Kata, ne ugorj be a reklámoknak! Lehet, hogy vízálló az a cipő, de sejtem, hogy csak az első tisztogatásig.
Lehet kapni impregnáló sprayt, inkább azzal fújd be a csizmát, amit megveszel. Annak idején a Deichmannban
vettem, és használtam is rendszeresen. A költözéskor elfelejtettem magammal hozni, jó, hogy eszembe jutott.
Arra kell figyelni, hogy nyitott ablak közelében használd, mert nagyon átható, szúrós vegyszer szaga van.
Mindaddig megtartja a cipő a vízállóságát, amíg vizes ronggyal meg nem pucolod. Utána újra kell fújni. Én
szerettem, rendszeresen használtam. Egy sray évekig kitart.
Nem biztos, hogy csak a Sparban lehet kapni ezt a ropogós kenyeret. Én is kíváncsi vagyok, megnézem máshol
is. Tegnap voltam egy nagy Coop boltban, ott is 500 forint volt a banán kilója. A tk. tönkölybúza liszt meg 715
forintba került, szemben a Spar 499 ft-jával.
Tudod, Agnliában nagy hagyománya van a halloweennek, na meg a kereskedők is segítenek még nagyobbra
fújni ezt a halloween lufit, hogy minél több embert vásárlásra bírjanak.
Lilyke kabátját a Dechatlonban vették a szülei dzsekijével együtt. Ezek is vízlepergetősek. Külön mosószert
lehet hozzájuk venni, hogy megtartsák ezt a tulajdonságukat. Kell is, hogy ne ázzon át, mert a bölcsiben
kisebb esőben is kiviszik az udvarra a gyerekeket.
De szépek a rózsák! Még itt is látni sokat virítani. Az enyhe fagyok még nem teszik tönkre őket, jó lenne sokáig
gyönyörködni bennük.
Te tudod a legjobb képeket csinálni sötétben!
Ági, a gelli plate alkalmazása annyira sokrétű, hogy még én is beleszédülök. Most még keresem a hozzám
legközelebb álló, számomra leginkább magától értetődő technikát. Még nagyon sokat kell gyakorolnom.
És még csak akrilfestékkel próbáltam ki, az akvarell festék és az alkoholos tinták még várnak sorukra.
Az alkoholost ma fogom először kipróbálni.
Sajnos az általad talált madáretető földbeszúrós, nem erkélykorlátra szerelhető, de köszönöm, hogy utánanéztél
nekem. Van más erkélykorlátra tehető madáretető is, de csak magokat tehetnék bele, ami nagy szeméttel
jár, és ahogy mondtam, nem akarok az alattam lakónak gondot okozni. Neki nincs erkélye, de mivel nekem
is csak egy kilépőm van, könnyen az ő ablakpárkányára hullanának a maghéjak. Ezért lenne jó olyan
akasztókkal felszerelt etető. A szalonna, meg a golyók nem koszolnak annyit.
Nagyon szívesen az oklevelet, megérdemled. Igen, hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy mi már öregek
vagyunk újat tanulni, pedig nincs így. Ráadásul azt tapasztaltam, hogy az agyunk pallérozása kihat a
testünkre is, mivel feltölt energiával. Nem beszélve arról, hogy a siker, a dicséret milyen jótékonyan hat
a lelkünkre.
Hű, érteni vélem, miért aggaszt a sziklafestés. A középső kép alján lévő sötétszürkés-feketés turbulencia
fantasztikus. Nem értek hozzá, de az alsó képen legalább ötféle ecsetkezelést tudok megkülönböztetni
(mondjuk a középsőn is, ha nemcsak a turbulenciát vizslatom). A legfelső kis képről már nem is beszélek.
Nagyon izgalmas az a "pontozós" technika.
Lehet, hogy már írtál róla, de nem emlékszem, hogy mi is az a fűírás. Csak pár szót írnál róla?
Amikor legelőször belenéztem egy kínai sorozatba, az legalább két évre elvette a kedvem attól, hogy még
egy próbát tegyek ezzel a nyelvvel. És ez csakis a hangsúlyoknak, hanglejtéseknek volt köszönhető. Olyan
volt, mintha valaki visszafelé pörgetne egy magnószalagot. Szörnyű volt a fülemnek. Később megszoktam,
sőt nagyon megszerettem a beszédjüket, és ezt a különleges hanglejtést kezdtem nagyon dallamosnak
hallani. Innentől végtelenül kellemes lett a fülemnek. Na, ezt a kellemességet és ismerős csengést éreztem
a te videód meghallgatása közben is. Innen tudom, hogy ez a része nagyon rendben volt.
Én soha nem kentem le a kelt tésztás sütik tetejét. Amikor kisültek, azonnal letakartam őket egy tiszta
konyharuhával, és a saját gőzükben hagytam kihűlni őket. Finom puhák lettek és maradtak is. Igazából
a spórolás vezetett erre a módszerre. Öten voltunk, ahol rengeteg tojás fogyott egy hónapban, legalább
erre nem "pazaroltam".

Egyedül csak a darázsfészket locsoltam meg jó sok cukros tejjel, pár perccel
az elkészülte előtt. Attól nagyon finom lett.
Paggy, remélem, hogy szerdán úgy jöttök el az orvostól, hogy fellélegezhetsz egy kicsit. Most, hogy mondod,
emlékszem erre a kiskocsira benne Dömötörrel. Hajrá Fruzsi!
Kicsit vacilláltam, de végül a 4-es és a 6-os pillangó mellett tettem le a voksom. Kíváncsi vagyok, mi sül ki
belőle.