Sziasztok!
Végre látom az alagút végét a lakás ügynél itthon, jövő hét és remélhetőleg végére is érünk, jöhet az ingatlanos.
Március 18.-ig kellett visszaolvasnom, mert nagyon elmaradtam, de este tizkor már erőm nem volt még benézni sem.
Olvasgatom
Szilvia ibolya nevelési tanácsait. Jó tudni, hogy másnál működnek a „ kis ” virágok.
Elrettentésnek beteszem az én kinyúlt, de megsajnált orchideámat, aminek adtam még egy esélyt, miután tövig ledaraboltam a kókadt leveleit. Igy néz ki. Hááát..... Pedig locsolgatom tápoldattal, szűrt vizet kap, azt hiszem szereti is a helyét - na most ez egy kicsit morbit kijelentés, miután fel akarta adni a földi létet-

Gratulálok a paradicsom, csili neveldédhez!!
Rita! Már nem engedi idézni, mert régen irtad, hogy a vérehulló fecskefüved elnyűhetetlen. Nálam az utcán ugyanez a helyzet. Kiültettem oda, mert mérgező, nehogy az ebzetet kinyirja.
Pl. a téli jázminról még nem is hallottam, ugyanigy a bőrlevelet sem ismertem, pedig nem egy van az utcán amikor jövök haza.
Március 20.-án tetted ki a borsóról és a retekről a képet. Tegnap beszéltünk a bogácsi rokonunkkal telefonon és mondta,hogy nő a borsója. Hihetetlennek tartottam, de igy látva, már el is hiszem.

Én imádom a borsót, bár eltenni már nem annyira. Kb. 40 kiló minden évben. Házi vajon dinsztelve kicsit és irány a fagyasztó.
Örültem, hogy látom a szürke cicát , és hogy kivirágzott!

Mellettünk, mig a szomszéd néni ott lakott, a staffordshire terrierje imádott igy ülni a virágos kertben.
Micsoda ötlet ez a teába somlekvárt tenni!!
A rózsagubacshoz viszont még nem volt szerencsém, szerencsére. Nálam a rózsák leragadtak a lisztharmatnál és a levéltetűnél. Mostanában viszont már az üvegházi molytetű is terjed, aminek nagyon nem örülök, mert ugrálnak, mint a szöcskék.
Paggy! Mindig csodálom azokat, akik lovagolnak. Nekem ez kimaradt az életemből, bár a simogatásig már eljutottam és nem is akart megenni a méretes lovacska. Mosolyogtam megfogalmazásodon, miszerint:
egy cserépen belül is vannak sprinterek és álomszuszékok,sőt "MAJD JÖVŐRE NYÍLOK KI"fazonok.
Ezután hatalmas ovációval néztem meg a cserepeket.
jó nézegetni a városos képeidet is. A cicmic aranyos
Azt irtad: A nagy igazság az,hogy ha minden nap nem kukkant be az ember,lemarad itt fontos dolgokról.Minden fotó mögött egy világmindenség van.
Hát ezt totál igy van, igy jártam most én is.
Zsike! Nagyon szépek a flamingójaid és a ciklámen!
Gabóci! Garfild tüneményes macsek, ezt már régebben megállapitottam.
Kata, nézegettem a piaci áraitokat, talán egy picit drágább, mint nálunk.
Most egyenlőre ennyi, mert kész az ebéd. Halászlé és mustáros, tejszines gombás csirkemell helyett, disznótarjából vannak a szeletek. Az a baj, hogy a csirkének két szelet mellehúsa van.

így hamar elfogy.