Van képem hozzá

nildiko

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. december 27. 16:13

Ágikám, fogalmam sincs hogy lehet ezt megfesteni. Csak kockás papírra tudnám elosztani a foltokat. Jelölni melyik erősebb szín és melyik gyengébb.
el sem igazodok rajta. Igaz a tegnapi leckén sem tudtam megállapítani, hogy a háznak melyik részét látom, és h ogy van felépítve. Fotóval szoktam megnézni, mekkorát tévedek. Most majd dolgozhatok rajta, mert nem jó. Igaz nem kell teljesen azonosnak lennie, van alkotói szabadság, de valahogy nagyon fura volt a dolog. Ma már nem lehet megcsinálni, mert sötétedik, villanyfény nem jó. Tegnap úgyis belefutottam az estébe. Fárasztó nagyon a sok figyelés.

Itt van a bejgli recept. Ezt szoktam megcsinálni. /Még soha nem rontottam el, csak egyik éven, amikor melegen kitettem a hidegre/ Legközelebb sütőpapír nélkül sütöm.
Képebay photo hosting

Téli kép/mai/ épp erre vitt az utam. Hó már nem sok van nálunk. Paggynak

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. december 27. 16:35

Téli képek: Nem idei fotóim.
Kép

Képupload photo and share link
diófa
Képfree large image hosting
Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 27. 17:20

Sziasztok,sziasztok,sziasztok!Jövök,jövök,jövök.Mesélek és mesélek.De előbb nagyon köszönöm a szép fotókat.És beteszek néhány képet és videót.Utána estig nyugiban olvasgatok.Tehát tessék!!! :ymparty: :ymparty: :ymparty:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 27. 17:32

Ildikó, köszönöm a beigli receptet! Elmentettem. :-)
A havas képeket is jó nézgetni. Nálam sajnos az egyik tuja ága leszakadt délutánra. Nagyon sajnáltam. A többit kukával, gereblyével, meg lapáttal próbáltam felpóckolni holnapig, hátha leolvad róla. Az agyament szomszéd a párommal együtt elkezdte leverni a jeget róla. Tört minden szanaszét.
Még időben leállitottam. A szomszédnak meg küldtem a tüzes pillantásokat, hogy a saját tujáját ütlegelje, ne az enyémet.
Megmutatom majd a festést. Aránylag eddig még jó is, remélem nem rontom el. Nem szeretem ezeket a nem látom mi is akar lenni festéseket. Ezért nem is haladok vele. Mondjuk már bevérzett a szemem. Lehet abba kellene hagyni...

Paggy, ez igazi videó??? Van olyan őrült aki belemegy a halas vizbe? Még nem néztem meg, mert megszárad a tus, mennem kell vissza festeni, csak a videót jöttem a nagy géphez megnézni, hogy húzta a vonalakat a tanár úr.

megint elfelejtettem megirni: Képzeljétek két napja egy ragadozó madár két cinegét vitt el az etető mellől. Egyszer csak megjelent egy nagy sötétség, aztán nem sokkal később már láttam is. Először az etetőből kapta ki, másodjára meg a fáról a cinegét. Tudom, hogy neki is enni kell, de máshol egyen ne nálam. :(
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 27. 17:33

Csoki és Kobak újfent.

Kép

Csak Kobakkal van jóban.Elmentünk a lányomékhoz végül is SZENT DÉLUTÁN :)) .Aggódtam,hogy mi lesz,mert még nem volt hosszú ideig egyedül.De támadt egy ötletem.Kinyitottam a szobám ajtaját és így szabaddá vált az út a tiltott ágyra felugráshoz.Nem néztem oda amikor kimentünk az ajtón.Gondoltam megéri nekem,hogy ne nézzek oda ,ha csöndben lesz 4 órát. :-bd Szerintem,amikor kiléptünk,már fent trónolt.Tehát csönd volt.Lentről még füleltem.
Viszont mikor hazajöttünk már elénk jött.Csak a nyomait találtam az ágyon úgy mint:rágóműcsont,szárazkenyér darabka és a szennyesből kihorgászott konyharuha ,melyet néhány helyen,ahol ételfoltos volt,kicsit megrágicsált.De most nem szidtam meg.Stikában eltüntettem,hogy ne kelljen szólnom. :))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 27. 17:38

Lányok!Láttátok az előző banyás képemet.Elmentem a kozmetikushoz és a szemöldökömet rendbe tetettem.Most egész tűrhetően nézek ki. :)) :)) :))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 27. 17:55

Szülinapi terítés a szobámban.Lányok ,nekem 1 szobám van és a páromnak is 1.A szobámon osztozom 4 macskával,akik kijárnak és jelenleg 1 ,régebben 3 kutyával és sok növénnyel :(( :) .
Kép
Behoztam a konyhából az asztalt.6-an vagyunk
Kép
Az idei tortám. a 66 helyett 1 szál gyertya :)) :)) :))
Közben Csoki a vejem lábánál vakargattatta magát.
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 27. 18:12

Szülinapi játékom.Azt gondoltam,csináljuk meg közösen Magyarország domborzati képét gyurmából.Előtte felnagyíttattam és lefóliáztattam a térképet.Lilla éppen ezt tanulja idén.4-es.Jó volt kicsit együtt lenni. :-bd :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 27. 18:25

Végül egy mai sétavideó jön.S utána főzök gyógyteát és olvasgatok :x :x :x :flower1: :-bd

Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 27. 18:41

Ágika szia!A videót a Netről vettem.Nem akartam elhinni,hogy ilyen hülyék vannak,DE, amikor visszaengedett 1 halat,megenyhültem. :))
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 27. 18:56

Paggy, köszönöm a beszámolót, nagyon hangulatos szülinapod volt!
Ahogy látom Csoki a család szivébe is belopta magát. :-)
Micsoda ötlet kirakni Magyarország térképét! :-)
Hogy nézi Csoki a videón a varjakat. Nagyon jó, hogy együtt mentek sétálni, igy a párod is kimozdul.
Néztem az időképen, nem volt már Nálatok ónos eső, jeges út.
Mondtam már, nekem olyan igazi lányos szobád van :-) Amikor a férjemmel közösen laktunk egy lakásban a válás előtt - na ezt most jól megmondtam :-) - akkor volt amikor mi is bevittük nyolc személy miatt a szobába az ebédlőasztalt.

Ramos nevelés volt nálunk pár napja, még most is tart. Javulás mutatkozik. :-)
Tarthatatlan volt már számomra, hogy az ebédlőasztalnál bármit csináltunk, kintről ugatta. Volt, hogy bejött, igy csend volt, de volt amikor csak rohangálva ugatott jobbra-balra. A biztositékot az egy hete folyamatos éjszakai ugatás verte ki valamelyik hajnalban. Kicsit megkergettem a kennelben a söprűvel, pórázzal fegyelmezően behozva és erélyesen, nagyon erélyesen rászólva. Muszáj volt. Most csak rá kell szólnom, hogy befejezed és fekszik.
Ott tartottunk a fiammal, hogy az éjszakai alvásunk semmi nem volt már. Nagyon remélem a két napja tartó jóság mára is kiterjed.
A napközbeni semmit ugatunk még azért megvan néha, de rászólva az is finomodott már. Kivéve, ha a szomszéd a kerités mellett dolgozik. Akkor esélytelen bármi.

Beteszem a kész képet, hogy lássátok a hibát. fényképezve, kivasalva látom hol kell rajta javitani. Bár még mindig nem 100%-os, hogy a fehér részek miért vizesések a s zikla kivételével, de ha az, hát legyen az. Mellé teszem az eredetit is.
Kép

Hát nem engedi a postimage most az eredetit, nem tudom mi baja.
Léyneg a bal oldalon fent nincs meg a görbület, nem szikla, nem él. A nagy sziklán a sötét részek feljebb kell kerüljenek, meg valamivel halványabbra kell a párafelhőket csinálnom.
de legalább már elkezdtem. Javitás holnap. :-)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 27. 18:57

Jajj Paggy, olyan jót somolyogtam itt magamban, ugyanezt gondoltam az agyament pacákról, mint te, mikor megnéztem a videót. :-)
--------------------------
lemaradt: Nagyon jó a s zemöldököt, mondhatom azt, hogy fiatalabb is lettél vele? Megyek hozzátok kozmetikai kezelésre. Nálunk ez minimum triplája. Az én bőröm olyan macerás, hogy nem bir minden krémet. A vérnyomásom miatt nem is biztos, hogy lehetne az arcom maszirozni. Sajnos.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. december 27. 19:27

Sziasztok lányok!végig olvastalak és gyönyörködtem a képekben! Lillának jobbulást kívánok! ~o)
Még nem ettük meg a kacsát, mert a rántott gomba, sajt , egyéb husok mellett az már nem fért belénk.
Majd holnap átsütöm, remélem nem romlik meg addig, Samu meg most ette meg a maradék joghurtos uborkasalátát .

Paggy, Ági, a keresztényüldözés nem vicces, rengeteg hívőt végeztek ki és mészároltak le mostanában. Nem csak a papot a templomban. Arról már nem is beszélve, hogy a bibliai igazságok kimondása a fejlett haladó nyugaton már börtönnel kecsegtet.

Egyenesen félelmetes hogy mit le nem akarnak nyomni az ember torkán a genderféle minden aljassággal együtt.
Mi az hogy nemváltás?!?! Úgy kell nevelni a gyereket, hogy értékelje azt hogy ő nőnek illetve férfinek született! Mindegyiknek megvan a maga feladata, és a házasság arról szól, hogy lesznek ketten egyek. Ez a legszebb dolog a világon. De egyesek már úgy váltogatják a feleségeiket, férjeiket, mint más a koszos zoknit.

Elég sajnálatos ha válás a vége, de amikor már sportot üznek az egészből az szánalmas és undorító. S legtöbbször a gyermek issza meg a levét, már ha van.!
Én semmilyen kábítószert nem legalizálnék, lásd a hosszútávú következményeket.

Nagyon élvezem a rendőrségi sikeres razziákat ezen a téren. Pár napja már a lépcsőházban sem éreztem a szagát..
A mi lépcsőházunk sajnos úgy tünik egy tranzithely az ilyen ferdeélvezeti embereknek!

Na mentem...elolvasom a Hetek cikkét a témával kapcsolatban. Mindenkinek szép estét!
:x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 27. 19:35

Paggy, most már van időm irni, nem csak kutyafuttában gyorsan egy-két sort.
Aranyos tortát kaptál. Miylen izű volt? Tetszenek a tányérok szine, annak ellenére,hgoy én itthon nem merném az asztalra tenni, mert a fiúk kicsit maradiak. :-)
Lilla mekkorát nőtt!
A nászasszonyod volt még ott, jól láttam?
Ma már pihi van nálunk. Fürdés, filmezés. Ramos hol nálam, hol a páromnál horkol.
Nem merem megnézni a t ujákat, hogy elengedték-e a kitámasztások az ágakat. A szivem szakadt meg, amikor egynél láttam,hogy lehasadt a nagy ág.
Hamarabb kellett volna leráznom róla az ónos esőt és nem fagy rá. Késő bánat.
Elthan

HozzászólásSzerző: Elthan » 2021. december 27. 19:38

f.ági
Nyugodtan mutasd meg a képeket. Amit nem lehet kitennem pl. a japán ismerőseim családi fotóit, azokat úgysem teszem be.
Én gyerekkorom óta vonzódom ázsiához, főleg Japánhoz. Dzsúdóztam később az edzőm Vági Miklós (egy híres dzúdós, olimpián versenyzett, bíráskodott) révén karatéztam is. Rengeteg animét néztem, ma is szoktam. Sportolási múltam során többször találkoztam japánokkal. Rendkívül zárkózottak! Udvariasak, de ez csak a felszín a máz. Egymással szemben is zárkózottak. Szerencsém van, hogy sikerült egy olyan csapatba bekerülnöm, ahol igazi barátság is kialakult. 2, 5 év után tudtam meg az igazi nevüket, illetve képeket a családjukról. De meg kellett ígérnem, hogy a többi japánnak nem beszélek róla, hogy képeket mutattak nekem a családjukról. Állítólag rendkívül sok netes visszaélés van Japánban, ezért bizalmatlanok.
Soha nem jártam Japánban, anyagilag sem tudtam volna. 3 gyerekem van, volt mire költenem. Jelenleg a legnagyobb egy éve kezdett dolgozni. A középső jövőre végez a technikummal, utána dolgozni szeretne. Mérges voltam rá tavaly, mert felvették volna az egyetemre a pontszáma alapján, de nem akart menni. Azt mondta technikum és utána dolgozik. Lili 10 éves, darabig még iskolába jár. Most már talán el tudnák menni Japánba, de beutazási tilalom van a covid miatt. Miko és Misae azt mondta várnak, menjek a feleségemmel és megmutatnak mindent, amit érdemes megnézni. Illetve Miko többször jelezte, hogy szeretne Magyarországra jönni és találkozni velünk. A lányommal is szokott társalogni.
Elthan

HozzászólásSzerző: Elthan » 2021. december 27. 19:54

Kata58 írta:
Paggy, Ági, a keresztényüldözés nem vicces, rengeteg hívőt végeztek ki és mészároltak le mostanában. Nem csak a papot a templomban. Arról már nem is beszélve, hogy a bibliai igazságok kimondása a fejlett haladó nyugaton már börtönnel kecsegtet.

Egyenesen félelmetes hogy mit le nem akarnak nyomni az ember torkán a genderféle minden aljassággal együtt.
Mi az hogy nemváltás?!?! Úgy kell nevelni a gyereket, hogy értékelje azt hogy ő nőnek illetve férfinek született! Mindegyiknek megvan a maga feladata, és a házasság arról szól, hogy lesznek ketten egyek. Ez a legszebb dolog a világon. De egyesek már úgy váltogatják a feleségeiket, férjeiket, mint más a koszos zoknit.

Elég sajnálatos ha válás a vége, de amikor már sportot üznek az egészből az szánalmas és undorító. S legtöbbször a gyermek issza meg a levét, már ha van.!
Én semmilyen kábítószert nem legalizálnék, lásd a hosszútávú következményeket.

Nagyon élvezem a rendőrségi sikeres razziákat ezen a téren. Pár napja már a lépcsőházban sem éreztem a szagát..
A mi lépcsőházunk sajnos úgy tünik egy tranzithely az ilyen ferdeélvezeti embereknek!

Na mentem...elolvasom a Hetek cikkét a témával kapcsolatban. Mindenkinek szép estét!
:x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Teljesen egyetértek!!!
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 27. 19:54

Kata, nem folytam bele a keresztényüldözés témának az utánajárásába. De mivel szólásszabadság van úgy gondolom mindenki művelje azt ilyen téren, amit jónak lát. Amig engem nem akar megtériteni. :-)
Mindenki abban hisz, amit jónak tart és megnyugvást ad neki.
A világ megbolondult ma minden téren. Értem ezt a nemváltásra és a többi témára. Van egy pszichiáter vendégem, akivel erről a témáról is beszélgettünk anno., mig nem volt " divatja " manapság az átalakitás legalizálásának.
Ő, mint problémát vetette fel egyszer az illetők személyiségfejlődése kapcsán. Az emberi elme tud érdekes dolgokat produkálni, és ebben az esetben ezt betegségként is kezelik. Más ami most zajlik.
A kábitószert én is elitélem, de nézd meg Hollandiát. Mikor EB-n voltunk a fiammal és elmentünk -Amszterdamba ott előttem sodorta a mamóka az étterem teraszán. Fogalmam sem volt mit csinál, csak a fiam homályositott fel.
A válással kapcsolatban pedig tényleg van akinek nem is kellene megnősülni, férjhez menni. Viszont van olyan eset, mikor megváltás akár az anyának, akár a gyereknek egy rossz kapcsolatból kilépni. Persze nem ez az általános. Félrelépések voltak minden korban, pl. nagyanyáink idejében is, csak nem verték nagydobra, mint most. A világ felszabadult, minden hamarabb kitudódik. Természetesen nem úgy értem, hogy támogatom a dolgot, de mindennek megvan az oka. Akár egyik fél, akár másik fél részéről. Régen a válás sem volt divat. Éltek úgy, ahogy éltek, elviseltek sokmindent, mert úgy volt jó.
A papok sem szentek és sérthetetlenek. Ismerek én olyan papot, akit Szeged környékéről áthelyeztek az egyik rokon falujába, mert a falu főfőkéjének a feleségével szűrte össze a levet. Másról meg itt nem is akarok beszélni mik derülgetnek ki egyik, másikról. Régen is voltak ezek az esetek, ma is. Régen nem verték nagydobra, ma más megitélés alatt van, főleg ha kiderül.
Van olyan pap ismerősöm, akit tisztelek, de a többségért nem tenném tűzbe a kezem, legyen bármilyen hit oktatója.
A vallásra szükség van, az üldözését elitélem.
Aztán, hogy hol miként értelmezik ezeket a dolgokat, az is már politika és a nagyhatalmak harca.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 27. 19:59

Lányok!Elolvastam a rengeteg feltett hozzászólásnak a felét és már így is meghatódtam.
Megyek mégegyszer elolvasni és jegyzetelek,hogy mire szeretnék reagálni.
Közben elolvastam ,amit Kata és Ági írtatok a keresztéyüldözésről.
Mindig és mindenkor az okokat kerestem.Lehet ez az ok undorítóan öncélú és lehet világváltozás.Egy eszme létrejön,elterjed és lehanyatlik.Számomra a hit nagyon is elfogadható,csak fontos,hogy a közvetítők viszonylag hitelesek legyenek.Ebbe belefér némi emberi botlás.Viszont SZÍVBŐL UTÁLOMaz álszentséget.Nagyon,nagyon.Sokkal inkább elfogadom a hibákat,mert azokat lehet javítani,míg aki nem ismeri el, legalább magában,hogy nem bűntelen,azzal nem tudok mit kezdeni.Sajnos sok ilyen ember van.Nem prédikálni kell a szószékről,hanem megismerni a körülményeket és úgy segíteni.
A barátnőm szerint tényleg szörnyű dolgok vannak egyes országokban a bevándorlók miatt.Jó lenne hiteles tájékoztatást hallani!Viszont nem mehetünk el amellett a probléma mellett,hogy nem születnek gyerekek hiába sarkallják a fiatalokat.nem dughatjuk homokba a fejünket KATA.Nem tudja az állam ráerőszakolni a fiatalokra,hogy szüljenek.a jólét vagy a nem jólét ,esetleg az internet miatt.Változott a világ és VALLÁSI PRÉDIKÁCIÓVAL nem lesz munkás kéz ,aki adózik.Kutatják a megoldásokat.Utálom hogy az emberek csak acsarkodnak.Tessék keresni megoldásokat.Én is félek a bevándorlók másságától.DE MONDJATOK MEGOLDÁST!!!
Elthan

HozzászólásSzerző: Elthan » 2021. december 27. 20:07

Mostanság többet írok, mert a telefonomra lementettem az oldalt, így többet megnézem, mert kéznél van. Számítógépet most is csak heti 1-2 alkalommal kapcsolom be.
Rákaptam az utóbbi 5-10 évben a kertészkedésre, de inkább fákat, szőlőt oltok, vagy szemzek.
Favorit 20 éves lugasomat tavaly elkezdtem átoltani újabb fajtákra. Orosz Galahad, magyar Teréz, Pölöskei muskotály, illetve idén Moldova és muskat letni fajtákra. Néhány képet felteszek.
Moldova tavaszi zöldoltás
Kép
Teréz óriási fürt, illetve a többi tavaly sikerült oltások, amik már teremnek.
Kép
Kép
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 27. 20:07

Elthan, a fiam mikor itt járt Szegeden most egyetemre - munka mellett már-, be akart kerülni japán közösségbe, hogy a nyelvet tudja kicsit használni. Bizonyos dolgokat ért már és szerette volna, ha a kultúrát is közelebbről megismeri. Nem tudott, nem volt lehetősége, mert ahogy irtad, zárt közösséget alkotnak.
Kutatómunkában is benne volt az egyetemen és pl. egy jordán sráccal került baráti kapcsolatba. Nagyon sok érdekes dolgot tudott meg - ezáltal én is :-) - róluk. Akár a gondolkozásmódjukról, kulturájukról, szokásaikról. Volt, mikor nagy szemekkel néztünk, mert számunkra teljesen szokatlan volt az ő felfogásuk bizonyos helyzetekben.
Nagyon jó lehetőség, ha az embernek felajánlják, hogy menjen ki egy országba és megmutatnak olyan dolgokat, amit a halandó túrista nem láthat. Csak az a baj, hogy ez is pénzbe kerül és nem is kevésbe.
Drukkolok, hogy egyszer sikerüljön kijutni!
A fiad még mehet egyetemre, dolgozik egy kicsit, rájön, hogy mégis szeretné megcsinálni, sosem késő elkezdeni.
A fiam a BME-re járt gimi után. Alap és mesterszak. Dolgozott egy évet, rájött, hogy a mérnöki tudását nem tudja kamatoztatni. Szegeden elkezdte a programtervező informatika alap és mesterszakot, majdnem az egészet munka mellett nappalin. Nyáron végzett. Most 31 éves lassan. Nehéz munka mellett, de meg lehet csinálni. Úgyhogy Nálatok is bármi lehet még!
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 27. 20:11

Hú, Elthan! De ügyes vagy! Nekem tatám művelte ezt magas fokon. Senki más nem tudta a családból. Apu próbálkozott vele valamikor, de már nem emlékszem milyen sikerrel. Gyönyörű a lugas és a szőlőid!
Én ha sokat akarok irni jövök a géphez, mert tiz ujjal vakon gépelek a telefonon pötyögéstől megőszülök emiatt. :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 27. 20:27

A válásról:
Nekem a szüleim sokszor váltak,pedig az apám az úgynevezett úri családból való volt.Isten őrizzen egy olyan emberrel sokáig élni,mint ő volt!Egy bántalmazó férj vagy feleség vagy egy álszent család,miért jobb mint elválni?Elváltam és bár egész életemben soha rosszat nem mondtam a férjemről,a lányom nagyon szerette az apját,valamint, engedtem a lányom ahányszor csak akart menni,kivéve iskola időben hétközben,mégis haragudott rám .De felnőttként felfogta,hogy fiatalon az ember még önmagát sem ismeri és van,akivel annyira mások vagytok,hogy egymás gátjai lesztek.Nem az önmegvalósításban,hanem a létezés normális megélésében.Veszekedni,civakodni,verekedni,hangoskodni ez szörnyű egy gyereknek-félelmet kelt.Mindenben volt részem.Ha olyannal élsz,aki teljesen más mint te,akkor pokol mindkettőtök élete,s ez nem látszik még az elején,mert szerelmes vagy.Álszentnek tartom ,hogy majd megjön a szeretet és csak elfogadás kell.Nem igaz.Mindenhez nem lehet alkalmazkodni.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 27. 20:34

Kedves Elthan!Nagyon formás kis fátok volt. Elolvastam,amiket írtál,azt gondolom,óriási teljesítmény 3 gyereket felnevelni,iskoláztatni.Szép családod lehet.A feleséged pedig,mint egészségügyi dolgozó, csak főhajtást érdemel.Ezekben a szörnyű covidos időkben az életüket kockáztatják.Nem szövegelek,tényleg ezt gondolom.Legyen az orvos,nővér,takarító MINDENKI,aki ezt megteszi a többi emberért főhajtást érdemel. ^:)^ :flower1:
Gyönyörű a szőlőlugas.Igazán jó hobby a kertészkedés,magas is "művelem" alapfokon.Balkonkertészkedés.Kívánom Neked,hogy teljesüljön az álmod és eljuss a feleségeddel Japánba!Néhány ismerősöm járt már ott, közülük 1 tudta megszokni az ottani életet:a KÖLCSÖNÖS FÜGGŐSÉGET ,HOGY MINDENRŐL VAN VÉLEMÉNYE MÁSOKNAK ÉS AZT FIGYELEMBE KELL VENNI.A TÖBBIEK TURISTAKÉNT CSODÁLJÁK JAPÁN SZÉPSÉGÉT,de nem tudnának kint élni.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 27. 20:51

Rita!A gyűrű így négyszögletesen is nagyon kényelmes.Szép hagyomány,hogy a kolléganőis ajándékát teszed mindig az asztalra.Megbecsülöd őket.Megnéztem a nagylányos Lilyke fotóit,aranyos :flower1: :x .Mi a csodaság ez a kinotikus homok?Minden kitalálnak már.A lakásban homokozni????
Nekem kicsit kopár a drótokból összeállított fenyő.Igaz viszont,hogy nem hullik!! :)) :)) :))
Örülök,hogy ha csak egy időre is,de visszataláltál a fordításhoz.Szépek a napfelkelték.
Mennem kell kutyát sétáltatni.Holnap folytatom Lányok!!Köszönöm addig is a fotókat.Ildikó azok a gyönyörű havas képek!! :-bd :-bd :-bd :-bd Üdv:Paggy %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 1:01

Kedves Hesu!Jesszus TÉGED is mennyi minden érdekel.Talán kicsit hasonlítunk egymásra.Erre mondják azt,hogy "CSAK KIFORDÍTVA NEM VOLTAM MÉG,annyi mindent csináltam./
Spoiler: mutasd
Voltam sebészeti asszisztens,tanítónő,könyvelősegéd,laboros,kosárfonást,korongozást,szövést,mézeskalács készítést tanultam,elvégeztem a talpmasszázs tanfolyamot és bejártam idős néniket masszírozni,voltam igaz csak pár hónapig ,idősek napköziotthonának vezetője,magántanár,babyszitter,idősgondozó,a bátyám árudájában eladó és OTP ügyintéző....és némettanár alapfokon.

A kislányodról nem kérdezek,mert azt gondolom,valami nagyon-nagyon szomorú dolog lehet.
Sajnálom,hogy már egyedül vagytok karácsonykor.Talán jó emlékezni arra az időre,amikor még nem így volt.Bár én nem vagyok egyedül,de anyukám pont karácsonykor halt meg,így sohasem felhőtlen az ünnep..Igaz az,hogy mikor az embernek az anyja meghal,akkortól válik teljesen felnőtté.

Vissza: “Társalgó”