Paggy! Köszi a cipőkörképet! Örülök, hogy a "lábas" fotód kapcsán, én adtam a további
ihletet!
Nekem korszakaim voltak a cipőket tekintve. Fiatal városi lányként, fiatalasszonyként
imádtam a magassarkú cipőket, de ahogy sorban születtek a gyerekek, úgy laposodtak
a cipősarkak. Elég annyit mondanom, hogy lift nélküli emeletes ház harmadik emeletén
laktunk, ez mindent megmagyaráz.
Falura kiköltözve, főleg, ha dombon lakik az ember, legkényelmesebb a laposabb sarok.
Sokáig csináltam, hogy vittem magammal a "szép" cipőmet a suliba, és ott átvettem.
Hazafelé visszavettem a kényelmest, és irány a domb!
Most már csak maximum két-három ujjnyi magas lehet a sarok, az a legkényelmesebb.
Jót röhögtem az egyik modell szőrös lábán!
Köszönet a barátaidnak! Aranyosak, hogy belementek a játékba.
Nekem is volt a tiédhez hasonló "futkosós" cipőm. Szeretem a bokapántosakat, jól
tartják a lábat.
Szépen nőnek a csemeték, bár némelyik még mindig nagyon le van maradva. Kíváncsi
leszek rá, hogy a kis késeiek milyen színűek lesznek. Nem lehet, hogy ezzel is kapcsolatban
lehet a lassúságuk? Arra gondolok, hogy a citromsárga sásliliom is sokkal hamarabb
virít, mint a vöröses.
A dédinél szülinap volt? És kinek a dédije? Lillának?
Kata! A felhős kép alá betettem a nagy verziót is spoilerbe! Jobban van már az állkapcsod?
Mondtam, hogy a tegnapi napom "madaras" nap volt, de a reggel 6-7-ig terjedő leskelődéseimnek
hála, a maira is igaz ez az állítás. Először a tegnapiakat teszem ki. Szerencsére ezek már
nem "árnyképek":
Énekes rigó a diófán: