Sziasztok!
Ma Pesten voltunk, túl több mint 50 akupunktúrás tűn és lézeres akupunktúrán, pár fülben elhozott mikró tűvel gazdagabban, megtekergetve gerincileg, plusz kinai büdi balzsammal jól átgyúrva a 4-es, 5-ös csigolyánál levő kisugárzás helye. Tehát úgy néz ki megmaradok, még túléltem a lakógyűlést is, igy végre átolvastalak Benneteket.
Hát lányok! Paggy és Gabóci! Kicsit nem vagyok és mi történik??
Gyógyuljatok minél hamarabb és vigyázzatok magatokra!
Paggy! nem rohangálunk, nem szaladgálunk, lábunk alá nézünk és nem csinálunk felesleges köröket a klinikán! - remélem most kicsit mosolyogsz is !

Megnéztem a videókat, a képeid. Nagyon tetszik az esti kivilágitott hid fotója. Levendula, Fruzsi az ágyon keleti kényelemben. Látom Fruzsi azért átmentette a helyére a cupákot.

-
Ugye irtam? Vagy nem? Tanár úr csinált nekem pecsétre irást. Úgyhogy még megcsinálom és lesz szignózva. Anynira, de annyira örültem neki, mert rajtam kivül még csak egy csajnak ajánlotta fel.
Az odaégetésről: Hát megtörténik ez a legjobb családban is

Lásd legutóbbi szénné égett frankfurti levesem. És még azt modnják a levest nem lehet odaégetni.

Paggy, a celsius fok: C betű leütve, utána AltGr, + gomb és 5-ös szám utána. Igy lesz belőle kis karika. De ha elfelejtenéd kiadja a kugli is, ha rákérdezel. Amúgy meg értjük anélkül is, ne aggódj.
Rita! Átküdltem a csajoknak a festészetre a teáskannát a sorozatból. Már azoknak akik voltak a Petőfi előadáson.
Kata! A mosógép súlytöltete ha megnézed a könyvét, ott láthatod mennyit lehet beletenni. Na én ezt magas ivben....., úgy meg szoktam tömni a rövid programot, amit elvileg csak 3 kg-val lehetne inditani, hogy tyüha. Semmi baja nincs, működik szépen. Az meg hogy hagyj ki egy órát..., ha naponta mosol négyszer, ötször akkor azt modnom rendben. De ha nem, akkor azt is hanyagold.
Az Electolux jó márka, nem fog neki megártani, ha nem tartod be ezeket a hülyeségeket. Bár ugye az adatokat le tudják kérni számitógépről, ezzel riogatott a mosogatógép szerelőm, miután közöltem, hogy naponta min. 5 x inditom a gépet. Mert hogy ez nagyüzemi felhasználásnak minősül. Mondtam neki, ha egy étterem csak ennyiszer idnitja be a gépet, már rég éhenhaltak volna a dolgozói.
Igy most figyleek arra, hgy ez a mennyiség ne egyszerre, egymás után rögtön induljon, mert az automatikája a kis dögnek úgy érzékeli, hogy nem hült ki, és nem is jár végig, félig megakakad a program.
Nem tudom hány fokon mosol, de a magas fokoknál van ugye általában a nagyobb centrifuga fordulatszám. Az enyém 1400-es, de csak 60 foktól. A rövid program 1200-es, azt újra kell centrifugáznom, vagyis kellett régen, mert nem száradt meg másnapra.
Tavaly az albérlőknek vettünk száritógépet, mert az egyik banda úgy lepárásitotta a lakást, hogy majd elájultam mikor bementünk hozzájuk. Ha meg lepenészedik, akkor jön a borz, aki sziv. Igy modntam, ha nekik van, nehogy már nekem ne legyen.
Nem drágát vettünk, de elektrolux és tökéletesen működik, szeretem.
Mára ennyi tellett tőlem, fürdés és fekvés.