Spoiler: mutasd
Azt nem értem,hogy miért csinál a lányomék korosztálya kis zsarnokot a gyerekükből.-CSAK NE HOGY ROSSZ SZÜLŐK LEGYÜNK-gondolják-ha rászólunk vagy minimális tiszteletet elvárunk.-CSAK NE HOGY!!!JESSZUSOM,JESSZUSOM!!! Miközben velünk nem toleránsak.Esküszöm nem voltam rossz szülő,mégis néha bicskanyitogató türelmetlenséggel szól hozzám a lányom.Nagyon szeretjük egymást,de más nyelven beszélünk.Lillát jól nevelik,kedves,figyelmes ,aranyos gyerek./Ilyen volt kamasz koráig a lányom is,s azután 180 fokos fordulat-majd időközben felnőtt lett és némi kamaszkori stílus rajta ragadt,de a szíve jó és aggódó,csak HŰHA,ha én ilyen türelmetlen lettem volna anyukámmal!!!!!!Lilla is nagyon szeretetteljes,bár mostanában néha kiskamaszosan húzgálja a száját,ha nem tetszik,ha valamit ritkán/!!!!!!!!!/kifogásolok.Mondtam is neki viccesen,amit nekem a dédikém régen:-VIGYÁZZ,MERT ÍGY MARADSZ!!!
Szóval rájöttem Ági miért volt az a virágodaadás.Ő is egy anyátlan árva és mindenkinek meg akar felelni.Én nem vagyok félelmetes neki,mert szeretem és elfogadom,de a kliensek fontosak a pénzhajszolás miatt/PÉNZHAJSZOLÁS=ESZEMENT TÖREKVÉS A BIZTONSÁGRA,AMI SOSEM VOLT/Szóval mikor felhívott,hogy holnap nem mennék-e fel,igent mondtam.MEGBOCSÁJTVA.

Szóval rájöttem Ági miért volt az a virágodaadás.Ő is egy anyátlan árva és mindenkinek meg akar felelni.Én nem vagyok félelmetes neki,mert szeretem és elfogadom,de a kliensek fontosak a pénzhajszolás miatt/PÉNZHAJSZOLÁS=ESZEMENT TÖREKVÉS A BIZTONSÁGRA,AMI SOSEM VOLT/Szóval mikor felhívott,hogy holnap nem mennék-e fel,igent mondtam.MEGBOCSÁJTVA.