér sikeredett belőle, hogy maradunk ennél a verziónál.
Általában este nézem meg ezeket a képeket és jó éhes is leszek utána. Most nemrég befaltam egy nagy adag rakott palacsintát, igy tele vagyok, mint a délibusz, de még igy is kivánatosak.
Nálunk is esett valamelyik reggel hajnal négykor a hó. Nagyon szeretem én a havat, csak ne munka mellett essen. Otthon a meleg szobából kinézni és látni a fehér tájat, azt szeretem. Ez viszont reggelre szépen el is olvadt.