Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. január 24. 21:35

Kedves Kata és Mindnyájan!Belekontárkodtam ebbe a szép fórumrészbe."Elefánt a porcelán boltban",ilyen vagyok.Ha megengeditek,alkalmanként szeretnék résztvenni !Budapesten élek , 61 éves volt pedagógus vagyok,akit sok dolog érdekel.Mostanában leginkább az élet szépségei.1 unokám/Lilla / sok állatom,valamint évente megújuló, változó sikerrel nevelt frézia-cserépkertem van.A múlt alkalommal írtam,mennyire szeretem a fotóitokat.Jó érzés MÁS szemével látni a világot.Még a képek beillesztését nem tudom,megkértem Ritát segítsen.Egyenlőre ennyit magamról.Üdv:Paggy/Palló Györgyi/
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 25. 5:14

Paggy írta:Kedves Kata és Mindnyájan!Belekontárkodtam ebbe a szép fórumrészbe."Elefánt a porcelán boltban",ilyen vagyok.Ha megengeditek,alkalmanként szeretnék résztvenni !Budapesten élek , 61 éves volt pedagógus vagyok,akit sok dolog érdekel.Mostanában leginkább az élet szépségei.1 unokám/Lilla / sok állatom,valamint évente megújuló, változó sikerrel nevelt frézia-cserépkertem van.A múlt alkalommal írtam,mennyire szeretem a fotóitokat.Jó érzés MÁS szemével látni a világot.Még a képek beillesztését nem tudom,megkértem Ritát segítsen.Egyenlőre ennyit magamról.Üdv:Paggy/Palló Györgyi/

Kedves Paggy! Örülünk neked! Jó, hogy úgy gondoltad szívesen megosztod velünk a fotóidat!

Látod nincs semmilyen megkötés, szólhatnak bármiről a képek, csak saját készítésűek legyenek.
A saját tollainkkal ékeskedünk.
A virágok, és az állatok nagyon hálás téma. Szóval szívesen nézegetjük a fréziákat, és a cicákat,
kutyusokat is! De bármerre jársz, és látsz valami érdekeset, azt is örömmel fogadjuk!

Érezd jól magad közöttünk!

Valamelyik nap ide is berakom, amit eddig másoknak írtam a képberakással kapcsolatban. Biztosan
neked is sikerülni fog. Ha nem, akkor szívesen kiteszem én, amit elküldesz.

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. január 25. 15:11

Kemény tél van. Garfild is fázik!!!? :)) Egy égetnivaló rosszaság mindenhova bebújik ahova csak tud, legyen az mosógatógép, mosógép vagy kályha!

Kép

Kíváncsisága és lustasága határtalan. :-o

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 25. 15:22

Szia Gabóczi...ez a macsek hallod :)) :)) :)) .nem úgy néz ki mint aki tangózni akar =)) =)) =)) =)) .Leleményessége határtalan! Köszi a képeket! :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. január 25. 23:09

Kedves Gabóci!Nagyon karakteres cicád van!Látszik a szemén,hogy van saját elképzelése a világról és nem egy ölbesimuló "párnacica".A legaranyosabb,amikor egy csomó tüzifára hajtja a fejét.A mosógépben némi kék is látszik a szemében.Még nem ugrott be a kádba?Nekem régen sziámi cicám volt.Vele vigyázni kellett,mert ha nyitva maradt a fürdő ajtaja,zsupsz,már bent is volt mellettem a kádban.Jók a képek!Üdv:Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 26. 15:39

Gabi! Ez a Garfield jó nagy kópé lehet! Nagyon észnél kell lennie a lányodéknak,
nehogy kimossák, elmosogassák, vagy meggyújtsák!
Gondolom mennyire örültek neki, amikor nagy koszosan kimászott a kályhából.
Aztán meg nagy ártatlanul befeküdt a tűzifák közé, mint aki arra sem járt.

Mai napfelkelte. Felhő nélkül olyan, mint a legutolsó kettő volt, de nincs más, amit
kitegyek. Már alig várom, hogy tavaszodjon!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 26. 16:02

Rita! Nagyon szép a narancssárga ébresztő.... :)) én nem tudom megunni...olyan hamar el is megy itt meg napok óta egy felhőarzenál van..most végre felszakadozott és majdnem süt a nap az is csak fátyolos.
Pesti barátnőm mondta reggel, hogy náluk meg úgy szikrázik a nap, mintha nyár lenne...Mindenhonnan mást látni.... :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. január 26. 19:30

A tél szebbik arca!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 27. 7:54

Sziasztok! Gabóci, de szép képeket tettél fel, valóban ez a tél szebbik arca, az ember szívesen nézegeti, mert jó a szemnek, pihentető. itt - 8 fok van jelenleg és 2o-as szélerősség, emiatt még hidegebbnek érződik. A hétvége is nagyon hidegnek igérkezik, de már nem sokáig lesz ilyen hideg..Remélem utána nem egyből fog ránk zúdulni az árvíz-veszély... :(
Kellemes hétvégét mindenkinek...
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. január 27. 16:54

Van a kis Körösünkön egy kis "kacsa Welness" rész, ami nem fagyott be. Tavaly egy mandarin kacsa bukkant fel, majd hamarosan el is tünt, :-? az idei télen pedig kormoránok és egy hattyú jelent meg. Ők csak ideiglenes vendégek, hamarosan tovább állnak.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 27. 17:28

Gabi! Annyira jók a kollázsaid! A végén még kedvet hozol a télhez, ami hatalmas
teljesítménynek számítana, mert nagyon nem szeretem. Tudomásul veszem, hogy
van, hogy kell lennie, de szeretni nem tudom.

Nálunk -17 fok volt reggel, most -8 van. Pár fotót készítettem, de olyan unalmasak!
Inkább én is kollázsba gyűjtöttem a régiekkel együtt, így érdekesebbek:

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 27. 18:29

Paggy képei, és kommentárja:

1. KILÁTÁS AZ ABLAKOMBÓL A REGGELI SZÜRKESÉGBE
2. 1 óra múlva készült "SZÍN ÉS FORMA
3.PIAC
4. ALMASTAND A CBA ELŐTT
5.NEMCSAK RITÁÉKNÁL VANNAK SZÉP FÁK
6. nem túl jó kép RUMCÁJSZ.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 27. 18:39

Paggy! Milyen érdekes látni, hogy nálatok semmi sem fehér. Nálunk meg csak fehérség van.
Hoztál egy kis színt a télbe! Mindig tanulunk egymástól valamit. Tőled azt lestem el, hogy
egy almakupac is milyen formás tud lenni. Aztán a város és a természet együttese is rejt
izgalmakat. Nagyon jó a színes panel és az egyszínű kopasz fa kontrasztja.
Amit eddig is tudtam, hogy mennyit számít a megvilágítás. Az az almakupac még szebb,
amelyikre több fény esik közvetlenül. És a narancs élénksége is kellemes a szemnek!

Mai fotóm. Nem hó, zúzmara!!

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. január 27. 18:50

Kedves Rita!
Köszönöm,hogy kitetted a képeimet.Hát még fejlődnöm kell!Remélem nem zavarom meg ezzel az élénkséggel a harmóniát.Ha igen ,előre is elnézést kérek!Hetente hoznék 3 képet a városomról /és benne az én botladozásaimról/Közben minden nap benézek ide,hogy láthassam a Ti szépségeiteket.Üdv MINDENKINEK:Paggy
A lényeg: már a múltkor is megcsodáltam a kacsákat.Köszönöm a téli vizes képeket és Rita zúzmaráit
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 27. 19:31

Szia Paggy nálunk is ugyanilyen a helyzet mint nálatok egy gramm hó sincs.! Örülök a képeidnek, várjuk majd sokan a tieidet is! :D :)
:D Mi mindnyájan kölcsönösen tanulunk egymástól...legfőképpen figyelmességet, kedvességet, türelmet és persze humort! Jólesik az embernek a saját botladozásait, hibáit kinevetni, mást meg megmosolyogtatni, úgyhogy ne aggódj semmi felől...egy kitétel biztos van, Rita legfeljebb ráncba szed...meztelen fotó tilos! Minden más ami építő, üdítő, stb. jöhet. Alig várom már hogy mi is kimozduljunk és küldjek valami kinti képet...de ma sem mozdultunk sajnos semerre. Kellemes hétvégét mindenkinek. :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 27. 19:54

Kata! Szép is lenne, ha 50-es, 60-as asszonyok meztelen férfitestekkel pakolnák tele
a fórumot! Hihi!

Nyári emlékek:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 27. 20:02

Rita írta:Kata! Szép is lenne, ha 50-es, 60-as asszonyok meztelen férfitestekkel pakolnák tele
a fórumot! Hihi!

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
egyébként az egyik sőt két Fb-s csoportban is ilyen dolgok borították a bilit én onnan kiléptem..

Nyári emlékek:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. január 27. 21:01

Sziasztok Lányok! :-h Csak végig szaladtam egy kicsit az előző oldalakon. :) Fantasztikus sok szép képet készítettünk, legyen az felhő, virág, állat, tájkép vagy a sok gasztronómiai csoda. Több fotokiállításon is megállnák a helyüket.

Szeretem a természetet, a virágokat és az állatokat is. Olyan jó, hogy sok hasonló ízlésű társunk van, akik megosztják kedvencük képét. :x

Ági! Ödön gyönyörű szép kutyus. Azok a melegbarna szemek nagyon beszédesek. Teljesen rendbe jött már az egészsége?

Kép

Paggy! Frézia szereteted elbűvöl. Nekem is az egyik kedvenc virágom, de soha nem gondoltam rá, hogy neveljem őket. Gratulálok a hobbydhoz. A képeidből úgy gondolom, hogy nem kertes házban élsz a cicákkal. Nekem a fekete a kevencem közülük. Nekem is volt egy testvérpár -cirmos és fekete- 19 évig éltünk együtt egy lakásban.
A messze a távolban Évának is macskája van.

Ha egy kis nosztalgiával visszagondolok arra az időre, amikor csatlakoztam a Dorama Forever Fansubhoz, úgy emlékszem, hogy Szilvia333 vagy Vandi kezdte el a macskás képeket betenni, méghozzá valamelyik Cheshire catot, és onnan kezdődött a képekkel való szinesítése a fórumnak.

Kép

Rita
te hogy emlékszel? Sajnálom az elveszett képeket, gifeket. x_x Azóta elképesztő fejlődésen mentünk keresztül, különösen ennek a topiknak a megszületésével. Fejlődünk, tanulunk egymástól, és biztatjuk egymást a csatlakozásra. Személy szerint mindenki képének örülök, mert ezeken keresztül is jobban megismerjük egymást.

Hamarosan elmúlik a tél, és jön a tavasz új fotózni való témákkal. Elő a masinákkal, és GO lányok, GO!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 28. 11:04

Gabi! Én Szilviától tanultam meg a netről képet betenni, az biztos. Vandi nem lehetett a
tanítómesterünk, mert ő nagyon keveset írt a DFF fórumába is.

Arra is emlékszem, hogy Te, Joe, Szilvia, Boszi, Desertqueen mind tudtatok már képet is
szerkeszteni, én pedig sóvárogva néztem, milyen klasszak. Akkor még azt hittem, hogy
nagy tudomány kell hozzá, ezért nem akartam megtanulni, nem szerettem volna elvenni
az időt a fordítástól. Aztán persze szép lassan mindent elsajátítottam, csak a gifkészítést
nem, és a képszerkesztésről is sok tanulni valóm van még.

Kellemes hétvégét!

Olyan jó ez a Pixiz program! Milyen szép képet kreált két harmatos rózsikámból:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. január 28. 11:24

Rita írta:Gabi! Én Szilviától tanultam meg a netről képet betenni, az biztos. Vandi nem lehetett a
tanítómesterünk, mert ő nagyon keveset írt a DFF fórumába is.

Rita! Vandira csak annyiban emlékszem a macskákkal kapcsolatban,hogy abban az időben voltak kis cicáik és arról adott hírt, nem "tanítómesterként". De erre a macsekra konkrétan emlékszem, akkor valószínű Szilviától. Azután egy darabig macskás képeket tettünk fel.

A gif készítés nagymestere Joe, tőle tanultam. :x

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. január 28. 14:40

Az 500. hozzászólásommal a ritka vendégként egy évvel ezelőtt ide látogatott kacsa képeit teszem be. Hálás vagyok, hogy itt pihent meg 50 m-re a közelünkben. :) :x ^:)^ Az idén is vártam, de nem jött vissza. :-??

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 28. 15:24

HUHÚÚÚGabóci el vagyok ájulva ettől a kacsakép arzenáltól...soha nem láttam még élőben sem, nemhogy képekben..köszönet az élményért! :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 28. 17:47

Gabóci5 írta:Rita! Vandira csak annyiban emlékszem a macskákkal kapcsolatban,hogy abban az időben voltak kis cicáik és arról adott hírt, nem "tanítómesterként". De erre a macsekra konkrétan emlékszem, akkor valószínű Szilviától. Azután egy darabig macskás képeket tettünk fel.

A gif készítés nagymestere Joe, tőle tanultam. :x

Bocsi, Gabi! Főztem miközben válaszolgattam is, és nem olvastam el figyelmesen, amit írtál.
Ahogy leírtad, én is emlékszem most már, hogy tett ki cicás képeket, de hogy ki volt, aki
elindított bennünket a lejtőn már nem tudom.

Csodaszép a kacsás fotó kollázs!

Gratulálok az 500, hozzászólásodhoz, és egyben köszönöm is!

Nekem csak pár cicás fotóm van, és egyik sem az enyém, csak a faluban jártamban-keltemben
fotóztam le őket:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. január 28. 22:17

ILYEN GYÖNYÖRŰ KACSÁT MÉG NEM LÁTTAM!!!Hogy tudtad lefotózni?Nem repült el!!!GRATULÁLOK!!!!!

MÁS:Ma vendégségben voltam és nagyon finomat ittunk.Le is fotóztam,majd megkérem Ritát tegye be:
3 kivi+2 mandarin vagy narancs+ 1 evőkanál cukor/édesítő/ÉS 1-2 dl vodka.Botmixerrel összeturmixolod,leszűröd teaszűrőn.Gyönyörű zöldszínű,finom ital.Szép üvegben lezárva 2 hétig eláll /hűtőben/Gyereknek vodka nélkül almalével vagy őszibaracklével NAGYON FINOM.Egyébként ritkán iszom töményt,de ezen nem érezni,csak gyümölcsös és finom!Pezsgővel is lehet!FARSANGRA is jó,mert szép színes.Üdv:Paggy

A képek hozzá:

Kép
Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 28. 22:52

Paggy! A töményet én sem szeretem, de ez a sok gyümölcs miatt már nem is
számít annak. Nagyon guszta, és szinte érzem az ízét! Elmentettem a receptet!

De jó, hogy Kata mellett van még egy konyhatündérünk is! Ja, ki ne felejtsem
Gabi unokáját Pannát, aki tini korú, mégis komoly sütiket tud készíteni.

Jó éjszakát!

Vissza: “Társalgó”