Van képem hozzá

f.ági

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 28. 16:50

Hesu, szuper! Igy már jobban látszik. :-) Jajj, közben eltünt ami jobban látszott :-)
Hesu

HozzászólásSzerző: Hesu » 2021. december 28. 16:55

f.ági
Én is úgy jártam, mint te. De nem csak ma, hanem kb. már vagy két napja. Be vagyok jelentkezne, küldeném a hozzászólásokat és a képeket, erre megint jelentkezzek be. Most meg minden eltűnt. Kezdem elölről.
Hesu

HozzászólásSzerző: Hesu » 2021. december 28. 17:02

[/img]Kép
Ide estem le anno.
Kép
Kép
Az idei karácsonyfánk, amit Ata díszített.
Kép
Az udvar egy része.
Kép
A papa egyik "díjnyertes" almafája. Vallja: Nem baj, ha belül már el van korhadva, jó még az árnyéknak.
Kép
Ő Zeusz, Ata kisbarátja. Két hónaposan került hozzánk. Most 5 hónapos és egy nyüves, mert mindent szétrág. Többek között a rózsáimat sorra elrendezte. Nem bánta, hogy az ínyébe fúródott a tövis. Nem is egy alkalommal.
Kép
Kép
Képpost image online
Itt meg azt várja, hogy mikor viszik sétálni.
Kép
Egyelőre ennyi, ezeket is Ata készítette, mert az apja fotói, hát igen.......A legjobbak el lettek cseszve.....
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 17:13

:flower1: :flower1: :flower1: :movingflower: @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 17:16

:flower1: :flower1: :flower1: :movingflower:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 17:21

:flower1: :movingflower: :flower1: :movingflower:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 17:28

f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 28. 17:40

Hesu, úgy cselezem ki a rendszert, hogy rögtön kijelölöm, másolás, aztán szórakozhat velem, hogy újra be kell jelentkezni, igy legalább nem veszik el minden, csak újra be kell illeszteni.
Hát nem semmi ahonnan leestél....
Ilyen " nyűvesünk " nekünk is volt. :))
Az első kutyánk Arthur, ő 2003-ban született, gyomorcsavarodásban halt meg a műtőasztalon. Ma már tudom mire kell figyelni. Őt sajnos elveszitettük. Mai napig vérzik a szivem érte. A rózsák még bent voltak a kerités és a ház között, de őkelme tövig rágta két nap alatt. Hiába fújtam be kutyariasztó sprayvel. Igaz, nem irták rá, hogy német juhászra is hatásos. =))
Úgyhogy kis kitartás, másfél éves kora fele Zeusz is megkomolyodik. Ha nem, akkor bocs. :-)
Nagyon kis szépséges a fátok. Az az igazság, hogy sajnálok annyi pénzt kiadni, hogy új szinben csináljam meg a fánkat. Nagyon tetszik a tietek is.
Ilyen dijnyertes fánk nekünk is van, már több is. :)) Egyszerűen permetezés nélkül semmi nem marad meg, igy úgy döntöttünk árnyékot még adnak, meg kukacos gyümölcs kell a madaraknak is.
Bár ebben az évben mint kiderült a katicabogár lárvái ellepték a germensdorfi cseresznyefát, lelegelve a cseresznyelegyet, utána átköltöztek levéltetűt enni a finom muskotályos szilvafára. Remélhetőleg ezt a jó szokásukat megtartják jövőre is, mi meg reménykedünk a bőséges termésben :-)

Paggy, látod ezért nem nézek én tv-t és nem olvasom az őrület hireket, mert úgyis megtudom itt, mikor Nálad kiveri a biztositékot. :-)

Megyek sziklákat varázsolni a rizspapirra. Eggyel már kész vagyok. Ujjé.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 17:43

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 17:46

Hesu

HozzászólásSzerző: Hesu » 2021. december 28. 17:49

f.ági
Köszönöm a receptet, mihelyst lesz időm, kipróbálom és lefotózom, hogy hogyan sikerült.
Kata58
A lábam? Ma vették le a gipszet és túl vagyok az első nagyon könnyed rehabilitáción is. Nem vagyok olyan merev, mint legelőször. Úgy érzem, hogy most hamarabb fogok gyógyulni, mint korábban, mert az elsőnél szinte a nulláról kellett kezdenem. Újra térdrögzítőt, amit egy ideig megint hordani kell és előkerült újra a 3 ágú támpontos botom is. A kollagén bevált, így "egyelőre" nem kell a szteroidos kezelés.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 18:10

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 18:27

És ha már hippi ,és ha már Joan Baez-t és Bob Dylan-t hozták fel,hallgassuk meg őket!!
Joan Chandos Baez ír–mexikói származású amerikai folkénekesnő, polgárjogi aktivista és pacifista. Hangja lírai szoprán, egyes dalaiban erőteljesebb: drámai szoprán, erőteljes vibrátóra képes. Hangterjedelme három oktáv. Wikipédia

Ajánlom 22perc 28 mp-nél nyissátok meg!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 18:31

És ez a csodanő 2018-ban!!
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 28. 18:32

Paggy, ezt én emésztem egy hétig!!! :))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 18:35

Bob Dylan
1975:

Bob Dylan Oscar-, Golden Globe-, tizenháromszoros Grammy-díjas amerikai énekes, dalszerző, zenész, költő. A 2016-os év irodalmi Nobel-díjasa. Ötven éve a popzene egyik meghatározó alakja. Wikipédia
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 18:45

Bob Dylan 2021:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 18:50

KIFOTÓZTAM EGY KÉPET JOAN BAEZ KONCERTJÉBŐL:
Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. december 28. 18:51

Drága Paggy én ma annyi ijesztgető cikket olvastam, nem hiszem hogy el tudom olvasni a hozottakat. Imitt -amott beleolvastam, de tovább nem tehetem.
Az oltások hatásáról, stb. a DNS módosításról, a hetedágig, ha megéri az illető. Szóval NEM.
TV-t nem nézek, de bárhol találok éppen elég cikket. El is lennék tiltva tőle, ha be tudnám tartani, hogy nem olvasok. A félelem gyengít bennünket.
Bízzak magamban, bár talán másban nem is bízhatok, de néha megingok, és még magamban sem bízok. Aztán gatyába rázom magam, és betartom a saját magamnak tett igéretemet.
NA... erről ennyit. Néha káromkodok is és csúnyákat gondolok és beszélek. De ez is gyengít, ezt sem szabad, egyik gyerekem szerint. Menjek a saját fejem után, gondolkodjak józanul /ha van ilyen állapot/ és amit eddig nem tettem, azt ne is tegyem meg.

Megyek ezt a sok mindent elküldöm a gondolataimból.
Tudom jót akartál, de ez megy égen-földön mindenhol. Már csak oltottak és oltatlanok vannak, hol van az EMBER????
Kicsit kifakadtam nem tőled, hanem az egész helyzeten.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 19:00

Kedves Ildikó!Isten őrizzen a rémisztgetéstől!!!Viszont az fontos,szerintem,hogy tudjam mi áll nagyjából a dolgok mögött.Egyáltalán nem félelemből,sőt inkább az elengedésből.Mi kis emberek nem tudunk tenni sokat,csak azt hogy magunk körül rendet,lelki rendet tartunk.
ÉS NEM HAGYJUK MAGUNKAT A MÁSIK EMBER ELLEN ÚSZÍTANI,mikor mindez a nagyhatalmak játszmája.Csak ennyit szerettem volna .
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 19:04

iLDIKÓ!hA OLVASTAD EZT AZ UTOLSÓ PÁR MONDATOMAT,LÉGYSZÍVES KÜLJ EGY :flower1: :flower1: :) SZMÁJLIT,mert nem akartalak rémisztgetni!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 19:22

Kossuth-díjas, Jászai-díjas, a Halhatatlanok Társulatának tagja, és, lássuk be, egy igazi, élő legenda - amit, ha a szemébe mondanánk, picit zavarban, de finom mosollyal megköszönne. Így tett akkor is, amikor DTK a beszélgetés közben pár percre átment rajongóba és szembedicsérte. Mégis, nagyon ritkán látni egy ekkora színésznőt, a válrosi legendák szerint igazi dívát ennyire igazinak - mert persze Básti Julinak isteni humora van, miközben egy önmagában kételkedő, önironikus, sebezhető művészember.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 28. 19:24

Valakinél láttam és eszembe jutott régmúlt fiatalságom, mikor a kollégiumban éjszaka takarodó után hallgattuk:

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. december 28. 19:29

Sziasztok! Hesu, köszönöm a beköszöntős képeket! De jó hogy láthattam láthatom hol élsz. tetszik nagyon...
Gratulálok Ata karácsonyfa diszítéséhez! Nagyon ügyes. Szép lett! :-bd :D
Mekkorát nőtt az a kis lurkó! Látszik a kis pofáján hogy minden huncutságra kapható! Vajon miért haragszik a rózsatőre?
Majd ha már jobb idők lesznek érdemes lesz rácsos karóval körbevenni, magasabban aztán talán már nem zargatja.
Meg kéne lesni, aztán szódás szifonnal jól leönteni amikor nekiáll.!

Én azért szeretem a hitköznapok adást, mert teljesen normális témákat beszélnek meg, és még a rossz dolgokból is hoznak ki jókat, nem infarktussal fejezi be az ember a napot.
illetve az adott témát!

Természetesen a Soros - Biden - stb. érdeke a migráció és európa bekebelezése. Nato cimén. Vicc ...
A többivel meg most nem tudok foglalkozni, mert most tettem fel a tojást, és szeretném ha lágy maradna!

Mindenkinek nyugodt, sőt ha lehet inkább vidám estét! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 28. 19:29

Ági!Nagyon köszönöm.!!!!!!!!! :flower1: :-bd :flower1:
Kata!Kívánok Neked finom lágytojást!!! :)) :)) :)) Csinálok én is mindjárt egy jó finom tükörtojást!!!

Vissza: “Társalgó”